İlk olarak gtem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Uefa'dan elenince şampiyonlar ligine kalıyormuşuz renktaşİlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefadan tekrar şampiyonlar ligine geçebiliyor muyuz
Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Teşekkürler Trabzonspor'um ilk defa katıldığın şampiyonlar liginde 0 çekmediğin için . Teşekkürler Trabzonspor'um ülkemi avrupa da rezil etmediğin için ve sonsuz teşekkürler Trabzonspor'um her maç içinden ya da dışından senin rakibini destekleyen kansızlara ve şerefsizlere konuşacak ortam bırakmadığın için..Ölüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
Oynayacak Diye Biliyorumİlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Şen oynayacak mı?Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Eslesecegimiz Takimlar: Zor Arkadas.
Manchester City
Manchester United
Valencia
Olympiakos
PAÓK/Rubin Kazań
Royal Standard Club de Liège
Sporting Clube de Portugal
Stoke City FC/Beşiktaş JK
Athletic Club de Bilbao
Metalist Charków
Club Brugge KV/SC Braga
Club Atlético de Madrid/Udinese Calcio
FC Schalke 04
FC Twente
RSC Anderlecht/Łokomotiw MoskwaNefsin icin sevme
Yorum
-
6 mac icerisinde sanirim en kötü macimizi bugün oynadik. Helal olsun cocuklar. Yeni bir kadro yeni bir takim. Süpersiniz. Hepinizi öpüyorum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Rezil olduk. Koca 90 dakikda belki 10 dakika top oynadik. Son 5-10 dakika galiba. Normalde 3 tane yememiz gerekirdi. Son dakikalarda 1 tane atsan ne olur atmasan ne olur. Sen kazanmaya gitmen gereken yere beraberlige gidiyorsun. Zaten kafa olarak yenildin bir kere. Sansina kazanacaksinda bilmemne.İlk olarak trabzonli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa avrupa ligine kaldık ve üzülüyoruz. ama olsun. helal olsun TRABZONSPORUMA!!! rezil olacağımızı bekleyenlere iyi cevap olmuştur.
90 dakika boyunca kizdigim son maci hatirlamiyorum ama bu kez gercekden cok sinir oldum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum