Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir sezonda 2 kere sampiyonlar ligi 2 kere uefa, avrupadaki ligler yetmiyor bize asyaya amerikaya acilalim 2 kere libertadoreste oynayalim 1 kerede asya, he bi kerede dünya kulüpler sampiyonasi fena olmaz

Yorum

• Ne Gruplar ya Grup yok artik!!!!!!!!!!
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekrar gruplar olacak herhalde uefada
        2 macli eleme usülü oynanacak.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Artık grup diye birşey yok..
          UEFA'da 32 takımla 2. tur maçları oynanacak çift maçlı eleminasyon sitemi ile ve bu finale kadar böyle gidecek..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ajax ne yapsın ?

2 tane net golü güme gidiyor.

Rakip 7-1 yeniyor.

Eleniyorlar.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eufada guruplarolacak ama tek macusulunden olcak maclar sanirim
              grup yok, gitmeli gelmeli şekilde oynanacak maçlar
              "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• grubun en az yenıleni en az gol yıyeni yuhhh yınede cıkamadık...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bu direkler bizi bitirdi.

Yorum

• Bu Adrianin maliyeti hayatda 5 million euro degildir orda en az 2.5 million euroyu cebe indirdiler

Yorum

• inter maçı 1-1 militonun kafası direkte ama son dakikada interin penaltısı çalınmadı

rus mafyası iş başında

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lille in en iyi takim oldugu aciklamasi.

Ben haksiz oldugu anlaminda yazmadim,o kadar kelimelerin icinde neden bir kelimeyi cimbizla cikardin?
                        yok bastan asagi okudumda hepsi dogru..bence de lille en iyi takim..

4 takim arasinda en topcu hazard.en iyi takim oyununuda onlar oyunuyo bence..

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          In the knockout phase, teams play against each other over two legs on a home-and-away basis, except for the one-match final. The draw for the round of 32 and round of 16 will be held on 16 December 2011. The draws for the quarter-finals, semi-finals and final (to determine the "home" team) will be held on 16 March 2012.
                          In the draw for the round of 32, the twelve group winners and the four better third-placed teams from the Champions League group stage (based on their match record in the group stage) are seeded, and the twelve group runners-up and the other four third-placed teams from the Champions League group stage are unseeded. A seeded team will be drawn against an unseeded team, with the seeded team hosting the second leg. Teams from the same group or the same association cannot be drawn against each other. In the draws for the round of 16 onwards, there are no seedings, and teams from the same group or the same association may be drawn with each other.
                          Ilk 16 takim (seeded teams) arasindayizdir diye dusunuyorum, umuyorum.

Yorum

• Uefa şöyle oluyor arkadaşlar 2. tur 32 takım 1. tur 16 takım çeyrek final 8 yarı final 4 ve final.. Grup falan oluşmayacak yani.
                            FIRTINA

Yorum

• Sağlık olsun Trabzonsporum.

Şimdi Avrupa Ligi düşünsün..

Şenol Hocam tekrar tekrar teşekkürler..

Avrupa fatihiymiş galatasaray..
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yanlız Lille takımı baya hoşuma gitti.Oyun tarzları falan bundan sonra daha dikkatli takip edeceğim.Hazard gerçekten iyi futbolcu bakalım kime transfer olacak
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X