arkadslar sevındım lıllıe destekleyecegıne cavusoglunun oh be rahatladım.onun gibi hassiyestsiz adamlar biiz degıl onları desteklesın zaten...kım kı o be.ona haddini mactan sonra verırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sayende ilk tevetimi aticam hadi bismillah boyle seyler icin actik hesabi kismet buguneymisİlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaktım sana
atacağın twitlerin sonuna boşluk bırakım #seningucunkaranligiyirtacak yazıyorsun başka birşey yok
Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
noldu kiİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilara Gönder bundan sonra dünya ahiret bacımızdır.. Yan gözle bakanı yakarım..
Yorum
-
mecburen gidecek arkadaslar.yayıncı kurulus oldugu ıcın gıdecek.İnş bu takımı yenerizde ben sevınclerını gorecem yada yuzlerı kızaracakmı onu merak edıyorum en cokta.ıns herkes hepımız kutlu oluruz.yaklastıkca zaman heyecanım kat kat artıyor.İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkolu sevmeye baslardim eskiden sevmezdim helal olsun adama tutdu da fransaya gitdi2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
saniyeler saat gibi oldu yavİlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületer yapmaya başladı
Allah yardımcımız olsun.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Maçı kim anlatıp yorumlayacak varmı bilgisi olan?İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Taner daha önce bizim maçımızı anlattımı hiç ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum