Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -3'de averajlari...Bizim -2...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sporx'de ayni haberi yapmis. Sanirim senin bir yanlisin var. Ilk katildigi zamandan bahsediyor. 9 puan? Yok artik..
      İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haaaa ilk katilmadan bahsediyorlar tamam anlasildi simdi
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• fener ilk katildigi sene 7 puan toplamisti. Deplasmanda manchesteri yendi 1-0, Rapid Wien'i icerde 1-0 yenip disarda 1-1 berabere kaldi, juveye 2 macta da yenildi.

Eskiden en azindan sampiyonlar liginde 0 cekebiliyorlardi, artik oynamalarina izin bile verilmiyor sefillerin. Yukariya gelmis kusmus birtanesi, lan defol git coplugune hayvan herif....
        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 01:58.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk katıldıkları yılı baz almış.. senin fenerin sıfır çekmişti.. gayet doğru bir haber..
          benim fenerim mi ? ne yapayim ben fener p.çini yanlis anlamisim özür dilerim, ilk katilmadan bahsediliyordu anlamadim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağ kanatı Serkan, forveti Alan, kurtarıcısı Adrian olan takıma Avrupa ligi fazla bile. Ayrıca kadromuz kötü ama hocamız daha da kötü. Mevcut kadro yetersiz de olsa daha kaliteli oyunlar oynayabilir, daha iyi sonuçlar alabilirdi.
            * Şu süreçte en iyisi sendin gerçekten
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sen olmasan bugünleri rüyamızda göremezdik şimdi bunları beğenmeyenler var bunu da sen yarattın bizleri başarıya alıştırdın sana sonsuz teşekkürler ŞENOL GÜNEŞ Allah seni başımızdan eksik etmesin.
              HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Transfer beklesek mi? Tahminim Rojnoch'u alıp yeter derler...Ben beklentilerimi çok aşağılarda tutuyorum muhtemelende böyle yapacaklar...

Yorum

• aramızda bazıları şampiyonlar liğini ni halı saha turnuvası sanıyor... eldeki imkanlarla bence harika bir durumdayız.... sadece liğ de isteneleni veremiyoruz...nedeni ise yorgunluk
                  Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
                    Sen Apoeli falan bosver bugün noldu size Sikeciler Ikinci Lig Takimin Taraftari geliyo Sampiyon Takimin Sayfasina giriyo utanmaz herif.
                    Gülüyorum bunlara sadece. Üstelik rum demisken ermeni, laz ve arap filanda deseydi bare. Ama sakin türk deme, siz cok türküsünüz ya, takimin bilmem kaci nereli, tam türk takimi. Yabanci manyaklari gelmis bizim gecmisimize sövecek.

1996 diyince eskiden seviniyordunuz simdi sinirlenen siz oluyorsunuz
                    En son sanatik tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 02:00.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Arkadaslar lütfen eziklerin seviyesine inmeyin,benim gibi mesaji raporlayin yeter.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Azize´nin yatagi hic bos kalmiyor anlasildi..ayagi kayan buraya, buradan ...Azize´nin yatagina
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

-3'de averajlari...Bizim -2...
                          harikasın valla.... çççççç
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer beklesek mi? Tahminim Rojnoch'u alıp yeter derler...Ben beklentilerimi çok aşağılarda tutuyorum muhtemelende böyle yapacaklar...
                            Böyle birsey yaparsalar bu Taraftar bunlari hicbir zaman affetmez bence. Bu ayni zamanda ihanet olur bence.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar lütfen eziklerin seviyesine inmeyin,benim gibi mesaji raporlayin yeter.
                              Raporlasan ne yazar sitede tek bir Yönetici yok suan...

Yorum

Böyle birsey yaparsalar bu Taraftar bunlari hicbir zaman affetmez bence. Bu ayni zamanda ihanet olur bence.

..
                                Bende kaliteli transferler icin cok umutlu degilim.

Sadece ama sadece 1 oyuncu bile bu takimi ileri tasir.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X