Bence bizim için hayırlısı oldu. UEFA'da çeyrek final hayal değil. Zaten bu sene ligin bir tadı yok. Avrupada uzun süre devam edebilirsek iyi olur bizim için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Platini tekrar almaz mı CL ye
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
jaja varken takım top oynuyodu..maç alıyodu adam bize..14 gol attı bir o kadar attırdı hani adrian nerde...jaja gelsinde ayda bir alem yapsın razıyım..İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'yı falan geri isteyen abilerim var, yapmayın ne olur adama gitmeden önce neler dedik gitsin istemiyoruz böyle oyuncu, bizde yeri yok dedik şimdi peşinden koşturuyoruz..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
zaten bu hesaba göre bahcelü başgan imzamızın arkasındayız dedi...İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnterin bize yaptığı tam bir italyan işi oldu. Burak konusuna gelince ona sadece de recep ivedikten bencil şişman pislik benciiiil diyorum
takıma da kızıyorum tabiki ama sonuç olarak 7 puan büyük bir başarı ayrıca 7. kupa da gelecek 7 ayrıca 6+1 bunlar güzel şeyler yani
) teşekkürler TRABZON
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ic saha ve deplasman.İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKac mac oynanacak o zaman? 2 mi.
FrancescoTotti
Yorum
-
Adrianda cok gereksiz bir kart gördü,sinir bozucuydu.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pozisyonda acayip kizdim ona...yahu seni ilgilendirecek bir durum ortada ne diye tartisma cikartip sari kart görüyorsun...
Genel anlamda ise zokorayi begenmedim,takimi daha cok toparlamasini beklerdim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
adas abi ilginc olan neİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol günesin aciklamasi ilginc,grubun en iyi takimi lille sonuncu oldu dedi.
Gercektende interden daha hizli oynayan bir takima karsi özellikle ilk yarida zor durumlara düstük.
Macin genelinde en iyi oyuncumuz halil ve defans oyuncularimiz ile tolga oldu.
Macin genelinde iyi de oynamadik rakibe cok alanlar biraktik,özellikle zokora ve colman hayal kirikligi yarattilar.
Üzücü olan ise o kadar olumsuzluga ragmen tur sansimizin son dakikalarda kaybolmasidir.
Yoksa bizde biliyoruz 7 puanla iyi bir is cikardigimizi.
Yorum
-
Ilk golde rakibin sag bekinden yedigi calimi gormedin herhalde. Su mactan sonra stoperlerimize laf etmeyin, bugun cok iyi is cikardilar.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takıma sağlam bir stoper alsak ya. Yobo bugün farkı engelledi resmen. Yobo tam aradığımız tipte bir adam. Hem süratli hem soğukkanlı.
Yorum
-
Galibiyetler 700.000 Euro değil mi ?İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece bir galibiyet için verilen para 3 milyon zaten nasıl 2 kazanalım
yanlış düzelttin abi..
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum