Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benfica ya elendiğimizde bile bu kadar üzülmemiştim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• şimdi platiniyi arıyorum azarlayayım biraz sunu ....
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Platini tekrar almaz mı CL ye
        Adamcağız elinden geleni yaptı artık seneye

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi uefa'da kaç takım kaldı?

Cok takim var...16 sanirim...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

32 takim abi.

32-16-8-4-2-1 olacak. Insallah "1" biz oluruz
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Tur atlamaya bu kadar yaklaşmışken, ki son beş dakikada kaçırdık, yazık oldu, ama sağlık olsun, ben takımımdan, futbolculardan, hocamızdan, yönetimden gurur duyuyorum. Beni tek üzen taraf bugün oynanan oyun oldu, ama bunda Süper Lig'de ki sıkışık fikstürün de etkisi olduğunu düşünüyorum, şikebahçe Futbol Federasyonu'na her gün sayıyorum.. Şu an çok önemli olan bir nokta var. O da en az 3 sağlam, öyle Adrian, Volkan gibi değil, 3 çok iyi düzeyde futbolcu transfer etmek. Çok akılcı olması lazım bunda yönetimin ve hocanın. Devre arasında takımı doğru şekilde güçlendirirsek benim görüşüm o ki, bu takım Avrupa Kupasın'da yoluna daha epey devam eder ve ligde şampiyonluğu elde edebilir. Kaçırmayalım bu treni! Uyanık olalım. 3 sağlam transfer, hele Burak'ın yanına bir golcü şart! Belli bir seviyeye yükseldik, önemli bir tecrübe edindik, bu seviyeyi artık bir basamak daha yukarı çekme vakti ki Avrupa Kupası'nda da başarılı bir şekilde ilerliyelim ve ligdeki performansımızla seneye Avrupa'yı garantileyim yine.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jaja varken takım top oynuyodu..maç alıyodu adam bize..14 gol attı bir o kadar attırdı hani adrian nerde...jaja gelsinde ayda bir alem yapsın razıyım..
                Ben değilim vallahi. Adam takımda ki ahenki bozacak hareketler yapıyorsa isterse Messi olsun. Bu kadar da netim.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• baba takımlardan birisi ile eşleşeceğimiz kesin gibi
                  hayırlısı
                  特拉布宗冠軍

Yorum

Önümüzdeki hafta oynanacak maçlardan sonra toplam 32 takım kalmış olacak..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Çok Sesli güldüm..

İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uefadan tekrar şampiyonlar ligine geçebiliyor muyuz

Yorum

• Yönetim Şenol Güneş'i çok yanlız bırakıyor.

Kusura kalmasın kimse de vasat altı yabancılarımız var.Dünya para akıttığımız futbolcular bırakın sahada fark yaratmayı düzgün bir hareketi bile yapamıyorlar.

Alanzinho ve Adrian hedefi olan bir Trabzonspor'un futbolcusu olamazken bütçeden ciddi paralar aktı.Kim seçti kim izledi kim beğendi meçhul !

Alanzinho,Adrian,Brozek'ler,Glowacki,Sapara,Vittek(oyun olarak değil belki ama sakatlığı büyük problem)

Ayrıca Burak'ın yanına ikinci bir forvet çıkaramıyoruz bile.Sahada oyunu yönlendirecek bir pasıyla takımı rahatlatacak oyuncu sıkıntısı çekiyoruz.

Bugün ilk yarı resmen köy takımı gibiydik.İkinci yarı biraz toparlansakta yine beklediğimiz,istediğimiz Trabzonspor değildi.

Olamazdı da gerçi.Çünkü bunu yansıtacak oyuncu kalitemiz yok.

İkinci yarı belki benim istediğim kadar revizyon olmaz ama 2 stoper,1 orta saha,1 forvet bu takıma kesinlikle katılmalı.

Ama öyle kıytırık adamlar değil.11 e koyduğunda çatır çatır oynayacak adamlar.

Bütün bunların dışında Şenol Hocama ve futbolculara sonsuz teşekkürler.
                        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          32 takim abi.

32-16-8-4-2-1 olacak. Insallah "1" biz oluruz
                          Yok artik..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Galibiyetler 700.000 Euro değil mi ?
                            haklısın pardon. ama cl ye giderken en başta 20 milyon vermiyolarmı galiba onu da kattıar.
                            Ayrıca gruptaki her galibiyet için 550.000€, beraberlik için 80.000€ ve mağlubiyet için de 40.000€ para ödemesi gerçekleştirir.
                            61>34

Yorum

• bence uefada yine gurup maclari olacak 32 takim cok cunku
                              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Iki kere yenilen takim gruptan birinci olarak cikiyor, tek yenilgisi olan takim 3. oluyor.
                                Futbol yenilmeme oyunu mu? Adamlar 3 galibiyet aldilar, biz ise 1 tane. Berberlik 1, galibiyet 3 puan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X