Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sefer hakem hatası bizi bulmadı. Ama yine bizi etkiledi Allah bizi sınıyor
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• harbiden yatın uyuyun gs ile maçımız var ona konsantre olalım

Yorum

• Hersey de bir hayir vardir

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğin şike yapmışlar şampiyonlar liginde 7 tane atılır mı ya.
          ilk yarıda 1-1 bitiyor aynı maçta sanırım..

Yorum

• En azindan 10 Avrupa macini izleyecegiz (Gruplar 6 takim degilmi? ) Iyi tarafindan bakin, gecseydik turu buyuk ihtimalle bu oyuncularla gecemezdik..
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Çok kötü oynadık. Kazanma adına hiçbirşey yapmadık.Üst turu tamamen İnter'in insafına bıraktık. Grup liderinden 4 puan alıp gruptan çıkamamak kötü fakat diğer taraftan yalnızca 3 gol atıp tek galibiyet alabilen bir takım var. İçerde en az 1 galibiyet almalıydık. Kadro çok açık bir şekilde yetersiz.Devre arasında stoper-ortasaha-forvet hattına çok kaliteli 3 oyuncu almalıyız ki Avrupa liginde istediğimiz yerlere gelebilelim.
              En son champions tarafından düzenlendi; 08.12.2011, 00:11.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay be. SOn dakikada Inter'in yüzde yüz penaltısı verilmemiş, Rus mafyasına kurban gittik !
                TDK şimdi çözecek o kirli ağı merak etme sen , platini gene yol verir bize
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Evimizde interi yenemedik Sampiyonlar Liginden olduk.

O maci kazanmamiz gerekiyordu ne onu neden bunu kazanabildik.

Avrupa Liginde kupa mupa bekleyenler lütfen bu maci tekrar izlesinler, ister yorgun olsunlar ister baska seyler uydursunlar ortada kazanamayan bir takim var. Elimizde hernekadar 7 puan kazanabilsekde önemli bir imkan vardi. Tarih yazabilir Gruplardan cikabilirdik. Apoel gibi takim basardigini bizde basarabilmemiz gerekir.

Biraz gercekci olalalim.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Her şeyde bir hayır vardır ya bakalım belki UEFA daha hayırlıdır. O kadar dua ettik bizim maç için ama oradakinin garanti olmadığını unuttum ben oradaki garanti gibi

Milito'ya falan da dua ederdim biraz
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sifirlanmiyor,zokora ilk avrupa ligi macinda oynayamayacak.
                      O pozisyonda acayip kizdim ona...yahu seni ilgilendirecek bir durum ortada ne diye tartisma cikartip sari kart görüyorsun...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İnterin bize yaptığı tam bir italyan işi oldu. Burak konusuna gelince ona sadece de recep ivedikten bencil şişman pislik benciiiil diyorum takıma da kızıyorum tabiki ama sonuç olarak 7 puan büyük bir başarı ayrıca 7. kupa da gelecek 7 ayrıca 6+1 bunlar güzel şeyler yani ) teşekkürler TRABZON

Yorum

• Burak Yılmaz kendini buldu arkadaşlar..
                          Hücumda top indirme sıfır
                          Pas verme sıfır
                          adam bitmiş
                          çok göklere çıkardık
                          Colman efendiye gelince bir insan bu kadar artist mi olur
                          Arkadaşım azıcık oyna nedir yani kimsin sen
                          bi pas attı mı düzgün bi atağa çıktı mı yok
                          Halil ile Zokora'yı Colman ile Burak nötürlüyor..
                          Bittiler adamlar..Halil'e acıdım resmen..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• böylesi daha hayırlı oldu. ama 6 maç içinde en kötü oynadığımız maç bence buydu. turu biz ve lille hak ettik, inter ve cska geçti. ikisi de elenir kısa zamanda.

Yorum

• trabzondaki inter maçında adrianın direkten dönen topu veya cska maçının uzatmalarındaki celustkanın direkten dönüp rakibe çarpıp dışarı çıkan topu gol olsaydı şimdi burası bayram yeriydi

Yorum

• benfica lider bitirmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X