interin adının geçtiği heryere küfür bırakıyorum ingilizce ve italyanca satılmış köpekler,topunuz geberin,küme düşün bu sene barca ile karşılaşın 10 yiyin adiler.
Rezil olduk. Koca 90 dakikda belki 10 dakika top oynadik. Son 5-10 dakika galiba. Normalde 3 tane yememiz gerekirdi. Son dakikalarda 1 tane atsan ne olur atmasan ne olur. Sen kazanmaya gitmen gereken yere beraberlige gidiyorsun. Zaten kafa olarak yenildin bir kere. Sansina kazanacaksinda bilmemne.
90 dakika boyunca kizdigim son maci hatirlamiyorum ama bu kez gercekden cok sinir oldum.
gücün yetmiyorsa kimi yenmeye gidiyorsun yetmedi gücümüz iste hepimiz gördük 0-0 bir basaridir.
manu, manchester city, porto, valencia,s.lizbon, psv, paok, standard liege,stoke city, athletic bilbao, atletico madrid,metalist kaharkiv, club brugge,schalke 04, twente,anderlecht muhtemel 16 rakip
Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Manchester City
Manchester United
Valencia
Olympiakos
PAÓK/Rubin Kazań
Royal Standard Club de Liège
Sporting Clube de Portugal
Stoke City FC/Beşiktaş JK
Athletic Club de Bilbao
Metalist Charków
Club Brugge KV/SC Braga
Club Atlético de Madrid/Udinese Calcio
FC Schalke 04
FC Twente
RSC Anderlecht/Łokomotiw Moskwa
Athletic Club de Bilbao gelsin,adamlarla yarım kalan bir hesabımız var
Manchester City
Manchester United
Valencia
Olympiakos PAÓK/Rubin Kazań Royal Standard Club de Liège
Sporting Clube de Portugal
Stoke City FC/Beşiktaş JK Athletic Club de Bilbao
Metalist Charków
Club Brugge KV/SC Braga
Club Atlético de Madrid/Udinese Calcio
FC Schalke 04
FC Twente
RSC Anderlecht/Łokomotiw Moskwa
umarım bunlardan biri olur....
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Hayırlısı olsun..Bugünkü maçta berbattık ama genel performansımız iyi sayılır ve inter 5 dk. sıkabilse üst turda olacaktık..kısmet diyelim,canımız sağolsun..Tüm takıma teşekkürler..
Yorum