Avrupa Ligi'ndeyiz diye yönetim transfer rotasını (var mı bilmiyorum da) aşağılara çekmesin de...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnter'in Moskova'ya yenilmeme gibi bir ihtimali yoktu. Şampiyonlar liginde şu son maçlarda iddiası olmayan hiç bir takım diğerine çelme takmadı. Jose Morinho'nun Real Madrid'i haricinde.
Beni tek üzen şey son dakikalarda biraz daha gole odaklanabilirdik. Moskovanın son dakika bile olsa 3 puanı garantiydi. Bunu da takımın tecrübesizliğine vermek lazım.
Ama tekrar söylüyorum bu kadroyla bu sonuç fazla bile.
Yorum
-
bizde bu yönetim olduktan sonra biz uefada 1 tur bile atlayamayiz, nefret ediyorum sadri senerden, bu kadar belesci yönetimmi olur, o kadar para geld samp liginden alsana adam gibi oyuncular harcasana biraz, simdi samp ligine devam edemedik diye onu bahane eder, artik gitsin su yönetim, agaoglu gelsin kulübün basina.....
Yorum
-
Bu maça katlanmak gerçekten zor oldu ... Şenol hocaya saygım sonsuz ama hocam Allah aşkına bu ne ya bu nasıl maç ... korner kullanıyosun 3 oyuncu ile ... birde litfen hocam burağa anlat dünyadaki bütün golleri o atamaz
Teşekkürler Trabzonsporum ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Ranieri seni yazdım bir yere haberin olsun,kandırdın bizi..
Tebrikler,Teşekkürler Fırtına..Devamı Uefa'ya..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Inter 87. dakikada yedi golü...Yok böyle birsey ya...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tek mac...İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefada grup mu olacak tek mac mi ??.
FrancescoTotti
Yorum
-
Ben Bilbao yu istiyorum, onlarla yarım kalmış bi hesabımız varİlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEslesecegimiz Takimlar: Zor Arkadas.
Manchester City
Manchester United
Valencia
Olympiakos
PAÓK/Rubin Kazań
Royal Standard Club de Liège
Sporting Clube de Portugal
Stoke City FC/Beşiktaş JK
Athletic Club de Bilbao
Metalist Charków
Club Brugge KV/SC Braga
Club Atlético de Madrid/Udinese Calcio
FC Schalke 04
FC Twente
RSC Anderlecht/Łokomotiw Moskwa
6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
bizim yönetim zaaten ueafada yola devam etmek istiyodu cünki bu takimlan sampiyonlar liginde tur atlamamiz mucize olurdu. 6 Macda tek 1 Yenilgi müthis basari yazik oldu, direkler kaderimizi belirledi.
Fakat Alanzinho ve Adriandan derhal kurtulmamiz lazim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum