Bu yorumu yapabilmen icin bizi taniman gerekir. Ayrica birilerin morali bozuluyor diye yorum yapamayacak miyim yani? Bu suna benziyor...Yasayi degistirin Aziz erken ciksin, cünkü Fenerliler üzülyor.
Biraz olsun mantikli olun. Buradaki yorumlarin ne maca nede baska bir seye etkisi var.
..
Burdaki yorumlarin taraftarlar uzerinde etkisi var. Aksam yenilebiliriz, elenebiliriz, bunu hepimiz biliyoruz. Ama taraftar olarak gorevimiz takimimiza inanmak, o heyecanla mac saatini beklemek. Bilbao ile eslestigimizde hic sansimiz olmdigini soyluyordun, 10 kisi deplasmanda yenilmedik. Hic mi ders almiyorsun anlamiyorum... Mantikli olmayi olumsuzluk yapmak olarak algiliyorsan ben de daha birsey demiyorum zaten...
Peki arkadaşlar..
Ben 6 puana bişe demedim..
Böle elenmek üzücü olacak dedim..
Trabzonda'ki Cska ve Lille maçlarından birini kazanmalıydık..
2'sini de kazanamadık...
Şimdi İnter Cska'yı yenecek biz de Lille'den puan koparacağız
%25 ihtimal gibi görünüyor..
Sonuncu olma ihtimalimiz bile var..
Bizim ve İtalya'daki maçın 3er ihtimali olduğu varsayılırsa toplam 9 ihtimal var.
Kazanırsak sorun yok, diğer maçın 3 sonucu da bize yarar, tur atlarız. (3 ihtimal)
Berabere kalırsak İnter yenilmezse yine tur atlarız. (2 ihtimal)
Beraber kalırsak, CSKA yenerse Avrupa ligindeyiz. (1 ihtimal)
Yenilirsek, İnter yenerse Avrupa ligindeyiz. (1 ihitmal)
Yenilirsek, İnter de puan kaybederse eleniriz. (2 ihtimal)
Dolayısıyla 9 seçeneğin 5'inde tur atlıyor, 2'sinde Avrupa ligine devam ediyor, 2'sinde ise eleniyoruz.
Matematiksel olarak bakarsak tur şansımız % 55, Avrupa ligi şansımız % 22, elenme şansımız ise %22.
Dolayısıyla mucizeye falan gerek yok. Yenilmeyelim, İnter de üzerine düşeni yaparsa Avrupadayız demektir bu.
Yorum