Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su an itibariyle http://twitturk.com'a göre, aslinda galatasaray'in hashtag'inden bile fazla Tweet göndermisiz. Ben bu isi anlamadim
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah yardımcımız olsun.

Galip gelmek imkansız gibi, beraberlik alabilirsek süper olur..

interden de bizi memnun edecek skor gelir inşallah...

Renktaşım galip gelmek imkansız mı?
      Trabzonspor bu...zor diye bişey tanımaz,imkansızı başarması biraz zaman alır
      Önce inanalım,sonra Allah'ın izniyle kutlarız tur sevincimizi..
      Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• galip geleceğiz...
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Takım İstanbula maçtan sonra hangi havalimanına iniyor saat kaçta bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Yorum

• Bu Fransa'ya gidenler çektikleri videoları,resimleri paylaşsınlar bizimlede
            En son Sefa Alış tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 17:15.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uğraşmayın boşuna, biri engelliyor sürekli bizi. uzun zamandır tt olamıyoruz.
                İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twette'de şike var yani garip vallahi.
                Yanlış teşhis. Renkdaş bombardımanı nedeniyle aşırı yoğunluktan.
                Ne hasta bekler sabahı
                Ne taze ölüyü mezar
                Ne de şeytan bir günahı
                Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• Bu Twitter'da günlük limiti aşınca ne kadar sonra tweet atabiliyoruz ?
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Lyon 3-4 Trabzonspor

Touluse 0-1 Trabzonspor

Yine yenilmeyeceğiz işallah...Topu almamalıyız, tuzağa düşmemeliyiz, Cska (ilk maç) maçındaki gibi...

Yorum

• Yahu ne kadar karamsarsınız bu akşam lille den Allah'ın izniyle en az 1 puan alıyoruz ve yolumuza Şampiyonlar Liginde devam edicez.
                      En son amour_61 tarafından düzenlendi; 07.12.2011, 17:28.

Yorum

• Topa sahip olmalıyız ama hücum yaparsak sıkıntı olur, İnter maçındaki gibi oynamalıyız 1-0'lık.

Yorum

• #seningucunkaranligiyirtacak beyler saldırın anasını satıyım.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak azelea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avrupa'da yalnız kalmış ŞÖVALYE
                            böyle önemli bir maçta tabir-i caiz ise hiç bir destekçimiz yok.
                            maçımızı izlemeye gelmediler ve de gelmiyorlarda.
                            Doğru söze ne denirki..

Bu akşam fransada rezil olmamızı dört gözle bekliyor ülkedeki şikeciler ve yandaşları..

Vakti zamanında istanbul takımları avrupa maçı yaparken tribünlerde siyasilerden genelkurmay başkanına kadar tüm kaymak tabakasını görürdük..

Hepsi meşgul spor bakanından tff başkanına sözde dünya derbisini izleyecekler..

Aman ağalar beyler siz zahmet etmeyin biz kendi işimizi kendimiz görürüz ALLAHIN izniyle..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bugün sabahtan beri trafikte bile herkese iyi davrandım...

Her gördüğüm tanıdığa selam verdim, halini hatırını sordum...

Uzun zamandır armadıklarımı aradım, gönüllerini aldım...

Kimseyi kırmamaya, üzmemeye çalıştım...

Kısacası iyi bir insan olabilmek için elimden geleni yaptım...

Allahım, bundan sonrası sana kalmış...

Bu akşam ki maç, bir maç değil sadece...

Onurlu duruşun, güçlüye ve haksızlığa direnişin, karadenizin ne olduğunun, trabzonun ne olduğunun bir işareti olacaktır...

Allahım, sen Şenol Hocanın ve askerlerinin yardımcısı ol...

Allahım, yüzümüzü kara çıkartma...

Amin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X