İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Lig TV'de çok anlattı da Avrupa maçımızı anlattı mı hatırlamıyorum...İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Taner daha önce bizim maçımızı anlattımı hiç ..
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
2006-2007 bjk yı avni akerde 2-0 dan 3-2 yendiğimiz maçİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Taner daha önce bizim maçımızı anlattımı hiç ..
Yorum
-
gs yi olimpiyatta 2-1 yendiğimiz maç yattaranın attığı müthiş gol ve ercan tanerin çıldırışıİlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2006-2007 bjk yı avni akerde 2-0 dan 3-2 yendiğimiz maç
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
üç milyon € kazanıcaz ıns.Benım bildiğim kadarıylaİlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegruptan çıkarsak ne kadar para alıyoruz bilen var mı?2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
Lille le 2 gibi ulasdik
Sehiri inletiyoruz
Ilk gelen grubuz, hemen hemen 100 kisiyiz belkide suan diger otobüslerde gelmisdir
Ortam vs hersey cok güzel[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Merak etme maçtan sonra ŞL havası çökerİlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheyecan dan ölecem
şimdi trabzonda olmak vardı
Burda(İstanbulda) hep derbi havası var
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum