çok iyi motive olduk inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Su an itibariyle http://twitturk.com'a göre, aslinda galatasaray'in hashtag'inden bile fazla Tweet göndermisiz. Ben bu isi anlamadim"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah yardımcımız olsun.
Galip gelmek imkansız gibi, beraberlik alabilirsek süper olur..
interden de bizi memnun edecek skor gelir inşallah...
Renktaşım galip gelmek imkansız mı?
Trabzonspor bu...zor diye bişey tanımaz,imkansızı başarması biraz zaman alır
Önce inanalım,sonra Allah'ın izniyle kutlarız tur sevincimizi..Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğraşmayın boşuna, biri engelliyor sürekli bizi. uzun zamandır tt olamıyoruz.Yanlış teşhis. Renkdaş bombardımanı nedeniyle aşırı yoğunluktan.İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwette'de şike var yani garip vallahi.
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
Doğru söze ne denirki..İlk olarak azelea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa'da yalnız kalmış ŞÖVALYE
böyle önemli bir maçta tabir-i caiz ise hiç bir destekçimiz yok.
maçımızı izlemeye gelmediler ve de gelmiyorlarda.
Bu akşam fransada rezil olmamızı dört gözle bekliyor ülkedeki şikeciler ve yandaşları..
Vakti zamanında istanbul takımları avrupa maçı yaparken tribünlerde siyasilerden genelkurmay başkanına kadar tüm kaymak tabakasını görürdük..
Hepsi meşgul spor bakanından tff başkanına sözde dünya derbisini izleyecekler..
Aman ağalar beyler siz zahmet etmeyin biz kendi işimizi kendimiz görürüz ALLAHIN izniyle..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Bugün sabahtan beri trafikte bile herkese iyi davrandım...
Her gördüğüm tanıdığa selam verdim, halini hatırını sordum...
Uzun zamandır armadıklarımı aradım, gönüllerini aldım...
Kimseyi kırmamaya, üzmemeye çalıştım...
Kısacası iyi bir insan olabilmek için elimden geleni yaptım...
Allahım, bundan sonrası sana kalmış...
Bu akşam ki maç, bir maç değil sadece...
Onurlu duruşun, güçlüye ve haksızlığa direnişin, karadenizin ne olduğunun, trabzonun ne olduğunun bir işareti olacaktır...
Allahım, sen Şenol Hocanın ve askerlerinin yardımcısı ol...
Allahım, yüzümüzü kara çıkartma...
Amin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum