Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadslar sevındım lıllıe destekleyecegıne cavusoglunun oh be rahatladım.onun gibi hassiyestsiz adamlar biiz degıl onları desteklesın zaten...kım kı o be.ona haddini mactan sonra verırız.
    2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baktım sana

atacağın twitlerin sonuna boşluk bırakım #seningucunkaranligiyirtacak yazıyorsun başka birşey yok
      sayende ilk tevetimi aticam hadi bismillah boyle seyler icin actik hesabi kismet buguneymis
      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Dilara Gönder bundan sonra dünya ahiret bacımızdır.. Yan gözle bakanı yakarım..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nerden esti bilmiyorum ama beraberliği kesin gibi görüyorum ben.

Galibiyette neler olur düşünemiyorum.Hayde Trabzonspor..

Yorum

• Lille de gs fb maçı konuşuyorlar

Yorum

• dilara iyidir iyi
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dilara Gönder bundan sonra dünya ahiret bacımızdır.. Yan gözle bakanı yakarım..
                noldu ki

Yorum

• ntvsporda bizi konuşuyorlar..

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Demirkolu sevmeye baslardim eskiden sevmezdim helal olsun adama tutdu da fransaya gitdi
                    mecburen gidecek arkadaslar.yayıncı kurulus oldugu ıcın gıdecek.İnş bu takımı yenerizde ben sevınclerını gorecem yada yuzlerı kızaracakmı onu merak edıyorum en cokta.ıns herkes hepımız kutlu oluruz.yaklastıkca zaman heyecanım kat kat artıyor.
                    2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Mehmet Demirkol "Lille'deyiz ama derbi maçını konuşuyoruz !!"

bu adamın ara sıra giydirmeleri güzel oluyor
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yurt dısında yaşayıp macı Tv'den izleyecekler d smart 101. Kanaldan Emre Tilev anlatımıyla izleyebilirler.
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• ter yapmaya başladı Allah yardımcımız olsun.
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ter yapmaya başladı Allah yardımcımız olsun.
                            saniyeler saat gibi oldu yav
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ercan Taner daha önce bizim maçımızı anlattımı hiç ..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ercan Taner daha önce bizim maçımızı anlattımı hiç ..
                                Maçı kim anlatıp yorumlayacak varmı bilgisi olan?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X