Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok kura çekilecek. Ama 7 aday takımdan biri Apoel...
    6 Olmuyor mu İnterde Sayılıyor mu ?
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok kura çekilecek. Ama 7 aday takımdan biri Apoel...
      Böyle gruptAN çıkmışız gibi konuşmak güzellll devam edim ben.. Kura çekimi ne zaman???
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorun yok gelsinler bekliyor olacağız
        Daha once Barca karsimiza cikmasin diye dua ettigini hatirliyorum, hatta Roma'yi da duana dahil etmistin. Takimda ne isik gordun ki bu kadar iddiali istekte bulunuyorsun simdi

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 Olmuyor mu İnterde Sayılıyor mu ?
          8 grup var Inter'i saymassan 7 takim kaliyor...
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Barça gelsin... Eleniriz ama iyi reytingimiz olur.
            Yunanistan Avrupa şampiyonu olduysa Rubin Kazan, Barca deplasmanından 3 puan, kendi evinde ki maçtan 1 puan aldıysa bizde fark yemeyiz.
            Tabii ki 5 'li savunma kurgusuyla.

Yani Barça çıkınca Uefa'ya teşekkür edip turnuvadan çekilmeyi gerektirecek bir durum yok.

Yorum

• O değilde 2. turda Apoel'i çeken grubu 2. sırada bitiren takım grubu lider bitirmekten daha fazla sevinir..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbol sürprizlere acik bir oyun,neden olmasin?

Yalniz yarin lille e yenilmeyelim yeter,moskovanin interi yenebilecegini düsünmüyorum.
                abicim moskova interi yenemez inşallah da; inter gruptan lider çıkmayı garantiledi. yedek takımla falan çıkmasınlar sakın, bugun barcelona nın yaptıgı gibi????
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Herkese iyi geceler.Yarın zafer günü olur inşallah bizim için.Gerçek şampiyon Şampiyonlar Ligi'nde oynarken aynı gün bazıları Şike Ligi'nde oynuyor ee ilahi adalet...

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Lille zaferi için Twitter sloganı ne olabilir?

#yatcazkalkcazcimbomakoycaz (FB)
                    #OnceUEFAkoyduSimdiBizKoycaz (GS)
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Insallah 2. Olup Bayer Münih'i cekeriz..

Deplasman oynamadan üst tura cikariz

Ben apoelden cok unaniyorum Bayern'e..

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha once Barca karsimiza cikmasin diye dua ettigini hatirliyorum, hatta Roma'yi da duana dahil etmistin. Takimda ne isik gordun ki bu kadar iddiali istekte bulunuyorsun simdi
                        Abi benim yaptığım ironi Yoksa kim ister Barca'yı karşısına
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lille zaferi için Twitter sloganı ne olabilir?

#yatcazkalkcazcimbomakoycaz (FB)
                          #OnceUEFAkoyduSimdiBizKoycaz (GS)
                          koyan bizi bağlamaz; horoz işine bakar
                          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Barcadan 5 gol yemek bile bir sereftir gökhan.

Bir real madridli olarak senin bunu iyi bilmen lazim.
                            Benim içinde Real içinde şeref değil. Çok zoruma gider. Birde bunu salak fb lilere anlatması var. Zaten golü geçtim diyorum. Topa dokunamadan maç bitecek ondan sonra burda herkes keşke başkası gelseydi diyecek. Zaten şu büyük takım gelsin havalarını da anlamıyorum..Finale kadar en zayıflar gelse umrumda olmaz. İnter değilde diğer büyük takımlar gelse babayı çıkardık bu gruptan. Ben kuralar çekilmeden kaosta olan İnter daha iyi olur demiştim ve oldu. Şimdi şahsen Apoel gelsin istiyorum tabi çıkarsak. Ondan sonrasına bakarız.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Tsekkürler hürgünüm su sampiyonlar müzigini duyunca tüylerim diken diken oluyor,Allah su mutlulugu bize yasatan platiniye hidayet nasip etsin.

Hakkimizdi,o ayri bir konu.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barça gelsin... Eleniriz ama iyi reytingimiz olur.
                                Yunanistan Avrupa şampiyonu olduysa Rubin Kazan, Barca deplasmanından 3 puan, kendi evinde ki maçtan 1 puan aldıysa bizde fark yemeyiz.
                                Tabii ki 5 'li savunma kurgusuyla.

Yani Barça çıkınca Uefa'ya teşekkür edip turnuvadan çekilmeyi gerektirecek bir durum yok.

Messiyi kim tutar??? Giray galiba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X