İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Böyle gruptAN çıkmışız gibi konuşmak güzellllİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kura çekilecek. Ama 7 aday takımdan biri Apoel...
devam edim ben.. Kura çekimi ne zaman???
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
Daha once Barca karsimiza cikmasin diye dua ettigini hatirliyorum, hatta Roma'yi da duana dahil etmistin. Takimda ne isik gordun ki bu kadar iddiali istekte bulunuyorsun simdiİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun yok gelsinler bekliyor olacağız
Yorum
-
8 grup var Inter'i saymassan 7 takim kaliyor...İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 Olmuyor mu İnterde Sayılıyor mu ?.
FrancescoTotti
Yorum
-
Barça gelsin... Eleniriz ama iyi reytingimiz olur.
Yunanistan Avrupa şampiyonu olduysa Rubin Kazan, Barca deplasmanından 3 puan, kendi evinde ki maçtan 1 puan aldıysa bizde fark yemeyiz.
Tabii ki 5 'li savunma kurgusuyla.
Yani Barça çıkınca Uefa'ya teşekkür edip turnuvadan çekilmeyi gerektirecek bir durum yok.
Yorum
-
abicim moskova interi yenemez inşallah da; inter gruptan lider çıkmayı garantiledi. yedek takımla falan çıkmasınlar sakın, bugun barcelona nın yaptıgı gibi????İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol sürprizlere acik bir oyun,neden olmasin?
Yalniz yarin lille e yenilmeyelim yeter,moskovanin interi yenebilecegini düsünmüyorum.
Yorum
-
Lille zaferi için Twitter sloganı ne olabilir?
#yatcazkalkcazcimbomakoycaz (FB)
#OnceUEFAkoyduSimdiBizKoycaz (GS)@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Abi benim yaptığım ironiİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha once Barca karsimiza cikmasin diye dua ettigini hatirliyorum, hatta Roma'yi da duana dahil etmistin. Takimda ne isik gordun ki bu kadar iddiali istekte bulunuyorsun simdi
Yoksa kim ister Barca'yı karşısına
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
koyan bizi bağlamaz; horoz işine bakarİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille zaferi için Twitter sloganı ne olabilir?
#yatcazkalkcazcimbomakoycaz (FB)
#OnceUEFAkoyduSimdiBizKoycaz (GS)
Yorum
-
Benim içinde Real içinde şeref değil. Çok zoruma gider. Birde bunu salak fb lilere anlatması var.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcadan 5 gol yemek bile bir sereftir gökhan.
Bir real madridli olarak senin bunu iyi bilmen lazim.
Zaten golü geçtim diyorum. Topa dokunamadan maç bitecek ondan sonra burda herkes keşke başkası gelseydi diyecek. Zaten şu büyük takım gelsin havalarını da anlamıyorum..Finale kadar en zayıflar gelse umrumda olmaz. İnter değilde diğer büyük takımlar gelse babayı çıkardık bu gruptan. Ben kuralar çekilmeden kaosta olan İnter daha iyi olur demiştim ve oldu. Şimdi şahsen Apoel gelsin istiyorum tabi çıkarsak. Ondan sonrasına bakarız.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça gelsin... Eleniriz ama iyi reytingimiz olur.
Yunanistan Avrupa şampiyonu olduysa Rubin Kazan, Barca deplasmanından 3 puan, kendi evinde ki maçtan 1 puan aldıysa bizde fark yemeyiz.
Tabii ki 5 'li savunma kurgusuyla.
Yani Barça çıkınca Uefa'ya teşekkür edip turnuvadan çekilmeyi gerektirecek bir durum yok.
Messiyi kim tutar??? Giray galiba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum