Şenol Güneş'in basın toplantısını izleyebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben Nevzat ŞAKAR ile aynı fikirdeyim. Yani sizin istediğiniz olur ve berabere kalırsak CSKA'nın deplasmanda INTER'i yenmesi şart olur. Başaramazlar ve biz turlarız. Yani bence beraberlik bize CL'de devam hakkı kazandıracaktır.İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerabere kalırız inşallah. Uefa ligi bana yeter.
Yorum
-
ruslar italyanlarİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol sürprizlere acik bir oyun,neden olmasin?
Yalniz yarin lille e yenilmeyelim yeter,moskovanin interi yenebilecegini düsünmüyorum.
mafya futbol
hele dortmud - marsilya maçı izledim son 10 dk. futbol ilginç@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Adamlar haketti. Umarim bizde hakeder turlariz.İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleApoel işin içine etti. ne güzel 2. olup turnuvada bütün dikkatleri üzerimize çekecektik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Katılmıyorum.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin ofansta gol atmamiz lazim,daha da önemlisi defansimiza asiri is düsmemeli.
Defansimizin basit hatalar yaptigini biliyoruz bu nedenle savunmayi önde yapmali ve rakibi dar alanda etkisiz hale getirmeliyiz.
Lille cok tempolu oynayan bir takim bunu basarmak kolay olmayacak ama buna mecburuz.
Defansı önde yapacak bir oyun yapımız yok. Antalyalı Deniz 50 metrede kaç çalım atıp boş kaleye yuvrladı bir düşün. CSK deplasmanında bahsettiğin gibi oynadık ve sonuç ortada.
Bence İnter deplasmanındaki oyunun aynısını oynamalıyız. Hafif geriye yaslanmış, rakibe kontratak şansı vermeyen ve kontratakla gol arayan bir şablonda..
Lille her geçen dk açılmaya ve defans güvenliğini bırakmaya başlayacaktır.Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
Barcadan 5 gol yemek bile bir sereftir gökhan.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca gelsinde 20 dk sonra herkes tv yi kapasın mı istiyorsunuz.
Az gol yesek bile 90 dk da 10 kere topa dokunamadan maç biterse oturur ağlarız burda..
Bir real madridli olarak senin bunu iyi bilmen lazim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
çok fantastik düşünmeyin,İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona adamsa karşımıza çıkar o kadar diyorum
Barcelona bilmem kaçmaçtır içeride gol yemiyor, en az 4 atıyor..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Sorun yok gelsinler bekliyor olacağızİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok fantastik düşünmeyin,
Barcelona bilmem kaçmaçtır içeride gol yemiyor, en az 4 atıyor..
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Yok kura çekilecek. Ama 7 aday takımdan biri Apoel...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi guruptan çıkarsak apoel mi geliyor yani kesinmi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum