Geçen seneye kadar zemınımız ile övünürdük.Şimdi ise tartıştığımız konuya bak.Golf fedarasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu bakıyordu çimlere ne oldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
H. Avni Aker’in Zemini Değişti
Daraltma
X
-
çimlerin pek kaliteli deildi.real madrid ve barcelona bizle aynı zamanda değişti bi kaç gün sonrada maça cıktı.İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesemin daha yeni değişti, her bozulduğunda zemin değişmez aga ya hem zeminin oturması aylar sürer uzun süre oynayamayız bu dediğinin aslı astarı var mı? ben sadece bakıma alıncak diye biliyorum
Yorum
-
Şimdi bu zemini kaldırıp yenisini koyucaklar ya nasıl oluyor bu iş tam olarak?
Şöyle detaylı bilgilendirebilecek arkadaş varsa sevinirim açıkcası. İlginç geliyor bana."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Gençlik oyunlarından sonra yönetimin çimi düzeltmek adına çok uğraştığını biliyorum. Ama olmadı olmayıncada değiştiriyorlar.İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu gençlik oyunlarından hemen sonra bunu yapmayı akıl etselerdi ya.
Değiştikten sonrada inşallah çok güzel olur."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
zagortenay76 Nevzat Aydin
@
yarın kalkıyor zemin. Yetişecek Ankaragücü maçına. Hollanda'dan geliyor çim.
zaten toprakla beraber geliyor çim. Toparlayamadık törenlerden sonra bir türlü.
uğraşmak için geldik, yapacak birşey yok. Yeter ki takım iyi gitsin.
Ajax Arena ve Emirates Arena seviyesinde bir çim geliyor. Zannetmiyorum Türkiye'de daha önce bu kalitede çim üretildiğini.
ekecek traktör bile Hollanda'dan geliyor, merak etmeyin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum