Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demedi demeyin, federasyon bu ise el atacak
    Yönetim el attı zaten. Çimler yarın sökülecek ve yurdışından getirilen yeni çimler serilecek...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yeni zeminin serilecek olması iyi haber. Çünkü Ruslar bu zeminlerde daha iyi oynarlar.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• zemin bize avantaj sağladı..rakip çok hızlıydı, zemin rakibi yavaşlattı..
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• stad zemini ile her kim ilgileniyor ise meydanın ortasında falakaya yatırılmalı

Yorum

• İnanılmaz kötüydü.Futbolcuları da etkiledi.Birçok kez sahanın azizliğine uğradılar.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• yarından itibaren saha zemini deyişiyormus almanyadan mı ne biyerden çim siparişi vermişiz zemin deyişicek

Yorum

• nerden getiriyorlarsa getirsinler yarından itibaren yeni çim şart çok berbattı zemin !
                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Bu 16'sında geliyor olayına şaşırdım =)) Aklıma birşeyde takılmadı değil.Stadın zemini kötü maçı İstanbul'a alalım önerisi beklemiştim yönetimden =)) Ama 16'sında yeni çimler geliyor dendi bakalım.Olursa güzel olur.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Cimlerin gelecegine cok sevindim

yoksa en az bir oyuncu kurban olurdu bu cimlerde

Yorum

• Rezillik...
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Stadyumdan sorumlu yoneticimiz ne is yapar arkadas ya.Maci izlerken ne dusunoyordu cok merak ediyorum! Sozde devletten gelen yardim nereye gitti?

Yorum

• Nevzat Aydın: Kalkıyor zemin. Yetişecek Ankaragücü maçına. Hollanda'dan geliyor çim.
                          7

Yorum

• Bu sahanın kaçıncı çim değişimi acaba
                            inşallah bu seferki Hollanda çimi iyi olur bizim için
                            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim el attı zaten. Çimler yarın sökülecek ve yurdışından getirilen yeni çimler serilecek...
                              semin daha yeni değişti, her bozulduğunda zemin değişmez aga ya hem zeminin oturması aylar sürer uzun süre oynayamayız bu dediğinin aslı astarı var mı? ben sadece bakıma alıncak diye biliyorum
                              KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Yarın mı?

İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nevzat Aydın: Kalkıyor zemin. Yetişecek Ankaragücü maçına. Hollanda'dan geliyor çim.
                                Yarın mı 16 sına mı geliyor çim?
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X