İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
H. Avni Aker’in Zemini Değişti
Daraltma
X
-
zemin bize avantaj sağladı..rakip çok hızlıydı, zemin rakibi yavaşlattı..
Yorum
-
Bu 16'sında geliyor olayına şaşırdım =)) Aklıma birşeyde takılmadı değil.Stadın zemini kötü maçı İstanbul'a alalım önerisi beklemiştim yönetimden =)) Ama 16'sında yeni çimler geliyor dendi bakalım.Olursa güzel olur.9 # Osvaldo'
Yorum
-
semin daha yeni değişti, her bozulduğunda zemin değişmez aga ya hem zeminin oturması aylar sürer uzun süre oynayamayız bu dediğinin aslı astarı var mı? ben sadece bakıma alıncak diye biliyorumİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim el attı zaten. Çimler yarın sökülecek ve yurdışından getirilen yeni çimler serilecek...KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
Yarın mı?
Yarın mı 16 sına mı geliyor çim?İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: Kalkıyor zemin. Yetişecek Ankaragücü maçına. Hollanda'dan geliyor çim.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum