Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen seneye kadar zemınımız ile övünürdük.Şimdi ise tartıştığımız konuya bak.Golf fedarasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu bakıyordu çimlere ne oldi

Yorum

• cidden kaldırıyorlarmış hadi bakalım hayırlısı
      KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        semin daha yeni değişti, her bozulduğunda zemin değişmez aga ya hem zeminin oturması aylar sürer uzun süre oynayamayız bu dediğinin aslı astarı var mı? ben sadece bakıma alıncak diye biliyorum
        çimlerin pek kaliteli deildi.real madrid ve barcelona bizle aynı zamanda değişti bi kaç gün sonrada maça cıktı.

Yorum

• Şimdi bu zemini kaldırıp yenisini koyucaklar ya nasıl oluyor bu iş tam olarak?

Şöyle detaylı bilgilendirebilecek arkadaş varsa sevinirim açıkcası. İlginç geliyor bana.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şu gençlik oyunlarından hemen sonra bunu yapmayı akıl etselerdi ya.

Yorum

• Görünmeyen tehlike basbayağı görünür oldu. Dün akşam yakın çekimde zemini gösterince utandım ne yalan söyleyeyim.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• madem zemin degisecekti neden olimpiyatlardan sonra yapilmadi? O yeni zemin serilince zannetmeyinki iki gün sonra mac oynanacak. O yeni zeminin toprakla birlesmesi demek en az 1 ay demek.
                Maclari artik olimpiyat stadinda oynariz yine

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu gençlik oyunlarından hemen sonra bunu yapmayı akıl etselerdi ya.
                  Gençlik oyunlarından sonra yönetimin çimi düzeltmek adına çok uğraştığını biliyorum. Ama olmadı olmayıncada değiştiriyorlar.

Değiştikten sonrada inşallah çok güzel olur.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• bahaneyi bulduk Trabzonsporumuzu istanbula bekliyoruz

Yorum

• Hemen yönetime sallayın
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şu zemin değişsin valla rezalet. Ankaragücü maçında da yetişirse güzel olur.

Yorum

• real mdrid, 1 günde zemini değişiyorsa sen de değişeceksin..
                          süper ligi geçtim, şampiyonlar liginde oynuyorsun..

bu kadar beklemek de hataydı, bir an önce yeni zemini görmek istiyorum..

Yorum

• bu zeminle ilgili bir haber bulamadim ben. Nerden cikti zemin degistirme isi?

Yorum

• Şampiyonlar Ligine yakışmayan bi zemin.
                              Zoomeager yaptığındada belli oluyor zaten. Halil bile zeminden dert yanıyor
                              adam gibi elden geçirilmeli gerek zemin gerek tribün.

Yorum

• zagortenay76 Nevzat Aydin
                                @
                                yarın kalkıyor zemin. Yetişecek Ankaragücü maçına. Hollanda'dan geliyor çim.

zaten toprakla beraber geliyor çim. Toparlayamadık törenlerden sonra bir türlü.

uğraşmak için geldik, yapacak birşey yok. Yeter ki takım iyi gitsin.

Ajax Arena ve Emirates Arena seviyesinde bir çim geliyor. Zannetmiyorum Türkiye'de daha önce bu kalitede çim üretildiğini.

ekecek traktör bile Hollanda'dan geliyor, merak etmeyin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X