Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aeroflot Rus havayolu şirketiyle Sochiden İstanbula gelmiştim hizmet kalitesi güzeldi ikramları falan

Moskova uçak biletleri ne kadar acaba gidiş geliş
    istanbul moskova gidiş dönüş 250 €

Yorum

İzmir - İstanbul ordanda Moskova yapacağım inşallah . İlk kez deplesmana gidiyorum :d
      RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

Rusya'ya gidelimde sonuç önemli değil
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

Avrupadan Gidecek Yokmuu Maca..??
          !..Ilk Sava$im Son Umudum..!
          '' Bize Her Yer Trabzon ''
          61

Yorum

inşalla yeneriz ama zor..

doumbia & wagner love ; bizim giray ile glowacki'nin bellerini kırarlar maalesef... bu bi gerçek

Yorum

İlk olarak 61_trabzonspor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inşalla yeneriz ama zor..

doumbia & wagner love ; bizim giray ile glowacki'nin bellerini kırarlar maalesef... bu bi gerçek
              Büyük ihtimal geriye yaslanacağımızdan dolayı onlara ilk tepkiyi verecek adamlarımız Colman ve Zokora olacaktır, o yüzden ben böyle düşünmüyorum.

Yorum

Bu maca talep cok anladigim kadariyla. Gidecek olanlar erkenden davransinlar.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Fatih sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupadan Gidecek Yokmuu Maca..??
                  var biz gidiyoruz tam belli degil kac kisi ama ben kesin gidiyorum
                  toplu halde gidersek daha iyi olur , orasi italyaya benzemez !!

kontaga gecelim giden kisilerlen !!

Yorum

Ya bu başlığı görünce aklıma nette gördüğüm bir video geliyor otobüs organizasyonu...
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

bir tr organizasyonu yapılsa iyi olurdu

Yorum

İlk olarak walwo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        istanbuldan yapılabilecek bi organizasyona 1 arkadaşımla beraber düşünüyoruz ortalama masraf ne olur bilenler bilmeyenleri aydınlatırsa sevinirim
                        2OO6 da St petersburg a gitmistim.ucuz olur diye hayal etmistim ama hayal kirikligina ugramistim rusya pahali bir ulke,ozellikle de moskova. Ucuza bilet bulunabilinir cift. Yon 45O - 5OO dolara ve en kotu 2OO dolar yenir gitmisken.

Yorum

kimsede ses yok bi kaç kişi olsada gitsek tek başına gözüm yemiyor..

Yorum

beyler ayın 16sında ankaragücü maçı 18inde csk maçı görünüyor resmi sitede. bu ne saçmalıktır...böyle bir maç temposu mu olur!!!!
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Bazı arkadaşlar pasaport işlemlerini bile halletmişler ben hala bekliyorum
                              neyi bekliyorsam sa
                              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X