İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu
Daraltma
X
-
Büyük ihtimal geriye yaslanacağımızdan dolayı onlara ilk tepkiyi verecek adamlarımız Colman ve Zokora olacaktır, o yüzden ben böyle düşünmüyorum.İlk olarak 61_trabzonspor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşalla yeneriz ama zor..
doumbia & wagner love ; bizim giray ile glowacki'nin bellerini kırarlar maalesef... bu bi gerçek
Yorum
-
Bu maca talep cok anladigim kadariyla. Gidecek olanlar erkenden davransinlar.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
var biz gidiyoruz tam belli degil kac kisi ama ben kesin gidiyorumİlk olarak Fatih sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupadan Gidecek Yokmuu Maca..??
toplu halde gidersek daha iyi olur , orasi italyaya benzemez !!
kontaga gecelim giden kisilerlen !!
Yorum
-
2OO6 da St petersburg a gitmistim.ucuz olur diye hayal etmistim ama hayal kirikligina ugramistimİlk olarak walwo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistanbuldan yapılabilecek bi organizasyona 1 arkadaşımla beraber düşünüyoruz ortalama masraf ne olur bilenler bilmeyenleri aydınlatırsa sevinirim
rusya pahali bir ulke,ozellikle de moskova. Ucuza bilet bulunabilinir cift. Yon 45O - 5OO dolara ve en kotu 2OO dolar yenir gitmisken.
Yorum
-
beyler ayın 16sında ankaragücü maçı 18inde csk maçı görünüyor resmi sitede. bu ne saçmalıktır...böyle bir maç temposu mu olur!!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum