Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bende bugün pasaport çıkaracaktim ama kimsede ses çıkmadığı için gitmedim daha tek basına kalamam oralarda gözüm yemiyor

Yorum

Pasaport hazır da kalacak yer konusu gözümde büyüyor...
      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Otobüs olmazmı arkadaş ya..sevmiyrim ben o aletleri ne o havadan havadan...bu yaşıma geldim binmedim ve binmemek içinde elimden geleni yapıcam... Ama şimdi söz konusu moskova oluna insan bi düşünüo acabaaa
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pasaport hazır da kalacak yer konusu gözümde büyüyor...

işte bende bu konuda şüpheliyim ama 3-4 kişi olunca sıkıntı kalmıyormuş ben tek başım a 15'inde gidip 19'una kadar ne yaparım orda

Yorum

İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte bende bu konuda şüpheliyim ama 3-4 kişi olunca sıkıntı kalmıyormuş ben tek başım a 15'inde gidip 19'una kadar ne yaparım orda
            couchsurfing diye bir site var. her ülkenin her şehrinden kayıtlı üyeler var. seni misafir edip şehrinde gezdiriyorlar. ordan arkadaş edinebilirsin. güzel arkadaşlar edinebilirsin
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              couchsurfing diye bir site var. her ülkenin her şehrinden kayıtlı üyeler var. seni misafir edip şehrinde gezdiriyorlar. ordan arkadaş edinebilirsin. güzel arkadaşlar edinebilirsin
              trabzonlu varmıdır moskovada

Yorum

İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonlu varmıdır moskovada
                bize her yer trabzon. ama orda rus arkadaşlarla irtibata geçsen daha iyi olur. sonuçta şehri onlar daha iyi bilir
                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

pasaport işlemlerimi hallettim 1 hafta sonra en geç adresine gelir dedi görevli memur hadi bakalım hayırlısı..

Yorum

TEKKE üzerinden zenıtlilerle irtibata geçmek lazım

Yorum

• Pasaport tamam. İş yerinden izin tamam.

Uçak biletini de bugün aldım.

15 Ekim-22 Ekim tarihleri arası Moskova'dayım nasipse.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Hep Ruslar mı bizim ülkemize gelecek biz gidiyoruz bu sefer ççç
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pasaport tamam. İş yerinden izin tamam.

Uçak biletini de bugün aldım.

15 Ekim-22 Ekim tarihleri arası Moskova'dayım nasipse.
                          15 Ekim'de gidicem bende hangi uçakla gideceksiniz ve Moskova'da nerde kalacaksınız ben nerde kalacağımı netlestirmedim tek basına durumdayım benide bilgilendirirmisiniz teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            15 Ekim'de gidicem bende hangi uçakla gideceksiniz ve Moskova'da nerde kalacaksınız ben nerde kalacağımı netlestirmedim tek basına durumdayım benide bilgilendirirmisiniz teşekkürler
                            Direk Ankara-Moskova uçacağım.

Anadolujet'le.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Direk Ankara-Moskova uçacağım.

Anadolujet'le.
                              hmm bende istanbul moskova uçacağım aeroflot ile moskovada otelde kalacaksanız hangi otel olcak yanlız kalmamak ıcın soruyorum..

Yorum

• Halloo Alamanya uyumayin bir organizasyon yapalim ve maca gidelim biz NRWden 5-6 kisiyiz !!!

gelmek isteyen haber versin biletler 150 € -180€ civarinda birde trabzonlu birisinilen tanisiriz moskauda evindede kaldikmi tam olur bence !!!
                                otel 2 günlük en fazla 100 € tutar yahutta ev kiralariz 2-3 günlük icin yeterki gelecek kisiler tam net karar vermeleri lazim !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X