Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta'nın acısını çektiği ve hatta İHO yüzünden alınacak transfer yasağını kaldırtıp,UEFA ile Finansal Fair play anlaşması yaptığı bir dönemde,65 milyon avro olan kadro giderini 42 milyon avroya düşürmesi ve bunu yaparken de kadro kalitesini ciddi artırması,projeleri,kulübe özellikle sosyal medya üzerinden kattığı vizyon ile taraftar-şehir-takım bütünleşmesi.

Hataları yok muydu dedik vardı ama takdir edersin ki hiç spor kulübü başkanlığı yapmayan birisi için çok zor bir dönemde görev aldı,üzerine Türkiye'nin de en zor günleri adamın başkanlığı sürecine denk geldi.
    Burak tamamen taraftar dayatmasıdır,belki de bir 50.yıl zorunluluğu.
    Onur konusunda tıpkı yola çıktığı yol arkadaşlarına güvendiği gibi insan olmanın,adam olmanın bedelini ödedi.Tarafatar da Onur'un arkasında kapı gibi durmuyor muydu?
    Onur yüzünden ben kaç defa burada hakarete uğradım,saymadım.

Şike konusunda vermediği tavizler+yönetimin içindeki hainler+Onur ve Burak mevzusu+Profesyonellere duyduğu güven(Ersun Yanal)
    Tarih eninde sonunda her şeyi ortaya çıkarır.
    Günü geldiğinde Ağaoğlu'n edilecek küfürleri,Ünal'a yapılacak hakaretleri de duyacaksın merak etme.
    Hakaret etmeden düsüncelerini yazmayi basabildigin icin tebrikler..

Usta ya gösterdigin anlayis duygulandiriyor insani gercektende..Ona bakarsan Agaoglu nun sartlarida pek hafif degil..Bu hafifletici nedenler sirf Usta icin mi gecerli? Adam ekonomik olarak batirilmis bir klüp devraldi..Borclari Agaoglu yapmadi..Onun baskan oldugu kisacik zamanda en azindan 1 milyon dolar ve alti paralara da oyuncu alinabilecegini görmüs olduk..

Burak in alinmasi taraftar dayatmasimiydi? Zavalli baskan da ekonomisi bitmis bir klüp olarak onca milyonu verip almak zorunda kaldi desene..Senede kac milyon veriliyor Burak a? Burda adi gecen süper yetenekli maliyeti uygun adamlaridan bir tanesi alinsa taraftar fazlasiyla memnun olurdu..Senin gibi bu transferi istemeyen onca taraftar vardi kafasinda soru isaretleri olan..Henrique bile olsa takimin yildizi olurdu suan..

Usta da kandirildi desene..Oda son yillarin modasina uydu..Kusura bakma ama bu kadar ,,kanan" birinin sIke konusunda taviz vermedigine inanmak mümkün degil..Nasil olsa ,,kanmistir" yine..Kac senedir sIke davasi sürüyor? ama yarim senelik baskan satmis oluyor davayi öylemi? En azindan rakibini agirlayip tokat manyagi yapip göndermesini bildi..

Usta ya asla küfretmedim..etmemde..basarisiz olmustur..Iyi niyetliydi yada degildi fark etmez..

Günü geldiginde Agaoglu ve Ünal a küfredilecegini söylemek müeccimlik örnegi degil maalesef..Senol Günes e bol bol küfredildi..3 - 4 kere kovup cagirdik..Ünal a da benzeri olacaktir..Keske bir kerede gecmisten ders cikarsak..Asla cikarmayacagiz buda belli..

Gecmis Trabzonspor baskani icin göstermis oldugun empatiyi simdiki baskana göstersen belki Trabzonspor icin en faydali isi yapmis olacaksin bir taraftar olarak..
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.12.2018, 01:01.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu ay CAS başvurusu olacaktı. Noldu bu iş?
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakaret etmeden düsüncelerini yazmayi basabildigin icin tebrikler..

Usta ya gösterdigin anlayis duygulandiriyor insani gercektende..Ona bakarsan Agaoglu nun sartlarida pek hafif degil..Bu hafifletici nedenler sirf Usta icin mi gecerli? Adam ekonomik olarak batirilmis bir klüp devraldi..Borclari Agaoglu yapmadi..Onun baskan oldugu kisacik zamanda en azindan 1 milyon dolar ve alti paralara da oyuncu alinabilecegini görmüs olduk..

Burak in alinmasi taraftar dayatmasimiydi? Zavalli baskan da ekonomisi bitmis bir klüp olarak onca milyonu verip almak zorunda kaldi desene..Senede kac milyon veriliyor Burak a? Burda adi gecen süper yetenekli maliyeti uygun adamlaridan bir tanesi alinsa taraftar fazlasiyla memnun olurdu..Senin gibi bu transferi istemeyen onca taraftar vardi kafasinda soru isaretleri olan..Henrique bile olsa takimin yildizi olurdu suan..

Usta da kandirildi desene..Oda son yillarin modasina uydu..Kusura bakma ama bu kadar ,,kanan" birinin sIke konusunda taviz vermedigine inanmak mümkün degil..Nasil olsa ,,kanmistir" yine..Kac senedir sIke davasi sürüyor? ama yarim senelik baskan satmis oluyor davayi öylemi? En azindan rakibini agirlayip tokat manyagi yapip göndermesini bildi..

Usta ya asla küfretmedim..etmemde..basarisiz olmustur..Iyi niyetliydi yada degildi fark etmez..

Günü geldiginde Agaoglu ve Ünal a küfredilecegini söylemek müeccimlik örnegi degil maalesef..Senol Günes e bol bol küfredildi..3 - 4 kere kovup cagirdik..Ünal a da benzeri olacaktir..Keske bir kerede gecmisten ders cikarsak..Asla cikarmayacagiz buda belli..

Gecmis Trabzonspor baskani icin göstermis oldugun empatiyi simdiki baskana göstersen belki Trabzonspor icin en faydali isi yapmis olacaksin bir taraftar olarak..
        Benim mesajlarımda hakaret olmaz,aynı düşüncede olmadığım insanların da gayesinin Trabzonspor'un başarısı olduğunu bildiğim için çok yanlış bir şey bile savunsa ona elimden geldiğince doğrusunu anlatmaya çabalarım.Burada böyle bir gaye olmasa birbirimize rakip bile olsak yine de hakaret etmeden fikirlerimi yazarım.
        En nihayetinde bir spor olayının etrafına toplanmış,onun haftalık verdiği heyecanı yaşıyoruz,buradan ne düşmanlık ne de kavga çıkarmamız,hele bizim gibi hem maddi hem manevi olarak işin veren tarafında olanlar olarak tam bir saçmalık oluyor zaten.

Peki neden Muharrem Usta'yı savunuyorum.Muharrem Usta'nın 500 metre bile yakınında bulunmamış,hiç bir yakınlığı veya maddi bir ortaklığımız yok,çalışanı da değilim.

Tek ortak noktamız onun da benim de Trabzonspor'u tutmamız.Onun taraftar olarak trilyonlar vermesi ve sorumluluk sahibi olarak,bir taraftar olarak benim hayal ettiğim noktaya ulaşması.
        Kulübü iyi niyetle teslim alması,devir aldığı kişi ki İHO,batırmış olmasına rağmen onu bir Trabzonspor başkanına yakışır şekilde uğurlaması.
        Görev sürecinde de önceki başkanlara suç atmak yerine elinden geldiğince çözüm üretmeye çalışması,proje ve sponsorluklarla becerebildiği kadar fayda sağlamaya çalışması.

Ağaoğlu'na neden sempati duymuyorum,bir defa boş biri,bu boşluk her konuşmasında ağzından dökülüyor,kibir ve ego da öyle.İHO da boş biriydi ama ona bu kadar uzak hissetmiyordum,onu cahil biri olarak,altından kalkamayacağı bir göreve soyunan cahil cesareti olan biri olarak hatırlayacağım.

Ama Ağaoğlu çok kötü bir enerjiye sahip,daha ilk andan itibaren bunu hissediyorum art niyetli ama iyi bir numarası yapıyor.
        Söylediğini çok çabuk yalayan ve tutarsız bir kişilik.
        Muharrem Usta'ya ihanet eden hainlerin ve Ali Sürmen'in kuklası bir karakter.

Buna talip olma sebebi de başkanlık koltuğuna oturma hırsı.

Muaharrem Usta ile aynı cümle içinde olmayı bile hak etmeyen ilkel egolu şahıs.

Muharrem Usta'nın hem kulüp hem de Türkiye'nin en zor günleri yaşadığı dönemde,onu sırtından vuran hainlerin dolduruşu ile Usta'ya hırsız ve başarısız algısını yaratmaya çalışan bu şahıs Ali Koç'un kankası,sorsun bakalım o kadar tecrübesine rağmen neden bu haldeymiş şikebahcesi?

Neyse günü geldiğinde her art niyetli kötü ruhlu biri gibi rezil olup gidecek,o ve onu kukla olarak kullananlar.
        • Memento mori

Yorum

• TRABZONSPOR EFSANESİ

Trabzonspor bir tutku, bir heves, sonsuz bir heyecan
          Çaresiz anlarıma sakladığım, son bir ümit her zaman
          Kâh çocuğum evim, kâh üzüntüm sevincim
          Trabzonspor, hayat çerçevesine sığdırılmış, duvardaki en güzel resim

1970’lerde başladı büyük destanı yazman
          Tesadüf dediler, bir daha olmaz dediler bazıları o zaman
          Hırs, mücadele, alın teri, azim senin tarifindi
          İstanbul dukaları seninle oynamaya çekinirdi

Sen sahaya çıktığında duygular coşar, dolar gözlerde yaşlar
          Oynadığın futbolla mest olur insan, hayatına hayat katar
          Ah bir kez daha şampiyon olsan, bu taraftar neler yapar
          Sabır taşıyız biz bekleriz, eminiz ki Trabzonspor bunu yine yapar

Trabzonspor’un maçını beklemek, tıpkı güneşin doğuşunu beklemek gibi
          O yenildiğinde yaşanır üzüntülerin en şiddetlisi
          Onun adı Trabzonspor efsanesi, dillere destandır hikâyesi
          Çeyrek asırdır şampiyon olmasa da hiç azalmaz sevgisi

Efsaneler asla yıkılmaz Trabzonspor’um, silkin, kalk bir an önce ayağa
          Bu büyük taraftarın ebediyen yanında
          Karadeniz’in hırçın dalgası, asi fırtınası gibi şahlansana
          Önüne katıp rakipleri, sıralayıp gollerini, yine kupaları kaldırsana

Bu şiirimi Akyazı stadında yayınlatmak istiyorum.
          BMN yetkililerinden yardım bekliyorum.
          Trabzon yerel gazetelerinde de yayınlanabilir.
          Hiçbir maddi beklentim olmaksızın
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim mesajlarımda hakaret olmaz,aynı düşüncede olmadığım insanların da gayesinin Trabzonspor'un başarısı olduğunu bildiğim için çok yanlış bir şey bile savunsa ona elimden geldiğince doğrusunu anlatmaya çabalarım.Burada böyle bir gaye olmasa birbirimize rakip bile olsak yine de hakaret etmeden fikirlerimi yazarım.
            En nihayetinde bir spor olayının etrafına toplanmış,onun haftalık verdiği heyecanı yaşıyoruz,buradan ne düşmanlık ne de kavga çıkarmamız,hele bizim gibi hem maddi hem manevi olarak işin veren tarafında olanlar olarak tam bir saçmalık oluyor zaten.

Peki neden Muharrem Usta'yı savunuyorum.Muharrem Usta'nın 500 metre bile yakınında bulunmamış,hiç bir yakınlığı veya maddi bir ortaklığımız yok,çalışanı da değilim.

Tek ortak noktamız onun da benim de Trabzonspor'u tutmamız.Onun taraftar olarak trilyonlar vermesi ve sorumluluk sahibi olarak,bir taraftar olarak benim hayal ettiğim noktaya ulaşması.
            Kulübü iyi niyetle teslim alması,devir aldığı kişi ki İHO,batırmış olmasına rağmen onu bir Trabzonspor başkanına yakışır şekilde uğurlaması.
            Görev sürecinde de önceki başkanlara suç atmak yerine elinden geldiğince çözüm üretmeye çalışması,proje ve sponsorluklarla becerebildiği kadar fayda sağlamaya çalışması.

Ağaoğlu'na neden sempati duymuyorum,bir defa boş biri,bu boşluk her konuşmasında ağzından dökülüyor,kibir ve ego da öyle.İHO da boş biriydi ama ona bu kadar uzak hissetmiyordum,onu cahil biri olarak,altından kalkamayacağı bir göreve soyunan cahil cesareti olan biri olarak hatırlayacağım.

Ama Ağaoğlu çok kötü bir enerjiye sahip,daha ilk andan itibaren bunu hissediyorum art niyetli ama iyi bir numarası yapıyor.
            Söylediğini çok çabuk yalayan ve tutarsız bir kişilik.
            Muharrem Usta'ya ihanet eden hainlerin ve Ali Sürmen'in kuklası bir karakter.

Buna talip olma sebebi de başkanlık koltuğuna oturma hırsı.

Muaharrem Usta ile aynı cümle içinde olmayı bile hak etmeyen ilkel egolu şahıs.

Muharrem Usta'nın hem kulüp hem de Türkiye'nin en zor günleri yaşadığı dönemde,onu sırtından vuran hainlerin dolduruşu ile Usta'ya hırsız ve başarısız algısını yaratmaya çalışan bu şahıs Ali Koç'un kankası,sorsun bakalım o kadar tecrübesine rağmen neden bu haldeymiş şikebahcesi?

Neyse günü geldiğinde her art niyetli kötü ruhlu biri gibi rezil olup gidecek,o ve onu kukla olarak kullananlar.
            Ya sasone cavap yazmayayim diyorum tutamiyorum kendimi agaoglunu sevmiyorum kibir ve egolu demissin diyelim ki dedigin dogru iyide benim oldugum yerde basarisizlik olmazi defalarca soyleyen aldigi sonuclar ortada olan usta bu durumda ne oluyor agaoglu kibirli ve egoluysa usta bunun abidesidir..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Konyaspor aciklama yapmis sitesinden !!!
              "Her şeyden önemlisi, herkesin hayretler içinde izlediği ve sonucunda hiç hak etmeyen bir kulübün küme düştüğü bir sezonun ardından, bugün rakip takımın tribünlerinin tamamının teknik direktörümüz Aykut Kocaman’a fütursuzca saldırmaları tam anlamıyla trajikomedidir. Aykut Kocaman duruşu, tavrı, tarzı, birikimiyle bu ülkenin en değerli spor adamlarından biridir ve bizim de baş tacımızdır. Her zaman olduğu gibi sonuna kadar yanında durmaya devam edeceğiz. Şiddetle reddettiğimiz, kendilerine iade ettiğimiz ve maç boyunca devam eden toplu saldırıyla ilgili nasıl bir yaptırım uygulanacağını da yakından takip edeceğiz."

Bu çomarlar,çizgiyi saygi sinirini aşalı çok olmadı mı sizce de??!

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konyaspor aciklama yapmis sitesinden !!!
                "Her şeyden önemlisi, herkesin hayretler içinde izlediği ve sonucunda hiç hak etmeyen bir kulübün küme düştüğü bir sezonun ardından, bugün rakip takımın tribünlerinin tamamının teknik direktörümüz Aykut Kocaman’a fütursuzca saldırmaları tam anlamıyla trajikomedidir. Aykut Kocaman duruşu, tavrı, tarzı, birikimiyle bu ülkenin en değerli spor adamlarından biridir ve bizim de baş tacımızdır. Her zaman olduğu gibi sonuna kadar yanında durmaya devam edeceğiz. Şiddetle reddettiğimiz, kendilerine iade ettiğimiz ve maç boyunca devam eden toplu saldırıyla ilgili nasıl bir yaptırım uygulanacağını da yakından takip edeceğiz."

Bu çomarlar,çizgiyi saygi sinirini aşalı çok olmadı mı sizce de??!

bu şerefsizler ne kastediyor. Bunlara en üst perdeden cevap verilmeyecek mi
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu şerefsizler ne kastediyor. Bunlara en üst perdeden cevap verilmeyecek mi
                  rize?

Yorum

• Ben olsam sadece şu görseli yayınlarım siteden başka da tek kelime etmem

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Fener kümeye bunu da yazayım
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Arkadaş iki sattir mesaj gönderip duruyor mesajlarda da sadece "haaaaaahaha" yazıp duruyordu noluyo lan dedim meğer şikeciler habire gol yiyormuş
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ay CAS başvurusu olacaktı. Noldu bu iş?
                            Ahmet Agaoglu bizim CAS'da ayin 15. davamiz oldugunu söylüyor.

1:10 https://www.youtube.com/watch?v=R3ooHQj2tBM

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Agaoglu bizim CAS'da ayin 15. davamiz oldugunu söylüyor.

1:10 https://www.youtube.com/watch?v=R3ooHQj2tBM
                              Ertelendi o...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O sezon kalp krizi geçiren abilerimiz,
                                Canına kıyan çocuklarımız

YA BUNLARIN VEBALİ NOLACAK
                                EYYY TÜMER METİN EFENDİ
                                BUNLARI HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ
                                BETER OLSUN senin ŞİKEBAHÇEN VE YALAKA MEDYANIN
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma