İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Hukuk kurulunun dagitilacagi yonunde iddalar var twiterda ki duyumcu hesabinda insallah dogru degildir bu surecde ki tek guvencem hukuk kurulu erdem egemenin nasil can siparane mucadele ettigini cok iyi biliyorum..hakan orhani kacirdilar egemen ve yilmaz bu isi goturuyor..ekonomik olarak bizi koseye sıkıstirip davadan vazgecmemizin pesindeymis tff verecegi avanslara karsilik ki basindan beri amaclarinin bu oldugunu kasitli bu kadar kotu yonetildigimizi soyluyorum ve inaniyorum.. cok tehlikeli bir surec icindeyiz agaoglu umarim davaya halel getirmez.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Valla konuşulanlar doğruysa bu takımı tutmanın da bir anlamı kalmaz. Haysiyetini şerefini bu iki paralık adamlara "batıyoruz" diye peşkeş çekeceklerle de benim işim olmaz o kadar açık diyorum.
Bir de bu durumlarda Egemen ve Yılmaz sessiz kalır da iş işten geçtikten sonra şifreli mesajlarla tvitte felan bir şeyler yazarlarsa çok ta ağır küfür ederim kendilerine. Güvencemiz diyoruz adamlara güveniyoruz, niye? Bu tip durumlarda bizi uyandıracaklarını düşündüğümüz için.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep aynı teraneler.. Şike davası yönetimlere vurmanın bir numaralı sopası olmuş!!!1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz vurmuslar demek ki 7 senedir sonuc alinamadigia gore..goren duyanda yonetimler bu davada elif gibi durdularda millet yalandan vurdu sanir balik hafizali olmakda ustumuze yok..
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta'nın şike davasıyla alakalı yapması gerekip de yapmadığı herhangi bir başvuru yok bildiğim kadarıyla. Şimdi bu duyumcu denen arkadaş da dahil olmak üzere "Şike davasını satacak" diye Usta'ya edilen ve ettirilen küfürleri ne yapalım???1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hasbinallah... Açıklama yapılmak zorunda. Sadece duyumcu felan değil baya bir kişi bunları söylemeye başladı.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendı sahamızda pr fırmasının hazırlattıgı pankartı actırmayan gaysey macı oncesı bızzat kendısıdır..samımıyetının gostergesı bu..
Şu duyumcu denen çakma hesap da az küfür ettirmedi Usta'ya. Sonra da çıkıp Usta davayı en çok savunandı falan filan.
Yönetimi sevmeyen şike sopasını eline alıp başlıyor vurmaya. Yıllardır böyle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum