Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben her yerde her zaman bu utanç sezonunu özellikle şikebahçelilere hatırlatıyor ve yüzlerine vuruyorum.
    Aynen öyle doğrusuda bu zaten sonuna kadar mücadeleye devam ve Fifa müdehale etmeli artık yetkim yok bahanesi kalmadı şike yapılmış yüzde yüz gerçek deliller belgeler ortada ve önemlisi şikeyi yapanlar artık itirafda etti Fıfa gereken müdehaleyi yapmalı artık beklemek yok Trabzonspor olarakda gereken adımları atmalıyız şike cezalandırılmalı en azından artık Trabzonsporun hakkı olan 2010 ve 2011 Şampiyonluk kupası Trabzonspora verilmeli...

Yorum

• Eyyyyy FIFA
      Gereğini yap
      Müdahaleni yap
      Kupamızı tescil et.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Hukuk kurulunun dagitilacagi yonunde iddalar var twiterda ki duyumcu hesabinda insallah dogru degildir bu surecde ki tek guvencem hukuk kurulu erdem egemenin nasil can siparane mucadele ettigini cok iyi biliyorum..hakan orhani kacirdilar egemen ve yilmaz bu isi goturuyor..ekonomik olarak bizi koseye sıkıstirip davadan vazgecmemizin pesindeymis tff verecegi avanslara karsilik ki basindan beri amaclarinin bu oldugunu kasitli bu kadar kotu yonetildigimizi soyluyorum ve inaniyorum.. cok tehlikeli bir surec icindeyiz agaoglu umarim davaya halel getirmez.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Valla konuşulanlar doğruysa bu takımı tutmanın da bir anlamı kalmaz. Haysiyetini şerefini bu iki paralık adamlara "batıyoruz" diye peşkeş çekeceklerle de benim işim olmaz o kadar açık diyorum.

Bir de bu durumlarda Egemen ve Yılmaz sessiz kalır da iş işten geçtikten sonra şifreli mesajlarla tvitte felan bir şeyler yazarlarsa çok ta ağır küfür ederim kendilerine. Güvencemiz diyoruz adamlara güveniyoruz, niye? Bu tip durumlarda bizi uyandıracaklarını düşündüğümüz için.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama...

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• En son My tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 02:21.
              Murat

Yorum

• Hep aynı teraneler.. Şike davası yönetimlere vurmanın bir numaralı sopası olmuş!!!
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Duyumcu ne Allah aşkına ya? Duyumcu değil de üfürükçü olsa daha doğru olurdu.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hep aynı teraneler.. Şike davası yönetimlere vurmanın bir numaralı sopası olmuş!!!
                      Az vurmuslar demek ki 7 senedir sonuc alinamadigia gore..goren duyanda yonetimler bu davada elif gibi durdularda millet yalandan vurdu sanir balik hafizali olmakda ustumuze yok..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az vurmuslar demek ki 7 senedir sonuc alinamadigia gore..goren duyanda yonetimler bu davada elif gibi durdularda millet yalandan vurdu sanir balik hafizali olmakda ustumuze yok..
                        Muharrem Usta'nın şike davasıyla alakalı yapması gerekip de yapmadığı herhangi bir başvuru yok bildiğim kadarıyla. Şimdi bu duyumcu denen arkadaş da dahil olmak üzere "Şike davasını satacak" diye Usta'ya edilen ve ettirilen küfürleri ne yapalım???
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Hasbinallah... Açıklama yapılmak zorunda. Sadece duyumcu felan değil baya bir kişi bunları söylemeye başladı.
                          En son My tarafından düzenlendi; 06.08.2018, 11:14.
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta'nın şike davasıyla alakalı yapması gerekip de yapmadığı herhangi bir başvuru yok bildiğim kadarıyla. Şimdi bu duyumcu denen arkadaş da dahil olmak üzere "Şike davasını satacak" diye Usta'ya edilen ve ettirilen küfürleri ne yapalım???
                            Kendı sahamızda pr fırmasının hazırlattıgı pankartı actırmayan gaysey macı oncesı bızzat kendısıdır..samımıyetının gostergesı bu..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hasbinallah... Açıklama yapılmak zorunda. Sadece duyumcu felan değil baya bir kişi bunları söylemeye başladı.
                              Hukuk kurulunun acıl acıklama yapması lazım kasla goz arası dava gıdıyor mu dıye..cıkıp bu ıse artık bır nokta koymalılar yeterınce sessız kaldılar bıktık spekulasyonlardan..boyle bırsey varsa agaoglu gozumde koca bır 0 olur adamlıgıda kalmaz ne yapsa bos..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendı sahamızda pr fırmasının hazırlattıgı pankartı actırmayan gaysey macı oncesı bızzat kendısıdır..samımıyetının gostergesı bu..
                                Hukuk önünde davayı etkileyecek bir hata/eksik başvuru yaptı mı diye sordum ben. Hukuk önünde biz haklıysak -ki haklıyız- PR yapsan da yapmasan da hakkını alırsın(adaletli bir mahkemede). Yeter ki resmi prosedürde hata yapma. Muharrem Usta da yapmadı. Hata yapmamasına rağmen yemediği küfür kalmadı. Şike davasına sahip çıkan kişilere maddi anlamda en çok yardım edenlerden biri olmasına rağmen.

Şu duyumcu denen çakma hesap da az küfür ettirmedi Usta'ya. Sonra da çıkıp Usta davayı en çok savunandı falan filan.

Yönetimi sevmeyen şike sopasını eline alıp başlıyor vurmaya. Yıllardır böyle.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X