Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyumcu denen adam (Ya Atilla dilaver ya da Gökalioğlu bence) budur işte ) Adamın bireysel işleri üzerinden bile küfür ettiriyordu Usta'ya. En çok sahip çıkan olduğunu bilmesine rağmen
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ibrahim Ertürk
      Ibrahim Ertürk [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION]ertuerk
      UYARI:
      Trabzonspor taraftarı, bugün yönetimin tabiri caizse “şike davamızın üstünü kapatma “ısınma hareketlerine” ses çıkaramazsan yarın çok geç olduğunda ses çıkarsan bile işe yaramayacaktır.
      Bizler de herkesi sevip sayıyoruz. Fakat en çok sevdiğimiz TRABZONSPOR’dur..

Ibrahım abıde yazmıs cıddı fılmler donuyor olabılır..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şike davasının var ettiği insanlar. İnsanlarımız. Bunlar neyse de şike davasının var ettiği fake hesapların peşini bırakabilsek, her şike diyene elimizde tuzlukla koşmasak keşke.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hukuk önünde davayı etkileyecek bir hata/eksik başvuru yaptı mı diye sordum ben. Hukuk önünde biz haklıysak -ki haklıyız- PR yapsan da yapmasan da hakkını alırsın(adaletli bir mahkemede). Yeter ki resmi prosedürde hata yapma. Muharrem Usta da yapmadı. Hata yapmamasına rağmen yemediği küfür kalmadı. Şike davasına sahip çıkan kişilere maddi anlamda en çok yardım edenlerden biri olmasına rağmen.

Şu duyumcu denen çakma hesap da az küfür ettirmedi Usta'ya. Sonra da çıkıp Usta davayı en çok savunandı falan filan.

Yönetimi sevmeyen şike sopasını eline alıp başlıyor vurmaya. Yıllardır böyle.
          Olay duyumcu olayı degıl ıbrahım erturkude guvenmıyorsun bu davanın neferlıgını yapan..hukuk onunde haklı olman davanın lehıne sonuclanacagı anlamı cıkarmaz getırırsın getırırsın son anda oyle bır hamle yaparsın kı ılerebet kapanır dava bır dılekceyle pr calısması baskı ve avrupada kamuoyu olusturmak ıcın sart oglu sartdı bu surecde yetersız kaldık kendı sahamuzda bıle eylem koyamadık ortaya tamamen gosyermelık bır hamleydı taraftarın gazını almak ıcın uefa tff yazısmalarını yayınladılar dunyada butun ılerı gelen spor gazetelerı manset yaptı bunu sonrası gelmedı daha fazla ılerı gıtmeyın hop dendı anlasma ıptal edıldı adamların paraları verılmedı..

Yorum

• Buyrun gercekse bu haber bunlar mi alacaklar şikede ki hakkimizi..aciklama yap agaoglu var mi boyle birsey ..

Yorum

• 2010-11 Şampiyonu Trabzonspor pankartı sokulmamış stada. Habere bak

Ulan maç günü dahil 3 gün olmuş. Hadi pankartı açtırmadılar, o pankartın fotoğrafını 1 kişi bile çekmemiş mi? Hem de deli reklam yapabilecekleri bir konuda

Her şike diyen hıyara tuzlukla koşmamak lazım. Yıllardır bu şekilde rüzgarın önündeki yaprak gibi savunuyorlar bizi.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Paylaşılan hesaplara bak.

Biri üfürükçü, diğeri de kadınmış gibi yazan, yabancı bi kadının fotoğraflarını kullanan fake bir hesap.

Hasbinallaaah

Hasbinallaaaahh..
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Topu topu üç beş kişi kaldık...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

2010-11 Şampiyonu Trabzonspor pankartı sokulmamış stada. Habere bak

Ulan maç günü dahil 3 gün olmuş. Hadi pankartı açtırmadılar, o pankartın fotoğrafını 1 kişi bile çekmemiş mi? Hem de deli reklam yapabilecekleri bir konuda

Her şike diyen hıyara tuzlukla koşmamak lazım. Yıllardır bu şekilde rüzgarın önündeki yaprak gibi savunuyorlar bizi.

Bunun hakkinda yorumunu alalim ..varmiymis boyle birsey yokmuymus bikmadiniz kandirilmakdan trabzonsporu yonetenler tarafindan.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Topu topu üç beş kişi kaldık...
                      Yok yok aslinda bayagi kisi girip cikiyorda bu basliga cogu ya bu is bitti ya kapandi ya birakalim pesini yine mi sike onumuze bakalim vay sosyal medyadaki hesaplar reklam yapiyor vs vs diye zirvalayanlar doldu buraya..benim bmn ye bu konuda elestirim olacak ozellikle ender kuyumcular gokhan koclar gamze bal lar zamani bayagi bir aktifdi bmn bu konuda ama ne olmussa onlar ayrildikdan sonra burda da yaprak kimildamiyor tipki diger platformlar gibi cok pasif kaliyoruz bu konuda..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://mobile.twitter.com/emrevural...96157202219008
                        Bunun hakkinda yorumunu alalim ..varmiymis boyle birsey yokmuymus bikmadiniz kandirilmakdan trabzonsporu yonetenler tarafindan.
                        Sana göre kandırılan benim yönetim tarafından. Bana göre kandırılan sensin bu kişiler tarafından.

O yüzden uzatmaya gerek yok. Selametle..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

Sana göre kandırılan benim yönetim tarafından. Bana göre kandırılan sensin bu kişiler tarafından.

Uzatmazsin tabi isine gelmedi bundan sonra emin olmadigin seyler hakkinda yorum yapip milletin gunahini almazsin sana ders olsun bu ..allah carsina pazar versin..

Yorum

olaya kandırılmak yada kandırılmamak yönünden bakma bence. duyumcu olaya hakim biri bu belli içerden bilgi aldığı net o yüzden bir şeyler biliyor çünkü bazı süreçlerde öncesinden ikaz yapmıştı ve tepkilerden sonra usta bazı adımları atmıştı belki yine atacaklardı ama o tepkiler onlar için bi güç kaynağı aslında çünkü uğraşılan kesim şuan ülkenin en güçlü kesimi arka planda neler döndüğünü göremiyoruz düşün iki topçumuzu bir telefonla rize'ye gönderten bi irade var karşımızda o yüzden kulübü yönetenlerde bazı şeylere mecbur bırakılmalı yani karşı taraf hala taraftar baskısının olduğunu net bilmeli. sadece şikebahçe yok karşımızda bu işi kendi aramızda kavga edercesine yapsakta arada hala sıcak olduğunu bilsinler.

davayı satanın hain olarak anılacağını hep sıcak şekilde bilmeliler.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olaya kandırılmak yada kandırılmamak yönünden bakma bence. duyumcu olaya hakim biri bu belli içerden bilgi aldığı net o yüzden bir şeyler biliyor çünkü bazı süreçlerde öncesinden ikaz yapmıştı ve tepkilerden sonra usta bazı adımları atmıştı belki yine atacaklardı ama o tepkiler onlar için bi güç kaynağı aslında çünkü uğraşılan kesim şuan ülkenin en güçlü kesimi arka planda neler döndüğünü göremiyoruz düşün iki topçumuzu bir telefonla rize'ye gönderten bi irade var karşımızda o yüzden kulübü yönetenlerde bazı şeylere mecbur bırakılmalı yani karşı taraf hala taraftar baskısının olduğunu net bilmeli. sadece şikebahçe yok karşımızda bu işi kendi aramızda kavga edercesine yapsakta arada hala sıcak olduğunu bilsinler.

davayı satanın hain olarak anılacağını hep sıcak şekilde bilmeliler.
                              Kandırılmak ifadesi bana söylendiği için ben de o şekilde karşılık verdim.

Bu dedikleriniz doğrudur. Yönetimlerin taraftarın bu konuyu unutmadığını, takip ettiğini, savsaklanması durumunda tepki geleceğini bilmesi gerekir. Ama bizde durum fazlasıyla haddini aşıyor çoğu zaman. Mevcut yönetimi sevmeyen insanlar bunu kullanıyor. Defalarca söylentiler üzerinden yönetimlere küfür ettirildi. Taraftarla yönetimin arasına mesafe koyduruldu. Oysa ki yapılması gereken hamleler hep zamanında yapılıyordu.

Misal 15-20 Ağustos arası bi başvuru yapmamız gerek diyelim. Taa Ağustos başından baskılar(küfürler) başlatıyor bir kesim. Hele ki ayın 19'u olmuş ve hâlâ başvuru yapılmamışsa bak sen cümbüşe. Halbuki son gün başvuru yapılacak. Bu baskı olsa da yapılacak olmasa da. Bu süreçte olan taraftar-yönetim ilişkisine oluyor. Bu tablo defalarca gerçekleşti.

Benim tepkim bunadır.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X