Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek yanlisi mi ? çok yanlislari var da, neyse... Trabzonspor'u amatöre göndersin de tam olsun, böyle rezillik görmedim, fener olunca ülkenin basindaki bile böyle tavir aliyorsa, gerçekten söylenecek pek de bir sey kalmiyor
    (kenan evren ankaragücü olayindan haberim var, sirf ondan sebep pek sevmem ankaragücü'nü, birçok Trabzonsporlu'nun aksine)
    Valla Sefer demek ki böyle yönetiliyor bu ülke,sen sana verilen görevi adam gibi yapamazsan,öyle kukla yaparlar.
    Hadi diğer konuları anlarım da UEFA ve FIFA siyasetin etki etmesine karşı çıkıyor görüntüde(arkada dönen rüşvet çarkı tam mafyalık aslında),özerkik de özerklik diye zırlıyorlar(bu da demek ki rüşvet tarifesini artırmak için bir araç).
    Şimdi gitsin de şikayet etsinler kukla olmayanlar?
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla Sefer demek ki böyle yönetiliyor bu ülke,sen sana verilen görevi adam gibi yapamazsan,öyle kukla yaparlar.
      Hadi diğer konuları anlarım da UEFA ve FIFA siyasetin etki etmesine karşı çıkıyor görüntüde(arkada dönen rüşvet çarkı tam mafyalık aslında),özerkik de özerklik diye zırlıyorlar(bu da demek ki rüşvet tarifesini artırmak için bir araç).
      Şimdi gitsin de şikayet etsinler kukla olmayanlar?
      Varsa kukla olmayanlar tabi bir de kolay degil, simdi bizim baskan ya da baskanlar, samimi bir sekilde kupamizin ve adâletin pesine gitse, rahat birakirlar mi, ya da birakiyorlarsa arka planda bir seyler dönüyor da ondan mi acep ?
      uefa fifa cas mas hepsinin akaminko, ben böyle bir sey görmedim, juventus'un alt lige düsürüldügünü gördük, ama fb olunca i ih...
      yine de biliyoruz ki, is TayyipErdogan'da bitiyor, gerisi tiri viri
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Haramzadelerin maç yarıda kaldı yemin ediyorum ben hemen bildim kumpas! olduğunu,
        Askerden kaçan şikeci bi minnoşu sarıp sarmalayanların kumpası ortaya çıkarması zor olmayacaktı,şimdi ülkeme yakışır bir adalet bekliyorum,bjk hükmen mağlup sayılmalı !

Ha bu ara da azize olaylı maç sonucu açıklama yapmış ya,
        ''bu olanlar 3 Temmuz'un devamı'' diye,
        ilk defa katılıyorum bu minnoşa,
        pislik-cerahat-hırsızlık-arsızlık-yüzsüzlük aynen devam ediyor.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi de bu ülkede bildim bileli hem böyle Sefer,Kenan Evren'in emriyle takım lige çıkıyor,şike yapanlar affediliyor,bir zamanın meşhur federasyon seçimi sloganı nedir biliyor musun?Futbolu mahkeme kapılarından kurtaracağız.

Şu anki liderin tek yanlışı,bu adamların kukla olduklarını herkese göstermesi,siyaset yapsa,diğerleri gibi arkadan yönetse çok daha sevimli gelir insanlara.Kuklalara kukla gibi davranıyor.
          o bile yanlışı sayılmaz. zaten o yanlışlardan arınmıştır. erdoğan çok iyi ama çevresi kötü.

Yorum

• Fatih Altaylı'nın köşesinden:

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın, “Bu olayların arkasında bir kumpas var”cümlesi, Beşiktaşlıları tedirgin ederken Fenerbahçelileri sevindirdi.
            Beşiktaşlılar, “Eyvah hükmen galibiyetimiz güme gidecek galiba”derken, Fenerbahçeliler “Aman iyi oldu. Belki elenmekten ve ağır bir cezadan kurtuluruz. Maç kaldığı yerden devam ederse finale kalırız”havasına girdi.
            Benim Türkiye Futbol Federasyonu’ndan edindiğim izlenim ise şu:
            “Sayın Cumhurbaşkanı ‘Kumpas var’ diyorsa bu adli bir olaydır ve adli bir soruşturmanın konusu olur. Ancak federasyon, herkesin gözü önünde cereyan etmiş somut olaylara bakar. Federasyon, sahada olan ve futbolu etkileyen olayları ele alır ve ona göre cezasını verir. Kumpas soruşturması ise ayrıca yürütülür ve onun cezasını Türk yargısı verir.”
            Federasyonun bakışı bu.
            Ancak fiiliyat nasıl, olur onu şimdiden bilemem.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.04.2018, 10:23.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şenol güneş in TS nin başına gelmesini zinhar istemem ama bjk 'de iken şikebahçeye yaptıklarını görünce içimin yağları eriyor. Bunu TS' de şikecilere yapamazdı. Harika oldu bir kez daha Türkiye'nin en antipatik takımı olduğunu gözler önüne serdi şikecilerin. Devam Şenol hoca böyle böyle kazanacağız. Aykut mors, Aziz mors yenilmez denen herkes mors güzel güzel
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Altaylı'nın köşesinden:

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın, “Bu olayların arkasında bir kumpas var”cümlesi, Beşiktaşlıları tedirgin ederken Fenerbahçelileri sevindirdi.
                Beşiktaşlılar, “Eyvah hükmen galibiyetimiz güme gidecek galiba”derken, Fenerbahçeliler “Aman iyi oldu. Belki elenmekten ve ağır bir cezadan kurtuluruz. Maç kaldığı yerden devam ederse finale kalırız”havasına girdi.
                “Sayın Cumhurbaşkanı ‘Kumpas var’ diyorsa bu adli bir olaydır ve adli bir soruşturmanın konusu olur. Ancak federasyon, herkesin gözü önünde cereyan etmiş somut olaylara bakar. Federasyon, sahada olan ve futbolu etkileyen olayları ele alır ve ona göre cezasını verir. Kumpas soruşturması ise ayrıca yürütülür ve onun cezasını Türk yargısı verir.”
                Federasyonun bakışı bu.
                Yıllardır hep sporla adli kısmı ayırdıkları için hiç şaşırmadık (?) Federasyon her zamanki gibi adaletini konuşturur çarşamba günü...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Şike olayları en başında cereyan ettiğinde RTE protesto edilmesin diye TG mamalandı
                  Tribğnlerde muhalif ses olmasın diye desteklendi TG ve başındakiler belediyeye sokuldu
                  Trabzon Stadı’nda her olayda TG vardı, sahaya atlayan yabancı madde atan vs
                  Adamların başındaki herif 6222’den ceza aldı
                  Cumhurbaşkanına da atkıyı hep o lahana takıyor.

Esas kumpas nedir nasıl yapılırın cevabı AKP’nin ta kendisidir.

Şike ile mücadele etmeyelim de diye bugüne kadar da hem ekonomik hem sportif olarak kendilerine muhtaç ettirecek isimleri Trabzonspor’a empoze ettiler. Nasıl ki bugün Türkiye ticari bakımdan Avrupa’ya muhtaçsa biz de hükümet kanadının elinde bulunan bankalara, menajerlere, iş adamlarına muhtacız. Bu Ergenekon’dan kurtulabilir miyiz, haklı şike davamızı bağımsızlığımız olmadan neticelendirebilir miyiz onun uğraşı içindeyiz. Sen dirayetli olup bir karekter ortaya koyarsan seninle uğraşma riskine girmezler. Ama bu camia maalesef hiçbir zaman birlik olamadı.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...
                    Bu Ergenekon’dan kurtulabilir miyiz
                    ...
                    Ergenekon Türk târihinde olumlu anlam taşıyan bir kelime, olumsuz anlamı fetö yükledi. Kelimeyi aslından uzaklaştırıp anlamını bozmamak gerekir.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Ergenekon Türk târihinde olumlu anlam taşıyan bir kelime, olumsuz anlamı fetö yükledi. Kelimeyi aslından uzaklaştırıp anlamını bozmamak gerekir.
                      Hani bir deyim vardır "her kuşu öptün, bir kaldı leylek" derler. Takıldığın işe bak çay demle

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hani bir deyim vardır "her kuşu öptün, bir kaldı leylek" derler. Takıldığın işe bak çay demle

Bundan rahatsız olmandan dolayı aynı söz senin için söylenebilir mi söylenemez mi sen karar ver...
                        7

Yorum

Fatih Altaylı'nın köşesinden:

Federasyonun bakışı bu.
                          Sen ne diyorsun bu ise tekfur , reis bu ise de kumpas dedi 3 temmuz gibi ..sende yine ayni kafadamisin kumpas olabilir mi 3 temmuz gibi!!! Merak ettim..var mi bu iste kumpas..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Bundan rahatsız olmandan dolayı aynı söz senin için söylenebilir mi söylenemez mi sen karar ver...
                            Durduk yere yazsam tabi ki söylenebilir O kadar şey içinden oraya takilman dolayısıyla yazdım.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen ne diyorsun bu ise tekfur , reis bu ise de kumpas dedi 3 temmuz gibi ..sende yine ayni kafadamisin kumpas olabilir mi 3 temmuz gibi!!! Merak ettim..var mi bu iste kumpas..
                              Tabii var, elbette var... Olmaz olur mu, azizin şekibin hâlâ futbolun içinde oluşu büyük kumpas
                              7

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Durduk yere yazsam tabi ki söylenebilir O kadar şey içinden oraya takilman dolayısıyla yazdım.

Konu benim için önemliydi, peki senin için önemli olan neydi
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X