Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nedenini bilmiyorum, siyasi partilere de istediklerini alamayınca benzer operasyonlar yaptılar.

Ben de senin gibi yaptım, şu bu demeden fikri olan herkesi dinledim nedeni anlamak için. Tahminim var ama nedeni hâlâ merak ediyorum. Bir de şikebahçenin bu denli korunmasının nedenini merak ediyorum. O yıl düşürseler ya da puan silseler çoktan bitip gitmişti iş.
    Ülkeyi yöneten kişi fanatik Fb taraftarı. Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir siyasi lider bu konuda şikeye bulaşmış kulüplerle vakit kaybetmezdi, ilgilenmezdi bile. Bizim lider ''kişiler ve kurumlar ayrılsın, kişilerin yaptığının bedelini kulüpler ödemesin'' dedi ve konu orada kapandı. Mecliste aniden Feneri ve diğer kulüpleri kurtarma kanunu oylandı, diğer partiler de destek verdi zaten vermeseler de geçecekti. Böylece şike konusu Türkiye'de kapandı. Olay bu kadar basit.

Benim asıl anlamadığım olay; bunlar normal şartlarda Türklerin gözünün yaşına bakmadan en ağır cezaları zevkle vermesi gereken İsviçre'yi nasıl bağladılar ? İsviçre'den sportif yargı kısmında aleyhimize karar çıkmasına ihtimal dahi vermiyordum, Fifa bile ''Bizi bulaştırmayın sizinle uğraşamayız'' dedi geri yolladı. Şimdi bu cevabı daha resmi daha sert bir şekilde bekliyoruz, ondan sonra da Cas'a gidip ''Ee sen Uefa ceza veremez, TFF taraflıdır diye bizi Fifa'ya yolladın, bunlar da şikeye ceza vermiyor'' diye itiraz edeceğiz. Resmen öldürmeyip süründürüyorlar, ben bunu hortumu sağlam bağlamışlar diye yorumlarım. Akla paradan başka bir şey geliyor mu ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ülkeyi yöneten kişi fanatik Fb taraftarı. Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir siyasi lider bu konuda şikeye bulaşmış kulüplerle vakit kaybetmezdi, ilgilenmezdi bile. Bizim lider ''kişiler ve kurumlar ayrılsın, kişilerin yaptığının bedelini kulüpler ödemesin'' dedi ve konu orada kapandı. Mecliste aniden Feneri ve diğer kulüpleri kurtarma kanunu oylandı, diğer partiler de destek verdi zaten vermeseler de geçecekti. Böylece şike konusu Türkiye'de kapandı. Olay bu kadar basit.
      İş fb taraftarlığı ile açıklanacak kadar basit değil. Kişilerle kurumlar ayrıldı mı? Ayrılmadı ki, kurumlarla birlikte kişiler de kurtarıldı. aziz hâlâ fb başkanı. Taraftarlık gözüyle bakacak olsak mâlum kişi memnun mudur azizin başkan aykutun hoca olduğu kâbız bir futbol oynayan fbden. İşin içinde başka iş var ama bilemiyoruz.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Adam Mert'in de dediği gibi fanatik fenerli. Bunu görememek için de Erdoğan'a derin bir muhabbet beslemek gerekir heralde Ve fanatik fenerli Erdoğan kimsenin yapamayacağı kadar da kural/kanun tanımaz (RTE düşmanı değilimdir oy da vermişimdir kendisine). Sonrasında ise fenerle birlikte düşürülecek kulüplerle birlikte Türk futbolu diye bir şey kalmıyor. İster kabul edilsin ister edilmesin futbol insanların içlerini boşalttıkları, deşarz oldukları, zamanlarının büyük bir kısmını geçirdekleri bir oyun (!). Bu kadar kişiyi büyük hayal kırıklığına uğratmak, ellerinden oyuncaklarını almak kolay değil. Adaletin işletilmesi demek feneri çıktığı yere geri göndermek, beşiktaşı da küme düşürmek demek. Diğerlerini saymıyorum bile. Böylemesine bir karışıklığı (!) istemez/ler. Diğer partilerin de bunların yanlarında durması tamamiyle oy kaygısı. RTE fenerle beşiktaşı kurtarmaya çalışırken bunun karşısında durup ta fenerlileri beşiktaşlıları karşısına almak kşmsenin işine gelmedi. Hak, hukuk, adalet hikaye. Zaten benim hiç bir partiye artık oy vermeyişimin de sebebi budur. Resmen gözümüzün içine baka baka yağmalandık. Ve buna ses çıkarabilen de fazla kişi olmadı.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• maaleef öyle. fener deyince herşeyi unutuyor Cumhurbaşkanımız. 2004 mü 2005 mi neydi fb ceza almıştı haklı olarak. bizim maç seyircisiz oynayacaktı.
          çıktı bu ceza olmamış filan dedi. cezasını iptal ettiler fb nin sonra. o sene de şampiyonluğa oynuyorduk gene.
          fb olunca pek adil hareket etmiyor. etrafını da fb liler sarmış. acun rıdvan vs
          İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam Mert'in de dediği gibi fanatik fenerli. Bunu görememek için de Erdoğan'a derin bir muhabbet beslemek gerekir heralde Ve fanatik fenerli Erdoğan kimsenin yapamayacağı kadar da kural/kanun tanımaz (RTE düşmanı değilimdir oy da vermişimdir kendisine). Sonrasında ise fenerle birlikte düşürülecek kulüplerle birlikte Türk futbolu diye bir şey kalmıyor. İster kabul edilsin ister edilmesin futbol insanların içlerini boşalttıkları, deşarz oldukları, zamanlarının büyük bir kısmını geçirdekleri bir oyun (!). Bu kadar kişiyi büyük hayal kırıklığına uğratmak, ellerinden oyuncaklarını almak kolay değil. Adaletin işletilmesi demek feneri çıktığı yere geri göndermek, beşiktaşı da küme düşürmek demek. Diğerlerini saymıyorum bile. Böylemesine bir karışıklığı (!) istemez/ler. Diğer partilerin de bunların yanlarında durması tamamiyle oy kaygısı. RTE fenerle beşiktaşı kurtarmaya çalışırken bunun karşısında durup ta fenerlileri beşiktaşlıları karşısına almak kşmsenin işine gelmedi. Hak, hukuk, adalet hikaye. Zaten benim hiç bir partiye artık oy vermeyişimin de sebebi budur. Resmen gözümüzün içine baka baka yağmalandık. Ve buna ses çıkarabilen de fazla kişi olmadı.
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Ne demek, burda belki gençler, sabrı artık kalmamış arkadaşlar vardır bu kadar adaletsizliğe. bu da çok normal.
            İsim gayet normal. Ben de pontus çayırı yaparım belki. Medeniyetlerin beşiğindeyiz. Sanki herkes Peygamberimiz'in ya da Mete Han'ın direk soyundan geliyor.
            İnsanlık, ahlak, vicdan insanın soyunda değil kendindedir.
            Resimdeki de Trabzon'un spor alanında yetiştirdiği en önemli değerlendendir., bazı beğenmediğim yanları, bazı bana göre yanlış değerlendirmeleri olabilir.
            gs nin elin serseri, ahlaksız terbiyeden yoksun adamını imparatar diye kastığı zamanda elimizdekileri karalamamak lazım.

Suçluyu makamına ihanet edem yetkili yakaladı diye suçun mahiyetinde zerre azalma olmayacağından kumpas olsa da olmasa da farketmez.

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öncelikle teşekkür edeyim, ismime, resmime lâf etmeden, vay şikebahçeli demeden düşünceye düşünce ile karşılık verdiğin için.

Bence işin özeti şu:

Fetö suç örgütü mü? Hem de nasıl.

Bu operasyonu yapanlar suç örgütü üyeler mi? Evet

Olay bu.

Konuyu daha fazla uzatmak istemem, başlık konu dışı sapıtmasın. Olayın nasıl başladığı ve sebebi için de düşüncelerim var onlarda bana kalsın

Yaklaşım tarzın için tekrar teşekkür ve tebrik.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biraz zor bir istek ama ben yinede söyliyim..
              internette bulamayız heralde..
              kitabın o sayfasının görselini atabilirmisiniz..
              olmazsada canınız saolsun..
              Çok güzel İlgili kitabı daha önce çalıştığım hukuk bürosunun kütüphanesinde okumuştum. Bırakalı 3 sene oldu, hala orada mıdır bilmiyorum.

Yalnız elimde şikecilerin ceza aldığı gerekçeli mahkeme kararı mevcut, oradan kitaba atıf yapılan ilgili kısmı aşağıda paylaşıyorum:

" Prof. Dr. Ersan Şen; “şike suçunun konusu olan menfaat, elbette daha iyi bir kulübe transfer olmayı da kapsamına alacaktır” demektedir. (Aynı yönde bkz.a.g.e., s.155 -156."
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne demek, burda belki gençler, sabrı artık kalmamış arkadaşlar vardır bu kadar adaletsizliğe. bu da çok normal.
                İsim gayet normal. Ben de pontus çayırı yaparım belki. Medeniyetlerin beşiğindeyiz. Sanki herkes Peygamberimiz'in ya da Mete Han'ın direk soyundan geliyor.
                İnsanlık, ahlak, vicdan insanın soyunda değil kendindedir.
                Resimdeki de Trabzon'un spor alanında yetiştirdiği en önemli değerlendendir., bazı beğenmediğim yanları, bazı bana göre yanlış değerlendirmeleri olabilir.
                gs nin elin serseri, ahlaksız terbiyeden yoksun adamını imparatar diye kastığı zamanda elimizdekileri karalamamak lazım.

Suçluyu makamına ihanet edem yetkili yakaladı diye suçun mahiyetinde zerre azalma olmayacağından kumpas olsa da olmasa da farketmez.
                Tekfurçayır Erdoğdu mahallesinin eski ismi. Rahmetli babamın defter şeklindeki nüfus cüzdanında çok güzel bir el yazısıyla Mahallesi: Tekfurçayır yazardı.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ben şike mücadelesinde TS taraftarının durumunu eleştirenlere çok hak veremiyorum.

Zira şöyle bir durum var.
                  Bir suç isleme durumu olduğunda sanık iki türlü tavır alır.

Birincisi ve sıkça olanı odur ki ben bu suçu izledim ve cezama razıyım,
                  İkincisi ve ahlâksızca olanı ki ben suç işlerim kimse de bana ceza veremez, hırsızım ev sahibini bastırırım.

Dünyanın hiçbir yerinde sanik bu ikinci seçeneği kamuoyuna bu kadar açık bir şekilde uygulayamaz.

Ama ne hikmetse bu Türkiye'de oldu, ve o kadar pervasizca o kadar ahlaksızca haksizi suçluyu savundular ki TS taraftarı buna resmen inanamadi, ne yapacağını nasil tavır alacağını şaşırdı.
                  Aleni olarak ahlaksizların namussuzların tarafını devletin nerdeyse tüm kademelerinin ve toplumun büyük bir kesiminin tutacağına ihtimal vermedi haklı olarak.

Orman kanunlarının aynı ülkede eşit vatandaşların oluşturduğu kurumlarca işletilmesine doğal olarak ihtimal vermezseniz.

Bu kadar pervasızlığa nasıl cevap verecekti TS taraftarı?
                  Suç islenince ar edip köşeye çekilip hakkına razı olmak bütün hukuk anlayışının temeli iken olan tam tersi oldu. Buna nasıl mantık çerçevesinde cevap verebilirsiniz ?
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Gelişme olacak diyorlar ama bakalım.

rte fanatik fenerlilikten çok fanatik koltuk sevdalısı, güç sevdalısı.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vayy be şu şike olayları patladığında ilk sayfada yazmıştım,yattığım yerde daha evli değilim anneme ablama bağırmıştım gördünüzmü diye.
                      Evlendim çocuğum oldu,arpa boyu yol alamadık bu şike işinden bir şey çıkmaz beyler bence zira dünyada artık düzgün insanarın sayısı eğri olanların çok çok altında.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben şike mücadelesinde TS taraftarının durumunu eleştirenlere çok hak veremiyorum.

Zira şöyle bir durum var.
                        Bir suç isleme durumu olduğunda sanık iki türlü tavır alır.

Birincisi ve sıkça olanı odur ki ben bu suçu izledim ve cezama razıyım,
                        İkincisi ve ahlâksızca olanı ki ben suç işlerim kimse de bana ceza veremez, hırsızım ev sahibini bastırırım.

Dünyanın hiçbir yerinde sanik bu ikinci seçeneği kamuoyuna bu kadar açık bir şekilde uygulayamaz.

Ama ne hikmetse bu Türkiye'de oldu, ve o kadar pervasizca o kadar ahlaksızca haksizi suçluyu savundular ki TS taraftarı buna resmen inanamadi, ne yapacağını nasil tavır alacağını şaşırdı.
                        Aleni olarak ahlaksizların namussuzların tarafını devletin nerdeyse tüm kademelerinin ve toplumun büyük bir kesiminin tutacağına ihtimal vermedi haklı olarak.

Orman kanunlarının aynı ülkede eşit vatandaşların oluşturduğu kurumlarca işletilmesine doğal olarak ihtimal vermezseniz.

Bu kadar pervasızlığa nasıl cevap verecekti TS taraftarı?
                        Suç islenince ar edip köşeye çekilip hakkına razı olmak bütün hukuk anlayışının temeli iken olan tam tersi oldu. Buna nasıl mantık çerçevesinde cevap verebilirsiniz ?
                        Şu cevap olur mu bilmiyorum, toplumumuzda intikam ve adâlet kavramları yer değiştirmiş durumda. Adâlet kavramının yerini intikam kavramı almış, adâlet kavramı ise ismi sıklıkla anılsa bile rafa kaldırılmış durumda. Oysa dini inanışı olanlar için intikam uzak durulması gereken, adâlet ise sımsıkı yapışılmalı gereken kavramlar. Bu durumu ülkenin en küçük en basit olayından en büyük olaylarına kadar her alanda gözlemlemek mümkün.
                        7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu cevap olur mu bilmiyorum, toplumumuzda intikam ve adâlet kavramları yer değiştirmiş durumda. Adâlet kavramının yerini intikam kavramı almış, adâlet kavramı ise ismi sıklıkla anılsa bile rafa kaldırılmış durumda. Oysa dini inanışı olanlar için intikam uzak durulması gereken, adâlet ise sımsıkı yapışılmalı gereken kavramlar. Bu durumu ülkenin en küçük en basit olayından en büyük olaylarına kadar her alanda gözlemlemek mümkün.
                          Haklısınız
                          Bu toplumda adalet 200 yıldır yok, 2. Mahmut devrinden beri.
                          Ama intikam artarak devam ediyor
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir suç örgütü tarafından başka bir suç örgütü yakalanmış diye ortada suç yok kumpas varmış mış mış...!!!
                            Arkada kalmasın. Ya kumpasin kelime anlamını bilmiyorlar ya da dertleri başka.
                            Siyasetçilerin kuklası olmayın. olaya değil de ortaya çıkarana bakarak konuları bertaraf etmeye çalışmak onların işidir

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Öteki tarafa herşey ile git ama kul hakkı ile gitme...

2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok güzel İlgili kitabı daha önce çalıştığım hukuk bürosunun kütüphanesinde okumuştum. Bırakalı 3 sene oldu, hala orada mıdır bilmiyorum.

Yalnız elimde şikecilerin ceza aldığı gerekçeli mahkeme kararı mevcut, oradan kitaba atıf yapılan ilgili kısmı aşağıda paylaşıyorum:

" Prof. Dr. Ersan Şen; “şike suçunun konusu olan menfaat, elbette daha iyi bir kulübe transfer olmayı da kapsamına alacaktır” demektedir. (Aynı yönde bkz.a.g.e., s.155 -156."
                                Teşekkür ederim..bilgi güçtür..

http://www.tumercaltekin.av.tr/makale/sike..burada buldum..
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 22:11.
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X