Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İbrâhim Ertürk'ün hâinlik edeceğine inanmam, söyledikleri bana ümit verdi. İnşaallah kandırılmamıştır ve olumlu gelişmeler vardır.
    Şike sürecini ilk saniyesinden beri takip ederim, elimden geldiğince bir çok organizasyona katıldım. Şike konuşmuş kim varsa hepsini takip etmişimdir sonuna kadar. Bu abiye baktıkça kandırılmaya müsait olduğu düşüncesine bir çok kez vardım. Sırf anlık heyecanlar ile bir anda parlayarak yazdığı ve bir kaç saat içinde sildiği onca paylaşımına şahit olmuşumdur.

Bizi kandıracağına ise kesinlikle inanmam. Yeğeni benim birinci derecede bir akrabam ile evlendi geçenlerde. Gelin ve damada para takma merasiminde "Kupa Başbakanda" isimli kitabı verip yaklaşık bir beş on dakika konuşma yaptığına şahit oldum. Avrupa'nın bir çok yerine gidip gösteri yapıyor, varını yoğunu bu davaya harcıyor. Yani yedi yirmidört bu konuya kafa patlatıyor.

Kandırılmaya müsait olabilir ama davayı satacak kadar alçalmaz asla.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sn. ERTÜRK'e sormak lazım, duyumlar ve kaynağınız kim/ler veya hangi kurum/lar
      Rahatlamak ve umutlanmak için öğrenmek istiyorum.
      Bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum.
      Bekleyip görelim, hayırlısı
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Ya ben anlamıyorum şimdi ersin gökalioğlu yazınca millet gülüyor ibrahim ertürk yazınca kale alıyor. ne farkı var bunların. sanki ibrahim ertürk denen adam fifa da ceza hukuku profesörü. Koskoca Trabzonsporun başkanı yönetimi hep hain , hukuk kurulu hep hikaye tırışka ama bu adam şike davasının sembol ismi öyle mi ?

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @celaledtin

Bu mağara insanına özgü bakış açısı olmuş, bizi burada ilgilendiren siyâsi görüşler mi, Trabzonspor’a verilen katkılar mı? Elbette ikincisi.

Her ikisinin de ellerinden geldiğince çabaladığına buradaki herkes şâhittir.
          Mağara öyle mi ?

Hz. İbrahim mağarada doğmuştu Nemrud ise saraylarda. Sonları malum.

Sen önce o adını bir müslüman adıyla değiştir.

Tekfur : Bizans İmparatorluğu’nda valilerle Anadolu’daki ve Rumeli’deki Hıristiyan beylerine verilen ad.
          En son celaledtin tarafından düzenlendi; 08.03.2018, 09:00.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mağara öyle mi ?

Tekfur : Bizans İmparatorluğu’nda valilerle Anadolu’daki ve Rumeli’deki Hıristiyan beylerine verilen ad.
            Mağara deyince de kızıyorsun. Orası bile sana lüks.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Mağara öyle mi ?

Celalettin senin akıl melekelerinde sorun mu var? Sorun varsa bilelim de seni eleştiriden muaf tutalım.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şu gizlilik canımı sıkıyor, FIFA yazısı gizli, Ertürk’ün bahsettiği olumlu gelişmer gizli.

Pkk banka hesabınızı ele geçirdi, kimseye bir şey söylemeyin dolandırıcılığındaki gizlilik gibi.

Ortada delil karartma v.b. durumlar olamayacağına göre olumlu bir anlam veremiyorum bu gizliliğe.

BMN’nin eylem plânı bile gizli
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.03.2018, 10:11.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mağara deyince de kızıyorsun. Orası bile sana lüks.
                  senin gibi bir metrekarelik kulübede yaşamaktan iyidir.

Yorum

• O davadan bir cacık çıkmıcak beyler. Son dakikalar oynansa bile kapanması içindir.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O davadan bir cacık çıkmıcak beyler. Son dakikalar oynansa bile kapanması içindir.
                      Nasrettin hocanın dediği gibi, peki ya çıkarsa. Güzel olur de mi, hem de çok güzel olur. İşte o güzellik adına hep bir ümit yaşatıyorum içimde.
                      7

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kanalı trabzonsporlu birinin alması lazım ve tam tersi propaganda yapması lazım.. yok ki acun gibi biri camiamızda..
                        Onursal başkanımız!!! MAY Trabzonlu da ne oldu? Adamın kanalında şikeci tayfa sabah akşam aleyhimize atıp tutuyordu. Kendisi de zaten şikecilere sahip çıkan konuşmalar yapmıştı.
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Bide Ultra Garanti dese tam olacak
                          Bak yine karıştırıyorsun. Ultra garanti senin sürekli paylaştığın ersin'in lafları. İbrahim Ertürk kendi cebinden para harcayıp, Avrupa'da şehir şehir gezmiş protesto yapmış, defalarca UEFA kapılarına gitmiş biridir. İbrahim Ertürk'e laf atmak senin haddin değil.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• MAY fenerli çıktı zaten.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şike'yi cezasız bırakıp görmezden gelen fifa, Trabzonspor'a transfer yasağı getiriyor bak hele şu işe!

Allah'ın adaleti elbet tecelli edecek...
                              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• SKANDAL ! Ankaragücü-Adanaspor maçına rizeli gözlemci vermişler.

Emir büyük yerden rize geliyor.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X