Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulüpten yapılan son açıklama çok soru işareti barındırıyor. Bunun üzerine gidecek kimse kalmadı mı?
    ön ayak olması gerekenler için uykular derin
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bmn bile umursamıyor artık geçmiş olsun.

yakında burasıda(forum) kepenk kapatır.
      Yahu forum kepenk kapatmak üzere neredeyse tamam madem bmn kötü. Zaten herkes sosyal medyada. Haydi örgütleyin twitterdan bilimum camiadan insanları haydi gündem oluşturun baskı yapın buyurun. Yapın haydi.

Siz de biliyorsunuz yapamazsınız camia komada yanıt vermiyor, tepki vermiyor. Her tarafı kuşatılmış. Bmn'dekiler de diyor ki her şeyden emin olalım öyle bir anda tepki verelim ki belki komadaki camia uyanır aşka gelir.Cılız da olsa böyle bir umut var. Tepki vermeyeceğiz demiyor doğru zamanda, doğru bilgilerle yapalım diyor. Hala o uykuda bu uykuda. Buradaki insanlardan bir şey bekliyorsanız demek ki bu insanların da bir takım camia ve ortam hakkında belki de sizin bilmediğiniz bilgisi veya ön görüsü var. Niye böyle bir bakış yok? Bunu okuyarak çıkarmak çok mu zor?
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu forum kepenk kapatmak üzere neredeyse tamam madem bmn kötü. Zaten herkes sosyal medyada. Haydi örgütleyin twitterdan bilimum camiadan insanları haydi gündem oluşturun baskı yapın buyurun. Yapın haydi.

Siz de biliyorsunuz yapamazsınız camia komada yanıt vermiyor, tepki vermiyor. Her tarafı kuşatılmış. Bmn'dekiler de diyor ki her şeyden emin olalım öyle bir anda tepki verelim ki belki komadaki camia uyanır aşka gelir.Cılız da olsa böyle bir umut var. Tepki vermeyeceğiz demiyor doğru zamanda, doğru bilgilerle yapalım diyor. Hala o uykuda bu uykuda. Buradaki insanlardan bir şey bekliyorsanız demek ki bu insanların da bir takım camia ve ortam hakkında belki de sizin bilmediğiniz bilgisi veya ön görüsü var. Niye böyle bir bakış yok? Bunu okuyarak çıkarmak çok mu zor?
        altı çizili yer demogojiden başka hiç bir şey değil.

diğer bölüme gelecek olursak bakış açısı farklı sana göre size göre öyle olan bana göre uyku halidir olayı arabeskleştirip bi sebeb yaratmaya çalışmak yarın geç olacağı ihtimalini görmeyi engelliyordur belkide. camia komada yada siyaset afyonuyla sersemlemiş durumda bu yüzden zaten kaybedecek zaman yok. bu sessizlik etraftaki insan sayısını azaltır.

kaldı ne düşündüğünüzü okuyacak doğa üstü yeteneklerimde yok öylesine hayati bir konuda sessiz kalıyorsa en çok ses çıkarmasını beklediğim oluşum benimde buna tepki göstermem kadar doğal bişey yok.

ha diyorsanız artık umut yok yönetenlerden bizimde gücümüz bi yere kadar çöküşü yaşayıp yeniden inşa etmek için çalışacağız ona bile eyvallah derim ama yok kulübü zan altınta bırakmayalım, emin olalım v.s ile bi sonuç alamazsınız
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

altı çizili yer demogojiden başka hiç bir şey değil.

diğer bölüme gelecek olursak bakış açısı farklı sana göre size göre öyle olan bana göre uyku halidir olayı arabeskleştirip bi sebeb yaratmaya çalışmak yarın geç olacağı ihtimalini görmeyi engelliyordur belkide. camia komada yada siyaset afyonuyla sersemlemiş durumda bu yüzden zaten kaybedecek zaman yok. bu sessizlik etraftaki insan sayısını azaltır.

kaldı ne düşündüğünüzü okuyacak doğa üstü yeteneklerimde yok öylesine hayati bir konuda sessiz kalıyorsa en çok ses çıkarmasını beklediğim oluşum benimde buna tepki göstermem kadar doğal bişey yok.

ha diyorsanız artık umut yok yönetenlerden bizimde gücümüz bi yere kadar çöküşü yaşayıp yeniden inşa etmek için çalışacağız ona bile eyvallah derim ama yok kulübü zan altınta bırakmayalım, emin olalım v.s ile bi sonuç alamazsınız
          Demagojinin kralını burada sen yapıyorsun günlerdir o işi geçeceksin. Bak ben yazdım işte buyur elini tutan yok önden buyur. Gelip burada laf çakmayacaksın o zaman. Mail kampanyasıydı, açıklamasıydı, protestosuydu yıllardır her şeyi yapıyor bu oluşum geri durmuyor. Bunu düşünen harekete geçiren akıl bu konuda niye geri dursun?

Doğaüstü gücüm yok ayrıca Bmn ile bu bağlamda bir görüşmem bir bağım yok. Ben 4 senedir haydi okuyuculukla 5 senedir buradayım. Yapılan işeri bmn yönetiminin tavrını biliyorum. Bmn ne zaman üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmekten kaçtı? Sen buraya 12 senedir üyesin o kadar da mesaj yazdılar bu konu hakkında burada yönetim kanadında olanlar ki sadece onlardan ibaret değil bmndeki akıl. Orada yazanlardan geçmiş tecrübelerinden bu çıkarımı yapman yeterli ama işte... Bunu yapmayıp "Böyle bir sonuç alamazsınız" diye olmadığını söylediğiniz "doğa üstü" güçlerinizi kullanıp bu konuda öngörünüzü belirtmeyi başarabiliyorsunuz.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.03.2018, 20:00.

Yorum

Demagojinin kralını burada sen yapıyorsun günlerdir o işi geçeceksin. Bak ben yazdım işte buyur elini tutan yok önden buyur. Gelip burada laf çakmayacaksın o zaman. Mail kampanyasıydı, açıklamasıydı, protestosuydu yıllardır her şeyi yapıyor bu oluşum geri durmuyor. Bunu düşünen harekete geçiren akıl bu konuda niye geri dursun?

Doğaüstü gücüm yok ayrıca Bmn ile bu bağlamda bir görüşmem bir bağım yok. Ben 4 senedir haydi okuyuculukla 5 senedir buradayım. Yapılan işeri bmn yönetiminin tavrını biliyorum. Bmn ne zaman üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmekten kaçtı? Sen buraya 12 senedir üyesin o kadar da mesaj yazdılar bu konu hakkında burada yönetim kanadında olanlar ki sadece onlardan ibaret değil bmndeki akıl. Orada yazanlardan geçmiş tecrübelerinden bu çıkarımı yapman yeterli ama işte... Bunu yapmayıp "Böyle bir sonuç alamazsınız" diye olmadığını söylediğiniz "doğa üstü" güçlerinizi kullanıp bu konuda öngörünüzü belirtmeyi başarabiliyorsunuz.
            arkadaşım bu kadar insanı etrafında toplayan bir oluşum burası yahu ne demek kalk sen yap bu demagojidir işte boş muhabbettir. şuan bmn'nin elinde bulunan güç ve çevresine yaptığı etki bende yok o yüzden ergen muhabbetlerine girme hiç.

bak işte sen kendine göre bir çıkarım yapmışsın bende farklı bir çıkarım yaptım sorun ne ? bunun doğruluğu sana göre bana göre gerçeğide zaman gösterir zaten. ayrıca bmn'nin geçmişte yaptıklarından dolayı şuan bu forumda yazıyorum olması gerektiğini düşündüğüm bir çok konuda gerekli tepkiyi verdiği için ama şimdi bana göre o tepkiyi vermedi bmn ve öne sürdüğü gerekçeler beni tatmin etmedi bu yüzden senin tabirinle laf çakmam burayı benimsediğimdendir ve o açıklama yapılana kadar yeri geldikçe yazacağım bunu.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

arkadaşım bu kadar insanı etrafında toplayan bir oluşum burası yahu ne demek kalk sen yap bu demagojidir işte boş muhabbettir. şuan bmn'nin elinde bulunan güç ve çevresine yaptığı etki bende yok o yüzden ergen muhabbetlerine girme hiç.

bak işte sen kendine göre bir çıkarım yapmışsın bende farklı bir çıkarım yaptım sorun ne ? bunun doğruluğu sana göre bana göre gerçeğide zaman gösterir zaten. ayrıca bmn'nin geçmişte yaptıklarından dolayı şuan bu forumda yazıyorum olması gerektiğini düşündüğüm bir çok konuda gerekli tepkiyi verdiği için ama şimdi bana göre o tepkiyi vermedi bmn ve öne sürdüğü gerekçeler beni tatmin etmedi bu yüzden senin tabirinle laf çakmam burayı benimsediğimdendir ve o açıklama yapılana kadar yeri geldikçe yazacağım bunu.
              Geldiğimiz noktada camiayı örgütleyemezsin bunu anlatmaya çalışıyorum. Velev ki Bmn'nin bu noktada tüm yetkileri senin elinde olsun yine bu düşünceyle bu işe giriş bu işe sonuç çıkmayacak bunu söylüyorum. Ergen muhabbeti, demagoji deyip zaten yazının içeriğini taça çıkarmaya çalışman kimin aslında ergen muhabbetine girdiğini açıkça gösteriyor, hele ki bu yaşta.

İnsanlar onlarca kere doğru zamanın şimdi olmadığını ve durumun netleşmesini beklediklerini söylediler.Bunun için de geçmiş dönemi ve olaya bakışlarını referans gösterdiler. Açıklama dahi bir mağlubiyet sonrası ortaya çıkan mana dahi veremediğimiz bir açıklamaydı. Ama siz buraya gelip burası kepenk kapatır yakında, uykudalar diye duruma yaklaşırsanız birileri de size çıkıp cevap verme zorunluluğunu hissedecektir. Kusura bakmayın.

Yorum

Geldiğimiz noktada camiayı örgütleyemezsin bunu anlatmaya çalışıyorum. Velev ki Bmn'nin bu noktada tüm yetkileri senin elinde olsun yine bu düşünceyle bu işe giriş bu işe sonuç çıkmayacak bunu söylüyorum. Ergen muhabbeti, demagoji deyip zaten yazının içeriğini taça çıkarmaya çalışman kimin aslında ergen muhabbetine girdiğini açıkça gösteriyor, hele ki bu yaşta.

İnsanlar onlarca kere doğru zamanın şimdi olmadığını ve durumun netleşmesini beklediklerini söylediler.Bunun için de geçmiş dönemi ve olaya bakışlarını referans gösterdiler. Açıklama dahi bir mağlubiyet sonrası ortaya çıkan mana dahi veremediğimiz bir açıklamaydı. Ama siz buraya gelip burası kepenk kapatır yakında, uykudalar diye duruma yaklaşırsanız birileri de size çıkıp cevap verme zorunluluğunu hissedecektir. Kusura bakmayın.

yazının içeriği hadi buyur sen yap mı ? benim demagoji dediğim kısım orası ki onu ayrıca belirttim zaten ama sen ısrar ediyorsun.

bu tür işler manasız açıklamalarla bulandırılır zaten. şike sürecinde şuan ki yönetimin hiç bir istek ve azmi yok bu net eğer taraftar baskısıda azalır, esneklik gösterirse zararını çekeriz bunun. benim için doğru zamanı yok bu işin her an her dakika baskıyı hissetmeli yönetim aksi halde hain adını alacaklarını iliklerine kadar bilmeliler.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hangi aciklama
                  FIFA ile ilgili olanı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aykut KOCAMAN: “Taç hırsızlığı oldu!

Allahım aklımıza mukayet ol.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Her maçtan sonra gereksiz afkurmaya devam ediyor zavallı Aykut

Yeter ula bir sus da
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her maçtan sonra gereksiz afkurmaya devam ediyor zavallı Aykut

Yeter ula bir sus da
                        devam etsin, devam

iyice kendine zarar versin
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aykut KOCAMAN: “Taç hırsızlığı oldu!

Allahım aklımıza mukayet ol.
                          aykut hoca haklı. şike sahaya yansımamıştı ama taç hırsızlığı sahaya yansıdı.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• şikebahçe taraftarının bazıları da gerçeği görmeye başlamışlar. "Kesin şike yapmışız, yoksa bu adamla şampiyon falan olma ihtimalimiz yokmuş" falan diyorlar.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ahmet Çakar akşam bu manyağın teşhişini açık ve net ekranlardan söyledi. Ben diyor bir doktorum. Aykutun ciddi şekilde psikolojik problemleri var. ruh sağlığı bozuk.

bir doktora görünüp profesyonel destek almalı
                              taçımızı çaldılar nedir yahu. gerizekalı bu ya. ama hoşuma gidiyor bir yandan böyle konuşması. herkes ne mal olduğunu görsün ))
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Adam çalmak konusunda master yapmış valla her türlüsünden haberi var
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X