Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un 2010 2011 Şampiyonluk Kupası bu sezon gelmeli aslında 2017'de gelse daha iyi olurdu ama bu sene kupa gelmeli....

2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un 2010 2011 Şampiyonluk Kupası bu sezon gelmeli aslında 2017'de gelse daha iyi olurdu ama bu sene kupa gelmeli....

2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.
      Birisinin 2 dudağı arasında
      Yakın zamanda kel İnfo niye geldi?
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Şike davasını bile eleştiremiyoruz Trabzon'da insanlar öyle dar beyinli ki kupamızı verditmeyen adama eleştiriyi sanki bir günahmış gibi algılıyorlar .Hele bu dönemde bu kadar şarlatan, yalaka, çıkarcı,menfaatçi bir insan topluluğu görmedim. İyisi mi oralarda fazla bir tartışmalara girmeyin mimlenirsiniz...
        En son Karasoy tarafından düzenlendi; 17.01.2018, 12:53.

Yorum

• Celaleddin ; 2 ayda hızlı bir giriş yapmışsın foruma. Mesajlarını alt alta koyuyorum çarpıyor biçiyorum truva atı olduğunu düşünüyorum. Her msjin dalga geçer gibi, forumu sabote eder gibi, ya kuşsun kendini iyi gizledin ya da bu davanın çökmesi için uğraşan birisin.
          En son tahsin tarafından düzenlendi; 17.01.2018, 15:50.

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            celaleddin ; 2 ayda hızlı bir giriş yapmışsın foruma. Mesajlarını alt alta koyuyorum çarpıyor biçiyorum truva atı olduğunu düşünüyorum. Her msjin dalga geçer gibi, forumu sabote eder gibi, ya kuşsun kendini iyi gizledin ya da bu davanın çökmesi için uğraşan birisin.
            beni bilen bilir. Bilmeyende kendi gibi bilir.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beni bilen bilir. Bilmeyende kendi gibi bilir.
              Seni bilen kimdir ki. Çözemedim seni. Ayaklı bomba gibi dolaşıyorsun şike başlığında. Ne zaman patlayacaksın onu merak ediyorum 😊

Yorum

Seni bilen kimdir ki. Çözemedim seni. Ayaklı bomba gibi dolaşıyorsun şike başlığında. Ne zaman patlayacaksın onu merak ediyorum
                Sende senede üç beş mesaj anca yazıyormuşsun. Birinide bana ayırdığın için bahtiyar oldum.

Yorum

• Programlarda Trabzonspor 35 senedir şampiyon olamadı diyen yorumcu müsveddelerine birisi çıkıp söylesin. Burada rahat rahat program yapabiliyor olmanızın sebebi; En az 2, 3 milyon Trabzonspor'lunun Fifa'nın, Uefa ve Cas'ın tescillediği şike'ye vereceği kararı bekliyor olmasındandır!''
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sende senede üç beş mesaj anca yazıyormuşsun. Birinide bana ayırdığın için bahtiyar oldum.
                    Dayanamadım yazdıklarına. O kadar itici ki mesajların yerimde olsan sende aynısını yapardın 😎

Yorum

Dayanamadım yazdıklarına. O kadar itici ki mesajların yerimde olsan sende aynısını yapardın ��
                      forum mesajlarının çoğu ersin gökalioğlu kafasında yazılmış. onlara alıştığın için benimkiler itici gelmiş olabilir.
                      En son celaledtin tarafından düzenlendi; 19.01.2018, 00:18.

Yorum

• Okan Alemdaroğlu : 30 yıldır şampiyon olamıyoruz. Ulan cidden yazık ya söylenecek söz yok istifa edin lütfen!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Acıbadem Şikebahçeye sponsor oluyor şaka gibi....Birbirlerini suçlayan adamlardı bunlar.....

Yorum

• Sasirdik mi ? hayir , bu ulkede hersey normal..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acıbadem Şikebahçeye sponsor oluyor şaka gibi....Birbirlerini suçlayan adamlardı bunlar.....
                              Kendileride biliyor nedenini.

12 Numara .org- ����‏ @12numaraorg 1 hr1 hour ago

Aydınlar'ın söz verdiği 45 Milyon €'luk ödemeyi, kulübümüze sponspor olarak yapmasını anlayabiliyoruz.

Yorum

• Yorumsuz...
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X