Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi Hayirlisi In Sha Allah!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un gündeminden bir an evvel, gecikmeksizin düşmesi gereken bir konudur.

Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, artık bu konudan usandım.
      Trabzonspor felsefesini kavrayamamis bir uye daha..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Daha once defalarca yazmama ragmen kimse ilgilenmedi olumlu olumsuz donusde olmadi gecmisde fifaya fax fisi cektiren telefon kilitleten mail kullanamaz hale getirilen organizasyonlara bir yenisini daha eklemeliyiz bu kritik surecde bmn olarak..ingilizcem olsa bir dakika durmayacak gerekeni yapacagimda yok iste yandigimin dili..suna on ayak olacak ingilizcesi olan bir forum uyesi yada yoneticisi yok mu..gecmisde buna on ayak olanlar anladigim kadariyla foruma girmiyorlar artik ender gokhan melek gibi arkadaslar basroldeydi bu organizasyonlarda yerlerini alabilecek yabanci dili olan ilgili kimse yok mu forumda..kamoyu olusturmak baski yapmak icin cok onemli bu is ve tam zamani basvuru yapilmisken..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.07.2017, 13:42.

Yorum

• Yukarıda bana bir soru yöneltmiş arkadaşımıza cevaben yazıyorum; hukukî süreç Trabzonspor'un istediği gibi sonuçlanırsa 2017 senesinde şampiyon olmuş Beşiktaş taraftarlarının yaşadığı gibi bir sevinç yaşayamayacağım.

*

Trabzonspor'a bakış açımız farklı olduğu için, bu olay karşısında takındığımız tavrın da farklı olması gayet doğal. Bunu anlayışla karşılamalıyız.
          Trabzonspor felsefesinin ne olduğunu, daha doğrusu sizin neyi kastettiğinizi -gerçekten- bilmiyorum. Herhangi bir felsefesi olmalı mı? Bu konuda da kararsızım.
          Benim şu an Trabzonspor'a yüklediğim anlam, 1996 yılında 9 yaşında bir çocuk olarak ve gözyaşları içerisinde, şifreli kanal karşısında kaçan şampiyonluğu an be an takip ederken yüklediğim anlam ile aynı.

Yorum

Trabzonspor'un gündeminden bir an evvel, gecikmeksizin düşmesi gereken bir konudur.

Bu ve bunun gibi düşünenler olayı sadece teneke parçasını geri almak olarak gördüklerindendir bu ruh hali.. Gerçek Trabzonspor taraftarı neyin davasının verildiğini bildiğinden bu davadan asla vazgeçmez..

Yorum

Bu ve bunun gibi düşünenler olayı sadece teneke parçasını geri almak olarak gördüklerindendir bu ruh hali.. Gerçek Trabzonspor taraftarı neyin davasının verildiğini bildiğinden bu davadan asla vazgeçmez..

Yorum

• Boyle yuzsuz utanmaz dansoz bir camiaya karsi mucadele veriyoruz..

Yorum

Yukarıda bana bir soru yöneltmiş arkadaşımıza cevaben yazıyorum; hukukî süreç Trabzonspor'un istediği gibi sonuçlanırsa 2017 senesinde şampiyon olmuş Beşiktaş taraftarlarının yaşadığı gibi bir sevinç yaşayamayacağım.

*

Trabzonspor'a bakış açımız farklı olduğu için, bu olay karşısında takındığımız tavrın da farklı olması gayet doğal. Bunu anlayışla karşılamalıyız.
                  Trabzonspor felsefesinin ne olduğunu, daha doğrusu sizin neyi kastettiğinizi -gerçekten- bilmiyorum. Herhangi bir felsefesi olmalı mı? Bu konuda da kararsızım.
                  Benim şu an Trabzonspor'a yüklediğim anlam, 1996 yılında 9 yaşında bir çocuk olarak ve gözyaşları içerisinde, şifreli kanal karşısında kaçan şampiyonluğu an be an takip ederken yüklediğim anlam ile aynı.
                  Sen bu kafada olduktan sonra bekle sampiyonlugu gorursun bir daha 96 dan sonra 4 kez calindi sampiyonlugumuz ve sadece 2011 de delilli kanitli ortaya cikti bu onda da birakin bu isin pesini diyorsun bu isin pesini birakmak duzenin carkina su tasimaya daha cok gozyasina sampiyonluk ugruna can veren insanlara cekilen kahira cileye devam etmek demektir..bu is noktalanmadan turk futbolu temizlenmeden trabzonsporu birdaha sampiyon falan olamaz anlamadigin nokta bu..80 puan barajini asip sampiyon olamayan tek klup turkiyede trabzonspor hem de iki kere biri 96 biri 2011 degil 80 puani gecmek 90 puanida gecsek bu duzende trabzonspor sampiyonluk goremez bir daha gosyermezler simdi anladin mi bu isin pesini niye birakmamak gerek..96 da gozyasi doktum diyorsun benim cocuklarim o gozyasini dokmeyecekler saha disinda birileri istedi diye iste bu yuzden mucadeleye devam..

Yorum

• Ikiyuzlulugun baska bir gostergesi daha..

Yorum

• Bu da siyaseti takimlarina tercih eden Trabzonsporlulara!!! Gelsin..

Yorum

• FIFA basvurusu nihayet gerceklestimi ?

Yorum

• Başvuru heyetimizden haber yok mu? Şöyle Fifa'dan 2-3 resim görseydik keşke...
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sefer den kasıt nedir anlamadım. Zaten girdiğimiz bütün davalarda haklılığımız ispatlandı.
                            Kupa gelir demek istedim...
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Ülkede menajerler ile ilgili doğruyu yazdı diye gazeteciye 50 - 60 kişi arayıp dolaylı tehdit ve ahlaksız tekliflerde bulunabiliyor ve hatta direkt muhatabı olan 2 kişi açık ölüm tehditleri ve hakaretlerle konuşabiliyor.. Bunların git gide büyümesi ve rahatlaması nedendir? Tabii 3 Temmuz 2011'de bu şerefsizlik ve ahlaksızlıkları başlatan şerefsiz ve ahlaksız kişilerin başını kesmediğin içindir.. Ülkede futbol üzerinden sadece para kazanılıyor para!! nerede kaldı bunun spor olması, başarıları vs.?

Bir de bize laf atmaya çalışıyorlar ''Kupa derdinde, para derdinde vs.'' diye. Ulan biz hepinize inat ahlak, şeref, namus ve dürüstlük ve kimsenin hakkına girmeyen kulüp ismiyle anılan takım itibarımızın peşindeyiz..

Ayrıca söz konusu 2 menajer ile son zamanlarda en çok çalışan kulüp biziz sanırım. Eğer bu adamların ahlak dışı işlerinde en ufak bir payemiz olur ise sebep olanların Allah bin belasını versin.. Bu kişilerin ahlaksızlıklarına katkıyla gelecek başarıların da bir tanesini bile istemiyorum, Allah nasip etmesin..
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• bu davadan sıkılanlar trabzonsporlu olmasın gidin istanbul takımı tutun. millet keyfinden kalp krizi geçirip ölmedi senelerce.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X