Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu gazetelere para verip de haber yaptırmak imkansız. En fazla ilan verirsiniz ama bu bir haber...

He bir muhabiri belgelerle ikna etmiş olabilir tabi. Bu da olması gerekendir zaten.
    Yiğit,
    Sabah uyanınca Göktuğ koşarak yanıma geldi ve"baba bunu gördün mü" deyip The Guardian daki yazıyı tercüme ederek vermeye başladı.Çok sevindiğimi burdaki herkese söylemeliyim.İnşallah sonu hayırlı olur.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Haber kimin işi bilmiyorum ama stratejik bir hamle ve alt metni hiç de güzel şeyler anlatmıyor.

İnfantino FIFA'nın başında, dosyamız FIFA'da ve İnfantino geçtiğimiz günlerde buradayken TFF hakkında yağlı-ballı cümleler kurdu. Demek ki FIFA'da işler istediğimiz gibi gitmiyor/gitmeme ihtimali var. İnfantino'yu köşeye sıkıştırmak adına tüm dünya basınına böyle bir haber servis edilmesini sağladık bir şekilde.

Haber güzel ama sebebi düşündürücü...

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fifada dosyayı inceleyip kararı verecek olan kuruma müdahale edebilir mi İnfantino?
      Kendi istekleri doğrultusunda karar çıkartabilir mi böyle bir yetkisi var mı? Kararlar onun onayından geçiyor mu?
      UEFA'dakine nasıl etki etti? UEFA yetkisi olmasına rağmen neden TFF'yle ilgili yaptığımı başvuruya "yetkisizlik" kararı verdi? UEFA ve FIFA'da dönen rüşvet konularının göbeğinde kim oturuyor?

Bu haber kötüdür demiyorum ama iyi şeyler anlatmadığı kesin. Gerekirse kurullardaki her yetkili isim isim mal varlığına dek ifşa edilip önlem alınmalı. Böyle haberlerle taciz edilmeli ki bir nane yiyecek cesaret bulamasın.

Eşeğimizi akıl, izan ve ahlak kazığına bağlamayı göze alamayacak kadar çok kaybettik. Bu işi kuralına göre oynamak zorundayız.
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 11:43.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Haber kimin işi bilmiyorum ama stratejik bir hamle ve alt metni hiç de güzel şeyler anlatmıyor.

İnfantino FIFA'nın başında, dosyamız FIFA'da ve İnfantino geçtiğimiz günlerde buradayken TFF hakkında yağlı-ballı cümleler kurdu. Demek ki FIFA'da işler istediğimiz gibi gitmiyor/gitmeme ihtimali var. İnfantino'yu köşeye sıkıştırmak adına tüm dünya basınına böyle bir haber servis edilmesini sağladık bir şekilde.

Fifada dosyayı inceleyip kararı verecek olan kuruma müdahale edebilir mi İnfantino?
        Kendi istekleri doğrultusunda karar çıkartabilir mi böyle bir yetkisi var mı? Kararlar onun onayından geçiyor mu?

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yiğit,
          Sabah uyanınca Göktuğ koşarak yanıma geldi ve"baba bunu gördün mü" deyip The Guardian daki yazıyı tercüme ederek vermeye başladı.Çok sevindiğimi burdaki herkese söylemeliyim.İnşallah sonu hayırlı olur.
          Bir üstteki mesajda bahsettiğim sebepten dolayı ben pek de sevinemedim Necmettin abi
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Haber kimin işi bilmiyorum ama stratejik bir hamle ve alt metni hiç de güzel şeyler anlatmıyor.

UEFA'dakine nasıl etki etti? UEFA yetkisi olmasına rağmen neden TFF'yle ilgili yaptığımı başvuruya "yetkisizlik" kararı verdi? UEFA ve FIFA'da dönen rüşvet konularının göbeğinde kim oturuyor?

Bu haber kötüdür demiyorum ama iyi şeyler anlatmadığı kesin. Gerekirse kurullardaki her yetkili isim isim mal varlığına dek ifşa edilip önlem alınmalı. Böyle haberlerle taciz edilmeli ki bir nane yiyecek cesaret bulamasın.

Eşeğimizi akıl, izan ve ahlak kazığına bağlamayı göze alamayacak kadar çok kaybettik. Bu işi kuralına göre oynamak zorundayız.
            İnşallah kulüp bu yönde adımlar atıyordur. Başından beri sevmiyorum İnfantinoyu. Hepimiz Fenerbahçe men edildiğinde şike tescillendi diye çok sevinmiştik ama o ceza da çok azdı.

Yorum

• Bu tur haberlerin cikmasi kesinlikle lehimize lobi calismasinin pr calismasinin onemi birkez daha anlasildi..infantinoya gelince fifada ki kurula mudahale edemez ha diyelim ki olmayacak bir sekilde etse bile cas karari disinda ona aykiri bir karar aldiramaz en fazla light cezayla kaptmaya giderler bu durumda bile şikecilerin elinden kupa alinir duserler..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor Avukatı Erdem Egemen, The Guardian'a konuştu: "TFF'nin kendi disiplin kurallarını uygulamama kararını tartışmaya devam ediyoruz ve Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun Fenerbahçe'den alınması için çağrıda bulunuyoruz."

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bence haberi yapan gazetelerin üst düzeyde olduklarına dikkat etmeli.Bunların ısmarlama haber yapacaklarına şahsen ihtimal vermiyorum.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Fifa'da her şey başkanın kontrolünde gitmez iç bünyesinde türlü adamlar bulunur yeri gelir başkanın talimatını dinlemezler yeri gelir el altından başkanı sıkıştırmak istifa ettirtmek için basına bilgi sızdırırlar baskı kurmak için...Eski başkan Blatter buna örnektir...Blatter lobisi çevresi çok güçlü bir adamdı...Kirli işleri yıllarca bu sayede kapatıldı ama sonunda Fifa'dan yani içeriden bilgi sızdırılmasıyla alaşağı edildi Avrupa basını bitirdi herifi...Blatter o yolsuzlukları daha önce de yapıyordu...

Demem o ki bu haberler bizim pr çalışmasından çok Fifa bünyesinden kaynaklı bence...Blatter'in lobisinin rövanş için başlangıç hamlesi olabilir bu şike mevzusu ve İnfantino bu sayede şike için adım atabilir...Şike konusunda adım atsa da atmasa da İnfantino'nun Fifa başkanlığında geleceği zor...

Ayrıca şike haberlerinin ingiliz gazetelerinden çok fransız gazetelerinde çıkması daha etkilidir...Çünkü İsviçre daha çok fransız basınından etkilenir...Le Monde güçlü bir gazetedir...
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En son alper* tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 13:14. Sebep: İsteğe bağlı.

Yorum

• an itibariyle uefa çatırdıyor

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Günler sonra burası hareketlendi. Oh be dünya varmış.
                          Hayat, umuttan önce bitmeli
                          Umut, zaferin kefilidir (Hz. ALİ)
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Ali Koçun yönetim kurulu başkanı olduğu Yapı Kredinin CL sponsorluğu açıklıyor zaten herşeyi.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Twitter olan yazsın Dünya gündemine girelim, Türkiye gündemindeyiz. #JusticeForTrabzonspor

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Koçun yönetim kurulu başkanı olduğu Yapı Kredinin CL sponsorluğu açıklıyor zaten herşeyi.
                                30 milyon mu neydi.
                                Ama bu işin sonu Allahın izniyle bizim lehimize sonuçlanacak bir gün..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X