Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu görüşüne katılmıyorum abi sinyor termle ömürlük bir sözleşme yapılıp maaşına iki kat zam yapılmalıki Türk futbolunun marka değeri tavan yapsın
    . Yaparlarsa hiç şaşırmam...
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      . Yaparlarsa hiç şaşırmam...
      bunlardan her şey beklenir.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• fifa dan %99 red kararı çıkacaktır. federasyon fifa ikileminde bu konular çoktan kapanmıştır. boşuna rte aziz yıldırım kaç kere görüşmedi. diyelim fifa ve uefa federasyon cezalandır sen dese bile tüpçü, rte den korktuğu için hiç bir olumsuz karar alamaz.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.

FIFA cezayı verecek şikebahçeye çünkü artık itiraf var ligden düşmeleri gerek...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fifa dan %99 red kararı çıkacaktır. federasyon fifa ikileminde bu konular çoktan kapanmıştır. boşuna rte aziz yıldırım kaç kere görüşmedi. diyelim fifa ve uefa federasyon cezalandır sen dese bile tüpçü, rte den korktuğu için hiç bir olumsuz karar alamaz.
            UEFA yetkim yok dedi. CAS ta, doğru diyor yetkisi yok dedi. FİFA'nın yetkileri belli. Böyle bir şey diyemiyor. Neye red diyecek. Ben görevimi yapmıyorum mu diyecek Endişeleri anlıyorum. Az da olsa bu düzen içinde hayal kırıklığına uğrayabileceğimizi düşünmüyor da değilim ama öyle bu iş bitti felan değil. Normal şartlarda şike cenahının buradan sekmesine imkan yok. Biz davamıza sahip çıkalım da sonrasını hep birlikte görürüz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Fifa ne kadar sürede karar verir bununla ilgili bir bilgi var mı?

Yorum

• Velev ki fifa, düşürün fb yi dedi.

Hatta Trabzonspor a tazminatta ödeyin demeli ama, sadece fb yi düşürün bile dese... Devamında neler olur hayal ediyor musunuz hiç?

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Ben ilk günden bu yana inandim..Ve hala daha inaniyorum....

Eninde sonunda FIFA sifonu ce-ke-cek......

KAPI gibi CAS karari var elimizde....... FIFA TFF ye kararini düzelt ve sikecileri düsür ve Trabzonsporun hakkini ver diyecek....Düsürmeseler FIFA ile iliskiler durur..... Bütün takimlar FIFA nin turnuvalarindan men olur....

Burada sadece A milli takim ve kulüp takimlari degil, bütün genc milli takimlar ceza alir.... Misal 5 sene ceza olsa hangi yabanci futbolcu daha Türkiyede oynamak ister??? Bunuda kimse göze a-la-maz!!!!!!

Bizim yapmamiz geren PR calismasi. En önemli konu bu su an..... Yönetim AVRUPADA bir PR firmasi ile calismasi lazim derhal....Kamuoyu olusturmak adina.....

Taraftarlarda FIFA yi abluka altina alip mesaj olsun, mektup olsun, Twitter veya Facebooktan olsun bombardimana tutmak....
                  TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Bu "sözde" Rizeliler ne zaman daha komik duruma düşemezler desem daha fazlasını yapmayı başarabiliyor!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ALLAH'ın katıksız malları
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu "sözde" Rizeliler ne zaman daha komik duruma düşemezler desem daha fazlasını yapmayı başarabiliyor!
                        "Kamuoyunda ciddi bir şekilde tartışılan şike iddiaları" diyor bir de hahahaha

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben ilk günden bu yana inandim..Ve hala daha inaniyorum....

Eninde sonunda FIFA sifonu ce-ke-cek......

KAPI gibi CAS karari var elimizde....... FIFA TFF ye kararini düzelt ve sikecileri düsür ve Trabzonsporun hakkini ver diyecek....Düsürmeseler FIFA ile iliskiler durur..... Bütün takimlar FIFA nin turnuvalarindan men olur....

Burada sadece A milli takim ve kulüp takimlari degil, bütün genc milli takimlar ceza alir.... Misal 5 sene ceza olsa hangi yabanci futbolcu daha Türkiyede oynamak ister??? Bunuda kimse göze a-la-maz!!!!!!

Bizim yapmamiz geren PR calismasi. En önemli konu bu su an..... Yönetim AVRUPADA bir PR firmasi ile calismasi lazim derhal....Kamuoyu olusturmak adina.....

Taraftarlarda FIFA yi abluka altina alip mesaj olsun, mektup olsun, Twitter veya Facebooktan olsun bombardimana tutmak....

Bu salak şikebahçeli kuşbeyinliler 5 yıl men cezasıyla kurtaracaklarını zannediyorlar Tff şikebahçeyi 5 sene içinde düşürmezse ve Kupa Trabzonspor'a iade edilmezse, milli takım zarar görür hemde FIFA'da Ve UEFA'da şikebahçenin linsası iptale kadar gider...

FIFA yetkileri muhteşem ötesi şikebahçenin yetki bahanesi kalmadı artık...

Yorum

• Rize Spor eşşeğin kulağına suyu kaçırdı artık bu ne lan !

Ya ileri derecede gerizekalılar ya birilerinin taşeronluğunu yapıyorlar ya da bir yerlerden düğmeye basıldı FİFA için yol yapılıyor.

Böyle salakça başvuru mu olur !
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• biz onları fuhuştan dolayı şikayet edelim. her fener maçında fenerin altına yatıyorlar diye
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yani zaten bunların haberlerine pek itimat etmiyor, adam yerine koymuyordum ama arada sırada girip gelişme var mı diye bakıyordum. Artık engelliler listesine sokuyorum. Bilgisayarımdan bir daha fanatik denen tuvalet kağıdıyla bile eşdeğer olmayan gazetenin sitesine girmeyeceğim.

Futbolda FETÖ operasyonu başladı!

Geçtiğimiz aylarda başta Hakan Şükür ve Arif Erdem olmak üzere eski futbolcuları kapsayan ‘Futbolda FETÖ Operasyonu’ yeniden başladı. Başakşehir’den gönderilen Bekir İrtegün’ün bylock kullanıcısı olduğu iddialarının ardından, Kastamonuspor kalecisi Oğuzhan Bahadır da dün tutuklandı.

2- Fenerbahçe’de iç temizlik başladı

3 Temmuz 2011’de başlatılan ve daha sonra FETÖ’nün kumpası olduğu ortaya çıkartılan ‘Şike ve Teşvik Operasyonu’ nedeniyle çok zor bir süreç yaşayan Fenerbahçe’de de büyük bir temizlik harekâtı başlatıldığı öğrenildi. İnternette ‘Sarı basın kartlı 330 bylock’çu gazeteci’ başlıkları ile duyurulan listenin ardından harekete geçen yönetim, bazı çalışanların görevlerine son verecek. Fenerbahçe TV’de üst düzey görev yapan bir ismin, 2014’te ‘bylock’ aldığının ispatlandığı ileri sürülüyor. Fenerbahçe’deki hareketlilik bununla da sınırlı kalmayacak. Çünkü 2011’de kulübün iç dinamikleri tarafından püskürtülen FETÖ’nün, Fenerbahçe’yi ele geçirmek için yeni bir eylem planı hazırladığı ortaya çıktı.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X