Selamınaleyküm,günaydın renktaşlar.Bugün beyaz formamızın arkasına şikeyle alakalı bir yazı yazdırmak istiyorum.Önerilerinizi merak ediyor,bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İyi kötü şike sürecini takip eden birisiyim.
Süreci genel olarak ele aldığımızda acaba bu hiç düşünüldü mü dediğim bir konu var paylaşmak istediğim.
Herhangi bir yerde bu konunun tartışıldığını(Türkiye şartlarında zaten tartışılmaz da) ya da bahsi geçtiğini sanmıyorum.
A.Y sürecin başladığından beri “çok şey biliyorum,konuşursam…” , “konuşursam herkes yanar” , ”konuşursam SOKAĞA!!! bile çıkamazlar” minvalinde cümleleri sık sık telaffuz etti.
Biz ise, özellikle de büyük çoğunluğumuz sağlam dalga geçtik. Caps’ler havada uçuştu.
Bu tehditleri kendimize yapıldığını, batmakta olan bir adamın son çırpınışları olarak düşündük.
Fakat gerçekte kime yapılabileceğini hiç düşündük mü?
Arkadaşlar aslında A.Y’nin Fetö ile ilişkisini yapılan halı saha maçlarından, yenilen yemeklerden, hapishane çıkışı konuşmalardan (bknz: https://www.izlesene.com/video/aziz-...n-dedi/9463542) ve hatta fetö avukatlarıyla yapılan pazarlıklardan (bknz: https://www.haberler.com/samil-tayya...744713-haberi/), darbe günü sonucu beklemelerinden az çok tahmin edebiliyoruz.
Peki bütün bu ilişkilere binaen A.Y’ nin alttan alttan Fetö’yü “kendisini kurtarmak” için tehdit edebileceğini düşündük mü?
Yani 15 Temmuz gecesini baz alarak, öncesinde “Bak F.Gülen ve ekibi ben gidersem sizin planlarınızı açığa çıkarırım” tehdidinde bulunmuş olabilir mi?
Benimkisi belki de bir senaryo. Siz ne düşünürsünüz?Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
işte şikeyi aklayan yalaka korkak ezik şeref yoksunu türk medyası.https://twitter.com/beINSPORTS_TR/st...3932717057arap köpeği paraya tapan ruhsuzlar.fenerbahçe nin haberini hemen paylaştılar, bizim haberler yok.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTV 5'de şu andaki Tarafsız Saha adlı programda "Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı?" dedi.
"Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın" dedi.
*
Hala diyorum; KUMPAS YOK - ŞİKE VAR!
"Hey kupamızı, emeğimizi, mutluluk ve umudumuzu çalanlar;
Ahlaksız hırsızları siyasi ikballeri için kollayanlar!
Ölümcül hastalığa tutulan hayvan gibi ol, bir daha yeşermeyecek ağaç gibi ol.
Evine kötülük gelsin, hayalin yerle bir olsun.
Pazara giderken atın ölsün, döndüğünde karın ölsün.
Amin"
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala mı bu mesele? Şehir takımı Trabzonspora "şehri" bile destek olmazken, gidip orada burada, el kapılarında adalet beklemek komik bir şey.
Ha şehrin, x kişilerin bu konuda yeterince reaksiyon olmadığını eksik kaldığını, artık bunun aşılması gerektiğini düşünüyorsanız bunu paylaşabilir öneriler projeler sürebilirsiniz. Muhtemelen destek bile görebilirsiniz. Ama her yere çekilebilecek bu tarz bir mesaj bu ortama yakışmıyor..En son Adem CAKIR tarafından düzenlendi; 03.07.2017, 12:17..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal bu abimize böyle bir sıcakta cesaret ister bunu yapmak.
https://www.haber61.net/trabzon/trab...r-h297335.html1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi hayırlısı bakalım. İnşallah bu sefer de başarırız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum