Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ezikler laftan anlamaaaz.

''Fenerbahçe ikinci yarı 16 galibiyet, 1 beraberlik almışsa ve haksızlığa uğradığını da söylüyorsa ona da saygı duyuyorum"
    Şenol GÜNEŞ
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Namus, şeref, ahlak gibi kavramların azılı düşmanı olan bu şeytan uşağı terör çetesi yapacağını yaptı. Biz onların kelimelerle anlatılamayacak alçaklığını engelleyemeyen, açıkçası engelleme gibi bir derdi de olmayan, dahası bu şer odağının başkanıyla yakın arkadaş olma iddiasındaki başkanımızdan ve yönetiminden hesap sormalıyız.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Cl de sifir puan cekip geri gelecekler. Asil ozaman ne mal olduklari herkes yine görecek. Lan Bursa bile 1 puan aldi en azindan.
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Bu dünyada çekmezseniz ahirette görüşürüz.Öbür dünyada hepimizin eli yakanızda olacak...Siz sadece günahların değil,şerefsizliklerin de takımısınız.O yediğiniz paralar haram olsun,ki zaten haram.Çıkar bir gün merak etmeyin.

Yorum

• günahların takımı fenerbahçe sözü kimin aklına gelmişse tebrik ediyorum hatta ayakta alkışlıyorum. Cuk oturmuş. daha mücadele yani başlıyo : Her batan Güneş elbet yeniden doğar...
            Adalet er geç tecelli edecektir!

Her batan Güneş elbet yeniden doğar...:)

Yorum

• Kendilerine yakışır bir şekilde final yaptılar. Hele bir de dün Markus Merk'in söylediklerini duyduktan sonra ne konuşsak boş diyorum. Adam FB'nin şampiyonluğu tertemiz. Hiçbir hakem hatası ve şaibenin etkisi yok dedi resmen...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu durumda silahlar konusmasi lazim !!! ben onu bunu bilmem !!!
                bir organize yapalim ben varim ulasin bana bir seylere tepkimizi böyle verebilririz isterseniz !!!

Yorum

• Ridvan dilmen bize bir laf soktu..

Ridvan Allahindan bul

Yorum

• Manisaspor - Hikmet Karaman
                    Gençlerbirliği -Ofsayt
                    Aykut Kocaman -Penaltı
                    Emenike-Yobo
                    Bülent Uygun - Eskişehir
                    Aziz Yıldırım - Hakem Odası
                    Ferrari- Lugano
                    Korcan -Sivas
                    3 Penaltı
                    Eskişehirin 22.dk de oyundan çıkan ''Brezilyalı'' stoperi
                    Pislig Medya

Sonuç Aldırılan 82 puan.

Yorum

• Engin Verel itiraf etti: Şampiyonluk parayla!

TV 5'de şu andaki Tarafsız Saha adlı programda "Fener taraftarı para harcıyor, tabii şampiyon olacak. Trabzonlular para mı harcadı?" dedi.

"Şampiyonluk masa başında alındıysa helal olsun dedi, Trabzon da alsın" dedi.

*
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz güzel konuşmuş işte adam...Şenol hoca'nın dediklerini demiş
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mide meselesi arkadaşlar. Hazım meselesi. Onlara göre bu işler normal.Bize göre haysiyetsizlik, şerefsizlik.

Yorum

• Adama niye kızılıyor anlamadım. Adam resmen şerefsizleri tehşir etmiş. Helal olsun iyi demiş .
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Söylemesine gerek yok.. Zaten herkes biliyor
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Demek Trabzon da alsın öyle mi ..
                                Kan kusasınız !!
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X