İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Dunyanin her tarafinda , futbolun benimsendigi ve rekabetin hissedildigi her yerde boyle bir eyleme boyle bir reaksiyon verilmesi kacinilmaz. Medeniymis degilmis orasi farkli bir mevzu. Rakip takimin ezici bir cogunlukta bulundugu bir sehirde insanlarin buna reaksiyon gosterebilecegi ihtimalini bildigin halde boyle bir eyleme kalkiyorsan pek de masum sayilmazsin. Ben medeniyet cocuguyum, her yerde sampiyonluk kutlarim diyorsan da gordugun uzere kutlatmazlar
Sent from my VFD 700 using TapatalkEn son ESER tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 09:07.
Yorum
-
ben Trabzonda yaşamıyorum ama Trabzonda kesinlikle başka bir klüp taraftarının evinin dışında ve gösteriş yaparak sevinmesini istemem..
başka şehirlerde ne yaptıklarına o şehirin sakinleri mutlu ise yapsınlar karışamam...
ayrıca o formaları yakalayıp ele geçirenleri ben Kahraman olarak görürüm..
şunuda söyliyim forumun büyük çoğunluğu şu sözlerime tahammül edemeyecek
ama bjk ye veya kimseye nefretim olmadığı görülsün..
Şenol Güneşin ve bjknin şampiyon olmasına diğer muadillerine nazaran çok sevindim..
bjk formalı kişiler inadına yapıyor bu şehirin tek takımı sevmesine tahammül edemiyorlar..
tüm istanbul tahammül edemiyor..kıskanıyorlar..
"Sur'da bir gedik açmak istiyorlar"
bu olay basit bir olay değil.
Trabzonsporun devrimci tutumuna tahammül edemiyorlar..
kendi değerlerine sahip çıkan , kültürlerini yaşatmak isteyen insanlara tahammül edemiyorlar...
çünkü endüstri 3 istanbul takımını daha çok pazarlayıp..hep kazanmak ister..
o formaları yakalyıp bu rezilliğe son verenler bu söylediğim bilinçle bu olayı gerçekleştirmişse
benim için gerçekten Kahramandır..En son alperrr tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 09:55.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Vay anam benim ne cok humanist varmis meger forumda..yillarca gaysey uzerinden propagansa yaptilar sehirde formasini sokmaya calistilar yenedi simdi ki moda da 8tas..baskanin aciklamalari ve senol gunes uzerinden sempati olusturulmaya calisiliyor bilincli olarak kucuk sikecilere karsi bunu yemez bu sehir bosuna ugrasmayin 3 ezigin formasi kalkinmanin (universite) civarinda ki kafeler disinda bu sehire giremez..girmeye calisanlara da boyle hadleri itinayla bildirilir..musluman mahallesinde salyangoz satmaya calisanlar cevaplarini boyle alir otururlar asagi..hak hukuk tanimaz 3 ezik kahbece mucadele etmeye devam ettikce bu boyle kalacaktir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Onu omuzuna alan adam şikeden hapis yatan bjk güvenlik müdürü Ahmet Ateş. Gerçekten büyük kepazelik!"
Bunda da bir şey görmezler. Zaten onlar için her şey olağan, olabilir.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Gunesin 180 derece donmesinin arkasinda neyin oldugunu herkes cok iyi biliyor kimileri de bilip bilmezden geliyorlar tipki şikecileri aklayanin kim oldugunu bilip de bilmeyenler gibi!!!1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Söyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.
Soru 1: Sikebahce ligten düsürülür mü?
Soru 2: Sikebahce ligten düsürülmesi engellenirse bunu ilk kim engeller?
Soru 3: Engellendigi taktirde buna karsi ülkede tepki koyacak irade var mi?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Onu omuzuna alan adam şikeden hapis yatan bjk güvenlik müdürü Ahmet Ateş. Gerçekten büyük kepazelik!"
Bunda da bir şey görmezler. Zaten onlar için her şey olağan, olabilir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.
Soru 3: Engellendigi taktirde buna karsi ülkede tepki koyacak irade var mi?
Cevap 1: Kesinlikli HAYIR.
Cevap 2: İmparator NERON (anladın sen)
Cevap 3: Bu ulkede tek irade var oda ligden duşmeyi engelleyecek irade.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada bir asagilama yok baskalarinin esyasini gasp eden insanlar hirsizdir eskiyadir magandadir. Buna da medeniyet diyen insana Allah akil fikir versin. Ayni seyleri tekrarlayip duruyoruz. Bosuna daha yazmanin alemi yok. Burda bir saygisizlik yaptigimi da dusunmuyorum. Suc isleyen adama suclu demek mi hakaret? Sucluyu kollayana Allah akil fikir versin demek mi hakaret?. Allah sana yazılanları ve yapılanları anlayabilmen için akıl versin güzel kardeşim. Selametle.
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.
Soru 3: Engellendigi taktirde buna karsi ülkede tepki koyacak irade var mi?
Benim için şike davası kapanmıştır. Böyle kitleye müstahak olanlar. Kurunun yanında bizde yandık ama yapacak birşey yok. Bi bahaneyle ne kadar rezil bi taraftar kitlemiz(çoğunluk) olduğunu gördük.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey Allah'ım ben onlara mı dedim onu. Allah sana yazılanları ve yapılanları anlayabilmen için akıl versin güzel kardeşim. Selametle.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
BMN'de hayatta kaldığım sürece şikeci hırsızları oy uğruna, çıkar uğruna, rant uğruna koruyan,
RTE**AKP**CHP**MHP
isimlerini her zaman söyleyeceğim.
Bu şikeye çanak tutanlar oldukça asla temiz, adil ve şerefli Türk futbolu geri gelmeyecektir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum