Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen insanları savunup, o arkadaş gibi düşünenleri kendince aşağılamaya çalışıyorsun. Ya yazdığından haberin yok ya da aklın karışmış. Ortada bir suç var öyle mi? İnsanlara hakaret etmek ne oluyor? Çok medeni bir insansan arar polise şikayet edersin gelip burada ne diye hakaret ediyorsun?
    Tekrar söylüyorum ben bizim taraftarlar suçsuz falan demedim senin tek taraflı haksız eleştirinin ve üslubunun yanlış olduğumu söyledim. Burada gelip hakimlik taslamana gerek yok. Ne yaşandığını bilip bilmeden insanlara hakaret edip yargısız infaz yapamazsın.

Az önceki mesajımı okuyup "bana göre bu insanlar dövülmeli" yi anladıysan senin için üzgünüm. Orada özellikle senin tarzından konuşmaya çalışarak öyle şeyler söyledim. Yani orada ironi yaptım. Sana senin gibi konuşmaya çalıştım. Onlar benim düşüncelerim değil yani. Bunu anlayabildin umarım? Ek olarak şunları da yazıp anlamana yardımcı olayım yoksa içime sinmeyecek; O insanların işlediği suçun farkında olmayıp savundukları gibi, sende yapılan ve seninde yaptığın saygısızlığın farkında olmayıp savunuyorsun. Ben üstüne basa basa bunu anlatmaya çalışıyorum. Yazdığım ironiyi bile anlamayarak bana "sana göre o insanlar dövülmeli" gibi şeyler söyleme lütfen.

2017 yılındayız sana saygıyı anlatmaya çalışıyorum. Sen benim ne yazdığımı anlamadan bana suçu anlatmaya çalışıyorsun. Ben anneme saygı gösteririm çok şükür ama sana göre suç olmadığı sürece istediğim gibi saygısızlık edebilirmişim. Sen yap, ben almayayım.

Not: Bu arada sordum ama bilmiyor olabilirsin aşağılama ve hakarette suçtur. Suç karşısında bu kadar hassassan bu hassaslığı kendine de göster.
    Ortada bir asagilama yok baskalarinin esyasini gasp eden insanlar hirsizdir eskiyadir magandadir. Buna da medeniyet diyen insana Allah akil fikir versin. Ayni seyleri tekrarlayip duruyoruz. Bosuna daha yazmanin alemi yok. Burda bir saygisizlik yaptigimi da dusunmuyorum. Suc isleyen adama suclu demek mi hakaret? Sucluyu kollayana Allah akil fikir versin demek mi hakaret?

Yorum

• Dunyanin her tarafinda , futbolun benimsendigi ve rekabetin hissedildigi her yerde boyle bir eyleme boyle bir reaksiyon verilmesi kacinilmaz. Medeniymis degilmis orasi farkli bir mevzu. Rakip takimin ezici bir cogunlukta bulundugu bir sehirde insanlarin buna reaksiyon gosterebilecegi ihtimalini bildigin halde boyle bir eyleme kalkiyorsan pek de masum sayilmazsin. Ben medeniyet cocuguyum, her yerde sampiyonluk kutlarim diyorsan da gordugun uzere kutlatmazlar

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
      En son ESER tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 09:07.

Yorum

• ben Trabzonda yaşamıyorum ama Trabzonda kesinlikle başka bir klüp taraftarının evinin dışında ve gösteriş yaparak sevinmesini istemem..

başka şehirlerde ne yaptıklarına o şehirin sakinleri mutlu ise yapsınlar karışamam...

ayrıca o formaları yakalayıp ele geçirenleri ben Kahraman olarak görürüm..
        şunuda söyliyim forumun büyük çoğunluğu şu sözlerime tahammül edemeyecek
        ama bjk ye veya kimseye nefretim olmadığı görülsün..
        Şenol Güneşin ve bjknin şampiyon olmasına diğer muadillerine nazaran çok sevindim..

bjk formalı kişiler inadına yapıyor bu şehirin tek takımı sevmesine tahammül edemiyorlar..
        tüm istanbul tahammül edemiyor..kıskanıyorlar..

"Sur'da bir gedik açmak istiyorlar"
        bu olay basit bir olay değil.

Trabzonsporun devrimci tutumuna tahammül edemiyorlar..

kendi değerlerine sahip çıkan , kültürlerini yaşatmak isteyen insanlara tahammül edemiyorlar...
        çünkü endüstri 3 istanbul takımını daha çok pazarlayıp..hep kazanmak ister..

o formaları yakalyıp bu rezilliğe son verenler bu söylediğim bilinçle bu olayı gerçekleştirmişse

benim için gerçekten Kahramandır..
        En son alperrr tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 09:55.
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Vay anam benim ne cok humanist varmis meger forumda..yillarca gaysey uzerinden propagansa yaptilar sehirde formasini sokmaya calistilar yenedi simdi ki moda da 8tas..baskanin aciklamalari ve senol gunes uzerinden sempati olusturulmaya calisiliyor bilincli olarak kucuk sikecilere karsi bunu yemez bu sehir bosuna ugrasmayin 3 ezigin formasi kalkinmanin (universite) civarinda ki kafeler disinda bu sehire giremez..girmeye calisanlara da boyle hadleri itinayla bildirilir..musluman mahallesinde salyangoz satmaya calisanlar cevaplarini boyle alir otururlar asagi..hak hukuk tanimaz 3 ezik kahbece mucadele etmeye devam ettikce bu boyle kalacaktir..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Onu omuzuna alan adam şikeden hapis yatan bjk güvenlik müdürü Ahmet Ateş. Gerçekten büyük kepazelik!"

Bunda da bir şey görmezler. Zaten onlar için her şey olağan, olabilir.
            Mide genis olunca hersey normal..

Yorum

• Gunesin 180 derece donmesinin arkasinda neyin oldugunu herkes cok iyi biliyor kimileri de bilip bilmezden geliyorlar tipki şikecileri aklayanin kim oldugunu bilip de bilmeyenler gibi!!!

Yorum

• Söyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.
                Soru 1: Sikebahce ligten düsürülür mü?
                Soru 2: Sikebahce ligten düsürülmesi engellenirse bunu ilk kim engeller?
                Soru 3: Engellendigi taktirde buna karsi ülkede tepki koyacak irade var mi?
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Onu omuzuna alan adam şikeden hapis yatan bjk güvenlik müdürü Ahmet Ateş. Gerçekten büyük kepazelik!"

Bunda da bir şey görmezler. Zaten onlar için her şey olağan, olabilir.
                  Bunu Senol Günes'e söylesen "Ama ben Trabzon'un kendisiyim(!)" deyip yoluna devam edecektir. Arkadas adalet denen kavrama inanmiyorum hic. Firsatlari degerlendirmekten, aklini kullanmaktan ibaret hayat. Ayni Senol Günes gibi.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Söyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.

Cevap 1: Kesinlikli HAYIR.

Cevap 2: İmparator NERON (anladın sen)

Cevap 3: Bu ulkede tek irade var oda ligden duşmeyi engelleyecek irade.
                    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ortada bir asagilama yok baskalarinin esyasini gasp eden insanlar hirsizdir eskiyadir magandadir. Buna da medeniyet diyen insana Allah akil fikir versin. Ayni seyleri tekrarlayip duruyoruz. Bosuna daha yazmanin alemi yok. Burda bir saygisizlik yaptigimi da dusunmuyorum. Suc isleyen adama suclu demek mi hakaret? Sucluyu kollayana Allah akil fikir versin demek mi hakaret?
                      Hey Allah'ım ben onlara mı dedim onu . Allah sana yazılanları ve yapılanları anlayabilmen için akıl versin güzel kardeşim. Selametle.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Söyle düsünelim. Avrupa dedi ki Sikebahce ligten artik düsürülmeli. Yoksa 5 yil Türk takimlarinin Avrupa'ya gitmesini engellerim.
                          Üçüncü sorunu cevaplıyım hocam. Ülkeyi geç Trabzon şehrinde malum parti, şike vardır yoktur şeklinde referandum yapsın. Hayır çıkmazsa dinazor olayım

Benim için şike davası kapanmıştır. Böyle kitleye müstahak olanlar. Kurunun yanında bizde yandık ama yapacak birşey yok. Bi bahaneyle ne kadar rezil bi taraftar kitlemiz(çoğunluk) olduğunu gördük.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hey Allah'ım ben onlara mı dedim onu . Allah sana yazılanları ve yapılanları anlayabilmen için akıl versin güzel kardeşim. Selametle.
                            Amin

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım Göztepe çıkar.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• BMN'de hayatta kaldığım sürece şikeci hırsızları oy uğruna, çıkar uğruna, rant uğruna koruyan,
                                RTE**AKP**CHP**MHP
                                isimlerini her zaman söyleyeceğim.
                                Bu şikeye çanak tutanlar oldukça asla temiz, adil ve şerefli Türk futbolu geri gelmeyecektir.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X