Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• efsane senol´a bakin. biz sike mücadelesi verirken, sikeciler ve sike yapanlar küme düssün. hakkimiz olan kupamizi alalim diye ugrasirken o sikeciler ile keyif sürüyor.

sike yüzünden, sikecilerin ileri geri konusmasindan dolayi 30 yillik aile dostumuz olan kisi ile 2 yildir aramiza mesafe koydum. ne bayramlarda ne baska seylerde arayip sormuyorum. evine bile gitmiyorum. ben bir taraftar olarak böyle davraniyorum. birde senol´a bakiyorum gecimini bu isten kazaniyor ama hic sike olmamis gibi davraniyor. artik hangimiz yanlis yapiyorsa

malesef senolsporcular ve senol´u Trabzonspor´dan büyük görenler var. eminim sikebahce´de olsa desteklemezler. halbuki siketas´ta tescilli bir sikecidir

senolgünes.jpg

Yorum

• Senol Günes: "Sike mi? Ne sikesi?"

senolgünes.jpg

Yorum

• sike kimin umrunda

DA8GgL4XYAAnSk0.jpg

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senol Günes: "Sike mi? Ne sikesi?"

[ATTACH]12925[/ATTACH]
          Yeminlen rezalet ötesi,, kepazelik. Mustafa abi bu şerefsizin yüzünden ölümştü. At izi it izine karışmış iyice bu ne be kardeşim.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

[ATTACH]12925[/ATTACH]
            Yazık. Sorsan Fair-Play der. Sorsan medeniyet der? Bu şehrin çocukları kimsenin umurunda değil herkes kendi dünyalığının peşinde. Kabullenemiyorum bu foto yu.

Yorum

sike kimin umrunda

[ATTACH]12927[/ATTACH]
              Şike kimin umrunda derken ? Burada şehirde sevinmeye çalışanların üstünden aldıkları formaları gösteriyorlar.
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

sike kimin umrunda

[ATTACH]12927[/ATTACH]
                Bence bu senol gunesin fotosundan daha kotu. Sevinmek isteyen taraftarin formasini aldiniz da noldu? Eskiyalik iste. Bide yuzlerini kapamislar madem bisey yapiyosunuz adam gibi arkasinda durun. Yuzsuz herifler.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence bu senol gunesin fotosundan daha kotu. Sevinmek isteyen taraftarin formasini aldiniz da noldu? Eskiyalik iste. Bide yuzlerini kapamislar madem bisey yapiyosunuz adam gibi arkasinda durun. Yuzsuz herifler.
                  Şaka heralde bu yorum gerçek değil dimi
                  "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                  Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırdır sen neden gerildin,bu yaşa gelip nerede nasıl davranacağını bilmeyen adamlara üzülmek sana mı düştü?
                    • Memento mori

Yorum

[ATTACH]12925[/ATTACH]
                      Ne kadar rezil olabilir bir insan?
                      Emek,adalet hak derken şike yapan bir takıma Hoca ol,para için.
                      Sonra da şikeci biri ile poz ver.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden? Normal mi bu yaptiklari? Bildigin gidip milletin ustunu gasp etmisler sorsan bide muslumaniz derler.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayırdır sen neden gerildin,bu yaşa gelip nerede nasıl davranacağını bilmeyen adamlara üzülmek sana mı düştü?
                          Boyle insanlari gorunce geriliyorum. Bunlar bu ulkenin onundeki engel iste. Insanlarin birbirine saygisi yok. Benim ulkemin memleketimin adamlari oldugu icin uzulmek bana dusuyor. Bunlarla yasamak zorunda kalanlara uzuluyorum.

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence haklı dediğinde. Şimdi şampiyon olsak İstanbul'da kutlamaya çıksak tekme tokat dayak yiyip formalarımız üzerimizden çıkarılmalı mı yani?

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence haklı dediğinde. Şimdi şampiyon olsak İstanbul'da kutlamaya çıksak tekme tokat dayak yiyip formalarımız üzerimizden çıkarılmalı mı yani?
                              Bağdat Caddesi'nde, Beşiktaş Çarşı'da ve Mecidiyeköy'de taşkınlık etmezsen sorun olmaz. Yani rakiplerin alanına saygı duyarak... Bizim alanımız da Trabzon.

"Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır ve o satıh tüm Trabzon'dur..."
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bence yapılan eşkıyalık. Şenol Hoca'nın fotoğrafında bi problem görmüyorum. Rutin şeyler.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X