Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok net bilgidir, bilin istedim; İsviçre Federal Mahkemesi'nin bu konularda incelemesi sadece "usul" üzerinden. Yani kararların İsviçre Kanunları'na uygun ve "tahkim" sınırının içinde olup olmadığına, öngörülen şekil şartlarına aykırı olup olmadığına bakıyor, esasa (kimin haklı kimin haksız olduğuna) hiç girmiyor.

Bizdeki tahkim ve arabuluculuk konusu olabilecek uyuşmazlıklarda da usul aynıdır.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• O zaman İFM'ye gitmenin bi mantığı yok zaten gereğinden fazla uzadı bu süreç

Yorum

• İFM başvurusu zaman kaybından öteye geçmez. Daha önce de başvurulmuştu.

Tek ve son yol FIFA
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Pazar günü itibari ile artık şike davası bizim için kapanmıştır!
          Tiranların gözde şehirleri İstanbul, Ankara gibi kentler bile kupamızı çalan ve vermemekte ısrar eden tiranlara direnirken biz daha en başta teslim olmuşuz.
          %1.4 fazlalıkla ki oda 2.5 milyon mühürsüz zarfla gelen sözde bi zaferleri var ve o seçimi hukuk kılıfına uydurup hile hurda ile nasıl kazandılarsa zamanında kişi ve kurum ayırıp mahkemeleri değiştirip yeniden yargılama icad edip kupamızı çalan ve vermeyen de aynı zihniyetti yöntem de aynı yöntemdi ve biz pazar günü kendi ellerimizle o zihniyete şampiyonluk kupasını sonsuza kadar teslim ettik! bununla da kalmadık cumhuriyeti teslim ettik hukuk yolu ile kupamızı indiregandi yapanlara hukuk düzenini teslim ettik çocuklarımızın geleceğini teslim ettik ülkemizin daha da karanlık günlerine şimdiden merhaba dedik.
          Utandım pazar gecesi özellikle Kadıköy ilçe sonuçlarına bakarak kahroldum Beşiktaş sonuçlarına bakarak kahroldum anne tarafımın memleketi Adana sonuçlarına bakarak tekrar kahroldum Mersin'e Ankara'ya İstanbul'a bakarak kahroldum Artvin ve Zonguldak sonuçlarına bakarak da eğer Trabzonlular olarak tek bi noktaya kanalize olsaymışız kupamızı gasp eden bu iradeye efsane bir tokat atacakmışız o 1.4'lük fark ülke çapındaki Trabzonsporlular tarafından karşı tarafa verilebilirdi bu ülkede taraftar bazında %5'lik etkimiz var ama malesef bu düzeni savunanların en önde gideni olduk artık bu serüven bitmiştir bundan sonra adalet beklemeyin artık yargı ve adalet tamamen fb kongre üyesi olan tek kişinin elinde bizden fbnin çaldığı bi kupayı vermeyen fbliden artık alamayız biz pazar günü şikebahçenin şampiyonluğunu onadık geçmiş olsun artık atı (ç)alan üsküdarı geçti hatta borun pazarı da geçti eşeği fifaya sürmenin manası yok orayı da halletmişlerdir hiç boşuna beklemeyelim hatta ben bu sonuçtan sonra başvuracağımızı da sanmıyorum.

Kocaman bir geçmiş olsun 2030'lu yıllara kadar bu devran böyle gider... bize olan oldu bari ülkeye bişey olmasın..
          Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pazar günü itibari ile artık şike davası bizim için kapanmıştır!
            Tiranların gözde şehirleri İstanbul, Ankara gibi kentler bile kupamızı çalan ve vermemekte ısrar eden tiranlara direnirken biz daha en başta teslim olmuşuz.
            %1.4 fazlalıkla ki oda 2.5 milyon mühürsüz zarfla gelen sözde bi zaferleri var ve o seçimi hukuk kılıfına uydurup hile hurda ile nasıl kazandılarsa zamanında kişi ve kurum ayırıp mahkemeleri değiştirip yeniden yargılama icad edip kupamızı çalan ve vermeyen de aynı zihniyetti yöntem de aynı yöntemdi ve biz pazar günü kendi ellerimizle o zihniyete şampiyonluk kupasını sonsuza kadar teslim ettik! bununla da kalmadık cumhuriyeti teslim ettik hukuk yolu ile kupamızı indiregandi yapanlara hukuk düzenini teslim ettik çocuklarımızın geleceğini teslim ettik ülkemizin daha da karanlık günlerine şimdiden merhaba dedik.
            Utandım pazar gecesi özellikle Kadıköy ilçe sonuçlarına bakarak kahroldum Beşiktaş sonuçlarına bakarak kahroldum anne tarafımın memleketi Adana sonuçlarına bakarak tekrar kahroldum Mersin'e Ankara'ya İstanbul'a bakarak kahroldum Artvin ve Zonguldak sonuçlarına bakarak da eğer Trabzonlular olarak tek bi noktaya kanalize olsaymışız kupamızı gasp eden bu iradeye efsane bir tokat atacakmışız o 1.4'lük fark ülke çapındaki Trabzonsporlular tarafından karşı tarafa verilebilirdi bu ülkede taraftar bazında %5'lik etkimiz var ama malesef bu düzeni savunanların en önde gideni olduk artık bu serüven bitmiştir bundan sonra adalet beklemeyin artık yargı ve adalet tamamen fb kongre üyesi olan tek kişinin elinde bizden fbnin çaldığı bi kupayı vermeyen fbliden artık alamayız biz pazar günü şikebahçenin şampiyonluğunu onadık geçmiş olsun artık atı (ç)alan üsküdarı geçti hatta borun pazarı da geçti eşeği fifaya sürmenin manası yok orayı da halletmişlerdir hiç boşuna beklemeyelim hatta ben bu sonuçtan sonra başvuracağımızı da sanmıyorum.

Kocaman bir geçmiş olsun 2030'lu yıllara kadar bu devran böyle gider... bize olan oldu bari ülkeye bişey olmasın..
            Trabzon'daki %66'lık güruh 16.04.2017 günü,

2010-2011 Şampiyonunun Trabzonspor olmadığına karar vermiştir.

Kahrolsak da üzülsek de gerçek bu
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Hukukçu değilim ama bence de İFM ile hiç vakit kaybedilmemeli. Direkt Fifa'ya gidilmeli artık.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok net bilgidir, bilin istedim; İsviçre Federal Mahkemesi'nin bu konularda incelemesi sadece "usul" üzerinden. Yani kararların İsviçre Kanunları'na uygun ve "tahkim" sınırının içinde olup olmadığına, öngörülen şekil şartlarına aykırı olup olmadığına bakıyor, esasa (kimin haklı kimin haksız olduğuna) hiç girmiyor.

Bizdeki tahkim ve arabuluculuk konusu olabilecek uyuşmazlıklarda da usul aynıdır.
                Bizde bu yuzden vakit kaybetmeye gerek yok diyoruz ifm nin yaptirim gucu yok direkt..yonetim eger bunu yaparsa ki insallah yapmaz anlayin ki kotu niyetlidir ..fifaya basvurdugumuz an bu is biter..erdem egemenin uyarilari hakan orhanin dava bitmeden sonuclanmadan ölmek var donmek yok demesine ragmen istifasi canimi sıktı acikcasi..yapilacak sey adam gibi bir dosya ile fifaya basvurup hakkimiz olani istemek bukadar basit yol varken onumuzde neden dolanbacli yollara girelim karadeniz isi yapip..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pazar günü itibari ile artık şike davası bizim için kapanmıştır!

Hakkimiz olani yazdigin kesime ragmen alacagiz buna inancim sonsuz yeter ki fifaya basvuruyu yapalim..trabzon sehrinde cogunluk umursamada bu dava icin hala mucadele eden davayi namus davasi olarak goren, trabzonsporun varolus mucadelesi oldugunun farkinda olan hic de azimsanmayacak bir kesim var merak etme sen..bu surec sonunda ya daha once yaptigimiz gibi duzenin tekerine comak sokup ulkenin en buyuk futbol klubu oldugumuzu birkez daha kanitlayacagiz gozlerine sokacagiz yada duzenin maşasi figurani olacagiz gonul ister ki herkes bunun farkinda olsun ama olmuyor..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim bildiğim her yol tükenir sonra İsviçre Federal Mahkemesi'ne gidilir. Her yolu tüketmedik ki? FIFA var. FIFA'nın Astana kararları var. Ne demek FIFA mı, IFM mi, karar verme sürecindeyiz? Birisi çıkıştan önceki son kapı, diğeri çıkış kapısı. Direk çıkış kapısına gitmeyi mi tartışıyorlar? Başkan seni kandırmaya çalışıyorlarsa kanma, FIFA'ya başvurmamız lazım. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen
                    Aynı teraneyi hak aramaktan çekinen Sadri Şener yemişti. Aynı hızla da mahkeme kapısından dönmüştük (doğal olarak). CAS kararı sonrası tüm uyarılara rağmen İHO da müdahil olmaktan imtina etmiş ve kaçan balık yine büyük olmuştu. Bu davaya büyük ihanetler bunlar ama bilinip anlaşılıncaya kadar iş işten geçiyor elimizdeki mısır koçanıyla kala kalıyoruz her zamanki gibi. En büyük tehlike de bu. Mesele anlaşılıncaya iş işten geçmiş oluyor. Sonra istersen kendini yırt, hikaye. Şimdi yine aynı senaryo işliyor anlaşılan. Yol belli. FİFA. Ama...?
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Trabzonspor'un hukuksal işleri bu şike savunucusu avukata verilmiş. Bir de PFDK kararına karşı itiraz skandalı var hukuk direktörümüzün, hatırlarsanız. Yani anlayacağınız kozmik odamızın anahtarı şike suvunucusunun eline teslim edilmiş vaziyette ve onca tepkiye rağmen de ısrarla o koltukta oturtuluyor. Misss...
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Adalet yerini bulana kadar biz hariç Türk takımlarına Avrupa maçlarında başarılar haram zıkkım olsun!!Inşallah Lyon eleyecek kargaları.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un hukuksal işleri bu şike savunucusu avukata verilmiş. Bir de PFDK kararına karşı itiraz skandalı var hukuk direktörümüzün, hatırlarsanız. Yani anlayacağınız kozmik odamızın anahtarı şike suvunucusunun eline teslim edilmiş vaziyette ve onca tepkiye rağmen de ısrarla o koltukta oturtuluyor. Misss...
                          Abi onca tepkiye rağmen o bayanı o koltukta oturtan bir numaralı isim kim?
                          Tabi ki Muharrem Usta
                          Kendisinin hâlâ akpnin adamı olmadığına inananlar için delildir bu.
                          Trabzonspor'da şike mücadelesini sonlandırmak için başkanlık koltuğuna oturtulmuş biridir kendisi.
                          Birde şikeye karşı göstermelik tepki koyan sepetçi Nevzat Aydın'ın suratına şu yukarıdaki belgeyi şaak diye yapıştırmak isterdim.
                          Twitter'da şov yapmasını iyi biliyo ama.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un hukuksal işleri bu şike savunucusu avukata verilmiş. Bir de PFDK kararına karşı itiraz skandalı var hukuk direktörümüzün, hatırlarsanız. Yani anlayacağınız kozmik odamızın anahtarı şike suvunucusunun eline teslim edilmiş vaziyette ve onca tepkiye rağmen de ısrarla o koltukta oturtuluyor. Misss...
                            Bu konudan bende şikayetçiyim ama bugün Atilla Dilaver Twitter'dan birine "biz bu durumdan rahatsız değiliz" anlamında bir cevap verdi. Açıkçası her şeyi dürüstçe söyleyen Atilla Dilaver'in bu lafından sonra biraz rahatladım.
                            En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 20.04.2017, 23:00.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Muharrem Usta'ya tepki sart. Tepki öyle sert olmali ki, Medical Park'a ciddi maddi zarar veya itibar kaybi yasatabilme potansiyeline sahip olmali. Zira baska türlü bu adama derdimizi anlatabilmemiz biraz zor gözüküyor.

Böyle bir tepkiyi nasil gerceklestirebiliriz ? Fikirler ?

Ya kendisi FIFA'ya dogru düzgün basvurur, ya biz zorlariz ya da en azindan istifaya zorlariz.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi onca tepkiye rağmen o bayanı o koltukta oturtan bir numaralı isim kim?
                                Tabi ki Muharrem Usta
                                Kendisinin hâlâ akpnin adamı olmadığına inananlar için delildir bu.
                                Trabzonspor'da şike mücadelesini sonlandırmak için başkanlık koltuğuna oturtulmuş biridir kendisi.
                                Birde şikeye karşı göstermelik tepki koyan sepetçi Nevzat Aydın'ın suratına şu yukarıdaki belgeyi şaak diye yapıştırmak isterdim.
                                Twitter'da şov yapmasını iyi biliyo ama.
                                Laf yiyince basıyor engeli bey efendi.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X