Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amin.
    Şike yapanları koruyup kollayanların da cezasını versin Allah
    Benim imza hepinizin dileğini karşılar Hopa'lı

Yönetim olarak bi ihanete uğrayacağımızı zannetmiyorum,
    e durum böyle olunca de bu film bizim açımızdan mutlu son ile bitecek,
    zerre şüphem yok,o kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu yönetimin özellikle de Başkanımız Usta'nın siyasi iktidara yakın bir noktada durduğu evvelinden beri bilinen bir durumdu. ancak stad, sponsorluk, futbol kurullarında etkinlik vs. konular sebebiyle bu durumun göz ardı edilebileceği hatta lehimize olduğu hep söylendi. bu ilişkide şike süreci nereye oturuyor?

Ülke içinde ve dışında ortaya çıkan gelişmeler ile yönetimin buna karşılık verdiği veya vermediği tepkiler siyasetle ilişkisinin gayet iyi gittiğini gösteriyor. Yönetimin göbek bağı var ve iktidarın küçük ya da büyük hoşuna gitmeyecek, canını sıkacak eylem veya söylem içine girmesini olası görmüyorum. Bu nedenle ülke dışındaki hak arayışında ne kadar doğru adımlar atılsa da ülke içindeki yaşanan gelişmelere karşı pozisyon almada gecikmeler ve yalpalamalar bence bu durumu doğruluyor.

Usta aslında şifreyi vermişti. Ne demişti? " Sayın Cumhurbaşkanı şike süreciyle ilgili ülke içerisinde bir şey yapamayacağını ancak Avrupadan bir karar gelirse de müdahale etmeyeceğini ifade etti." Yani diyor ki hakkınızı dışarda arayın. Biz ne yapıyoruz? Söylenen şeyi. Uefa ve Cas'da gerekli adımları atıyoruz, gerekirse Fifa'ya gideceğiz. Burda bir problem yok. Çünkü şimdilik iktidar için de bir problem yok. Şahsi kanaatim ise hakkınızı Avrupada arayın diye yol göstermek zaman kazanmaktan başka bir şey değil. İş sürece yayılsın. Ama eğer iş hakkımızın verilmesi için Avrupadan telkin gelmesi noktasına gelirse o zaman yaşanacakları hep beraber göreceğiz.

Gelelim ülke içine. Ortada iktidar tarafından atanan bir federasyon başkanı, bir futbol direktörü ve bunların himayesinde çeteleşmiş bir hakem guruhu var. Özellikle son 2 yıldır hakemler tarafından sistemli biçimde doğranıyoruz, her hafta nedenini artık takip etmediğimiz şekilde tff tarafından pfdk ya sevk edilip ceza alıyoruz. Yönetim olarak sesimiz çıkıyor mu? Hani bu işler asmayla kesmeyle düzelmezdi, masada güçlü olmalıydık? İşte şimdi ilişkilerimiz iyi, bu durumun düzelmesi için hangi adımları atıyoruz bilgisi olan var mı? Ülke içindeki olaylara bu denli tepkisiz kalmak benim için sürpriz değil. Çünkü bu yönetim kendisine çizilen çerçeve dışına çıkamaz.

Bitnel bizi tarihi ve eşi benzeri görülmemiş şekilde doğradıktan sonra hani dünyanın konuşacağı eylem yapacaktık? Futbolcuların insiyatifiyle 30 saniye hareket etmeme, 2 tane pankart olay bitti. Kim beni ikna edebilir o hafta içi yönetimin bu işi çok büyütmeyin diye talimat almadığına dair. Mete bizi doğradı, tepkimiz "ama bu işin bjk ile alakası yok." şeklindeydi. Hani bu futbol düzeni değişecekti? Hem de kuddusiyle birlikte değiştirecektik, beraber devrim yapacaktık. Şimdi nerde kuddusi? Yusuf Namoğlu ile mi devrime karar verdik? Bitnel olayındaki pisliklerin ortaya çıkması için birincisi bitnelin röportajı ardından da bunu takiben önemli iddialar var. Hangisinin takipçisiyiz? Ne yapıyoruz bu konuda? tff ve kurulların bize karşı tutumuyla ilgili ne gibi tedbirler alıyoruz bilen var mı? Durum öyle kabullenildi ki sahada hakem döven taraftar artık stadda tepki vermez hale geldi. Ofsayttan gol yemek, ceza sahası dışından penaltı yemek, ellerle kollarla müdahaleye penaltı çalınmaması olağan bir durum haline geldi. medyada bile durum "ha Trabzonsporsa hakem hatası normal" gibi bir sıradanlaştırma yoluna gidilmeye başlandı. değerlendirmeye bile konu değil artık. Biz ne yapıyoruz? Can sıkmıyoruz, başımızı eğiyoruz, cici çocuk oluyoruz. İktidar rıdvanın federasyon başkanı olmasını istesin. problem değil, gider ona oy da atarız. İktidara yakın olarak elde edeceğimizi sandığımız kazanımlarda ise durum sizin yorumunuz. Bir yöneticiyi bile stada sokamadık da sonra gidip tokiye teşekkür mesajları attık. Neyse girmeyeyim şimdi o konulara.

Demem o ki ülke içindeki hiçbir gelişme beni şaşırtmaz, buna karşı yönetimin veremediği tepkiler de beni şaşırtmaz. Kaldık gavurun adaletine. Tek isteğim dışardaki süreç devam ederken gelebilecek herhangi bir telkin veya talimata göre hareket edilmemesi. Oradan er veya geç hakkımız verilecek. O zaman iktidarın da, tff nin de, medyanın da içine girecekleri durumu çok ama çok merak ediyorum.
      En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 04.12.2016, 14:32.
      There is no spoon...

Yorum

• bu yönetim iktidarın hoşuna gitmeyecek hiç bir şey yapamaz
        konu trabzonspor olsa dahi
        geçsinler o işleri
        trabzonspor un çatır çatır doğranıyor gık yok
        desenize binde biri fenere yapılsa yıldırım ne yapardı ?

şimdi kim takımını daha çok seviyor ?

trabzonlular trabzonsporu mu ?
        aziz yıldırım ve fenerbahçiler fenerbahçeyimi ?
        tabiki fenerbahçeliler ve aziz yıldırım tkaımlarını bizden 1000 kat daha fazla seviyor

tabir maruz görülsün ama trabzonlular trabzonsporu çoktan sattı , olan maalesef tam olarak bu.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim imza hepinizin dileğini karşılar Hopa'lı

Yönetim olarak bi ihanete uğrayacağımızı zannetmiyorum,
          e durum böyle olunca de bu film bizim açımızdan mutlu son ile bitecek,
          zerre şüphem yok,o kadar bekledik biraz daha bekleyelim bakalım.
          Evet imzanız hislerimize tam olarak tercüman oluyor.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yakında Şikebahçe'nin Türkiye cumhuriyetinde ki lig şampiyonluğu sayısı 18'e düşecek. Ama üzülmesinler, bu eksilme şikebahçe cumhuriyetinde ki şampiyonluklarını etkilemeyecek!
            En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 04.12.2016, 15:18.
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amin.
              Şike yapanları koruyup kollayanların da cezasını versin Allah
              Aminnnnnnnn!!!

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aminnnnnnnn!!!
                Eminmisiniz ?
                Trabzon şehrinin çok büyük bir kısmı hiçte öyle düşünmüyor

Yorum

• millet halen daha rüyada, tayyip ne derse o, hadi ordan ne şikesi der yakında bizimkiler susar kalır, sonra oylar % 80 olur bir dahaki seçimde.
                  County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    millet halen daha rüyada, tayyip ne derse o, hadi ordan ne şikesi der yakında bizimkiler susar kalır, sonra oylar % 80 olur bir dahaki seçimde.
                    olmayacak bir şey değil ki , gayet olur ve şaşırılmaz
                    Hatta bunun literatür de tanımı bile var

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      olmayacak bir şey değil ki , gayet olur ve şaşırılmaz
                      Hatta bunun literatür de tanımı bile var

https://tr.wikipedia.org/wiki/Stockholm_sendromu
                      beyinlerini tecavüz kavramıyla meşgul edenler bu başlığı esir almış...

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyinlerini tecavüz kavramıyla meşgul edenler bu başlığı esir almış...
                        enjoytheakp yap rumuzunu sen
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yakında Şikebahçe'nin Türkiye cumhuriyetinde ki lig şampiyonluğu sayısı 18'e düşecek. Ama üzülmesinler, bu eksilme şikebahçe cumhuriyetinde ki şampiyonluklarını etkilemeyecek!
                          Allah mı söyletti, hadi inşallah, CAS duruşmasının sonucunu bekliyoruz, o da olmazsa FIFA.
                          SONUNA KADAR DEVAM
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Mısır Premier Ligi ekiplerinden Zamalek, kötü hakem yönetimlerini gerçekçe göstererek ligden çekilme kararı aldı.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mısır premier ligi ekiplerinden zamalek, kötü hakem yönetimlerini gerçekçe göstererek ligden çekilme kararı aldı.
                              onurlu duruş!
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Gökhan denilen yavsak vardı kanırta kanırta şampiyon olduk diyen.. Parayı sokarlar adamın kanayan yerinden iite

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X