bizi dovuyorlar, lime lime dogruyorlar.. haklarimizi gasp ediyorlar.. puanlarimizi caliyorlar.. ama biz kullerimizden tekrar tekrar doguyoruz.. iste boyle buyuk bir takimdir TRABZONSPOR !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
zeki yaziyorsa yukardan üzerini örtün emri geldiİlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞİKEDEN DE BETER!
bu adama inanmayin derim, Trabzon nezaman ayaga kalksa zeki böyle geliyor, milleti kendine inandiriyor ve konuyu sonra sulandiriyor
zeki uzundurukana halen inanan varsa buyursun
killanan varsa gecmisi biraz arastirsin
onuru, gökdenizi, limani, yattarayi vs.....
bizi bu hallere düsüren bas kuklalardan oldugunu göreceksiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ayni zeki asporda canli yayinda trabzonspor artik sikeyi bir kenara birakmali onune bakmali diyen kisi daha 2 ay once...nasil boyle yanar doner olabiliyor insanlar anlamak hakikaten guc.İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞİKEDEN DE BETER!
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un birçok maçta nasıl ve neden adeta lime lime doğrandığı ortaya çıkmaya başladı.
Bizler geçen sezon, "Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı doğruyor hakemler!" dedik durduk...
Olayın kahramanları kuma gömdükleri başlarını çıkarıp, yavaş yavaş 'Yüzyılın Rezaletini' itiraf etmeye başladılar.
İlk itiraf Deniz Ateş Bitnel'den geldi.
Hem de ne itiraflar... Bitnel'in itiraflarından sonra Türk futbolunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yer yerinden oynayacak!
Bazıları koltuklarından, bazıları makamlarından olacak, olmakla kalmayacak belki de sokağa bile çıkamaz duruma gelecek.
Trabzonspor'a tuzak kuranlar, bir bir ortaya çıkacak!
Deniz Ateş Bitnel, Son Kale Trabzon Grubu'ndan Asım Turan'a yaptığı açıklamalarda diyor ki: "Ben G.Saray-Trabzon derbisinde görev aldığım yardımcıların hiçbiriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım, maçtan bir gün önce sebepsiz yere değiştirildi. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum.
Trabzon'a oyun oynandı!" Sorarım size; o zaman, Deniz Ateş Bitnel faciasından şu sonuç çıkmıyor mu?: "2010-2011 sezonunu siz çok gündeme getiriyorsunuz. UEFA, FIFA ve CAS nezdinde hak arıyorsunuz. Kupanızı istiyorsunuz. Bir türlü bu işin peşini bırakmıyorsunuz. Bizleri zor durumda bırakıyorsunuz. Biz de sizi böyle cezalandırmaya devam ediyoruz..." Deniz Ateş Bitnel'in korkunç itiraflarını okurken, sezonlar, maçlar bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Yazıklar olsun Türk futbolunu bu hale getirenlere!
BİZ BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ!
Kimler, Deniz Ateş Bitnel'in yardımcılarına (1. yardımcı Kemal Yılmaz ve 2. yardımcı Ceyhun Sesigüzel) o maçtan önce 'Trabzonspor'u yakacaksınız!' talimatını verdi?
Elbette ki yardımcılar da konuşunca, rezalet diz boyu olacak.
Bu talimatı kim veya kimler verdiyse en ağır şekilde cezalandırılmalı! Eğer Deniz Ateş Bitnel'in korkunç itirafları doğru çıkmazsa, o zaman Bitnel en ağır şekilde cezalandırılmalı.
Trabzonspor'a geçen sezon hakemler aracılığı ile maçlarda verilen cezalar, şikeden de beter olmuş. Ama hâlâ Trabzonspor'u yok etmeyi başaramadınız.
Başaramayacaksınız da...
Yazdıklarım; bu kirli tuzağı düzenleyen kişi veya kişilere... Trabzonspor'u yok etmeye çalışanlaradır. Elbette ki bu kirli futbol düzenimizin içinde tertemiz başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler ve futbolcular var...
Ama bizim savaşımız; futbolumuzu kirletenlerle; futbolumuza adaletsizlik tohumunu ekenlerle!
Şimdi hesap verme zamanı!
Ve şu iyi bilinsin ki; Fotomaç bu işin peşini bırakmayacak. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bu kez halının altına süpüremeyeceksiniz...Süpürseniz bile biz o halıyı kaldırmasını da biliriz.
Çünkü biz, temiz futbol istiyoruz...
http://m.fotomac.com.tr/yazarlar/zek...keden-de-beter1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Ateş Bitnel;
> Ben Galatasaray-Trabzonspor maçında birlikte görev aldığım yardımcıların hiç biriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım sebepsiz yere bu maçtan bir gün önce bir anda değiştirildi.
> Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm.
Yukarıdaki sözler şike iddiasıdır!
Buna TFF cevap vermelidir!
Cevap versede vermesede bu iddiaları Trabzonspor yargıya taşımalıdır!
Trabzonspor yönetimi bu iddiaları yargıya taşıyarak o müsabakada şike yapıldığını, Trabzonspor'a operasyon yapıldığını belirtmelidir!
Bitnel'i mahkemede tanık sandalyesine, yan hakemleri ve o dönemin Merkez Hakem Kurulu'nu da bu işi örtbas ettikleri yada azmettirici oldukları için sanık sandalyesine oturtmalıdır.
Levent USTABAŞI
Söylesem tesiri yok sussam gönül elvermez derler ya tam o durum. Sen daha delilli ispatlı yenen haklarını savunamamışsın şapkadan tavşan çıkarmaya kalkıyorsun. Nefret ettim şu zaman zarfında futbolundan da camiasından da.
bu sahaya da yansımış.... belki birşeyler çıkar bundan
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hahaha adalet er geç yerini bulacak ve doğru güneş gibidir balçıkla sıvanmaz istedikleri kadar çamurla kendi pislikleriyle çirkeflikleriyle şerefsizlikleriyle yalanlarıyla karanlıklarıyla üstünü örtmeye çalışsınlar ışık eninde sonunda yine kendini gösterir.
2011 de şb nin şike yaptığının ortaya çıkması,cas ve uefa kararları,onlarca bağımsız mahkeme kararı,şikebahçe ile işbirliği yapan çetenin tespiti ve cezalandırılması,ses video ve tanıkların kanıtların geçersiz sayılması,hatta şikecilerin kayırılıp sözde aklanması akabinde yaşanan onca gündem olan olaylar ve şimdi de Bitnel olayı ile bu böylece devam edecek.Namussuzlukları hainlikleri gelecekte de böyle farklı şekillerde göz önüne gelmeye devam edecek.
Bunun üstünü örtbas edemeyecekler artık ışığı engellemek için gölge edemeyecekler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bir taraftan patlak veriyor ve tekrar ve tekrar gündeme geliyor adaletin o göz kamaştıran aydınlatıcı ışığı namussuzların namertlerin suratına çarpıyor ama o ışığın ısıtıcı yakıcı etkisi yok çünkü namussuzların yüzü halen daha kızarmıyor ve günahları içinde onları yakmıyor ama o da olacak adaletin her şeyi aydınlatıp açıkça gözlerin önüne seren o ışığı zamanla yakıcı ve kızartıcı da olmaya başladığında işte o zaman örtbas etmeye kapatmaya sıvamaya çalışmayacak önce kaçmak sonra da kaderlerine boyun eğmek zorunda kalacaklar ama emin olun yine de yüzleri kızarmaz bu namertlerin.En son TS FAN tarafından düzenlendi; 29.10.2016, 14:08.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
İzledim. Ikınıp sıkılıyorduİlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan levent tüzemen. bitnelin açıklamalarının ucu gs ye dokunacak diye zıp zıp zıplıyosun yerinde. hepiniz aynı bokun farklı tonlarısınız...
Rize'li MHK Başkanı da açıklama yapmış: BİTNEL'den yazılı açıklama istiyoruz diye olayı biraz savsaklamaya yönelik2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
O yamayı asla kapatamayacaklar.İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha adalet er geç yerini bulacak ve doğru güneş gibidir balçıkla sıvanmaz istedikleri kadar çamurla kendi pislikleriyle çirkeflikleriyle şerefsizlikleriyle yalanlarıyla karanlıklarıyla üstünü örtmeye çalışsınlar ışık eninde sonunda yine kendini gösterir.
2011 de şb nin şike yaptığının ortaya çıkması,cas ve uefa kararları,onlarca bağımsız mahkeme kararı,şikebahçe ile işbirliği yapan çetenin tespiti ve cezalandırılması,ses video ve tanıkların kanıtların geçersiz sayılması,hatta şikecilerin kayırılıp sözde aklanması akabinde yaşanan onca gündem olan olaylar ve şimdi de Bitnel olayı ile bu böylece devam edecek.Namussuzlukları hainlikleri gelecekte de böyle farklı şekillerde göz önüne gelmeye devam edecek.
Bunun üstünü örtbas edemeyecekler artık ışığı engellemek için gölge edemeyecekler ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bir taraftan patlak veriyor ve tekrar ve tekrar gündeme geliyor adaletin o göz kamaştıran aydınlatıcı ışığı namussuzların namertlerin suratına çarpıyor ama o ışığın ısıtıcı yakıcı etkisi yok çünkü namussuzların yüzü halen daha kızarmıyor ve günahları içinde onları yakmıyor ama o da olacak adaletin her şeyi aydınlatıp açıkça gözlerin önüne seren o ışığı zamanla yakıcı ve kızartıcı da olmaya başladığında işte o zaman örtbas etmeye kapatmaya sıvamaya çalışmayacak önce kaçmak sonra da kaderlerine boyun eğmek zorunda kalacaklar ama emin olun yine de yüzleri kızarmaz bu namertlerin.
İzin vermeyeceğiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum