Aynen Abi. Başka biryerde gördüm haberi ve sunucu şike konusunda Trabzonluların hassasiyetini biliyorum ama bu gazete de Trabzonluların dedi. Bir de bu tiplerle uğraşıyoruz. Madem yaranmaya çalışıyorsun ozaman bir haber yap aziz ve şikebahçenin stadda hükümete küfürlerini, Anıtkabire yürüyüp yine cumhurbaşkanı ve hükümete saydırmalarını. Ahlaksız düzenbaz herifler
Daha düne kadar Fetöcü olanlar ve Fetöye destek verenler darbeden sonra en büyük milliyetçi, vatansever ve Atatürkçü oldular. Baktılar pabuç pahalı. Kişiliklerini satılığa çıkarıyorlar. Örnek Hakan Şükür, Arif Erdem, Uğur Tütüneker vs. Bu kadar serveti nasıl yaptınız hainler?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Diyeceksiniz ki, "FETÖ hâlâ çözülmedi mi ki?" Çözüldü mü? Bakın hâlâ, "15 Temmuz’u biz yapmadık" diyorlar.. 17 Aralık’a imza atan polis müdü..
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Devlet neden hala bu sahtekari koruyor hatta görüşme davetini kabul edip ihya ediyor?
Yapılanlar kumpas çünkü.Mağdur bu adam.
3 Temmuz da, 17 Aralık gibi kumpas.İki mağdur el ele kol kola nasıl mağdur edildiklerinden söz edebilirler.
Bu aleni kaypaklığın peşinden biz de gidiyoruz.
Bir tarafta konuşma kayıtlarının yazılı dökümü , diğer tarafta konuşma kayıtlarının kendisi.Camiamız birinin kumpas diğerinin ise gerçek delillere dayandığını savunuyor.
İkili oynamanın bu kadar ucuzu.Kulüp yönetimini, avukatlarımızı bu konuda eleştiremem.Sonuca ulaşmak istiyorsak eğer bu kaypaklığın bir parçası olmak zorundayız.
Mecburi kaypaklık bu ülkenin dinamiklerinde var.
İşimize geldiği şekliyle oynuyoruz ancak benim için en azından taraftarın bunun farkında olması gerekir.
Bugün benim takımımın kaptanı , sözde dik duruşun sembolü efsane kalecim, şike sürecinde yaptıklarını hiçbir şekilde gizlemeyen zat-ı muhtereme övgüler diziyorsa bana kimse dik oynamaktan bahsetmesin.
3 temmuz gerçek , 17 aralık kumpas öyle mi ?
Omurga nedir, akıl nedir, fikir nedir , vicdan nedir ?
Profesyonel kaypaklık ile aptallık arasında ciddi bir fark var.
En azından biri zeka parıltısı içeriyor ve sonuç odaklı.Mecbur olunduğundan buna da şükür. Hem aptal , hem kaypağını başkan da seçtik neticede fi tarihinde.
Utanmadan bi de reis-i cumhurun karşısına çıkıyor. Atın hapse de hepimiz kurtulalım şu futbol virüsünden. Daha neyi bekliyorsunuz Allahaşkına?
1. Adam reisi cumhurun karşısına çıkmadı, reisi cumhur onu karşısına çıkardı.
2. Yazanların çoğu bakıyorum da şikebahçe yöneticilerini yazıyor. Şikebahçenin bugünlere gelebilmesinde hala pişkin pişkin ortalarda dolaşabilmesini kim(ler) destekliyor ise ona bakmak lazım.
3. Trabzonspor luların çoğu asıl sorumlulara toz kondurmadığı için böyle piyonları şunu yapmış bunu yapmış, bak şu ahlaksıza vb. boş konuşup duruyoruz.
Sahiplerine göre dün başka bugün başka konuşan ahlaksızların suçu 1 ise, onlara destek verenlerin suçu 1000.000 benim gözümde.
Boşuna piyonların yaptıklarına bakıp kafamızı yormayalım. Ha biz kendimizi böyle avutmak istiyoruz diyorsak başka.
Hükümet 17-25 Aralıkta bize kumpas kuruldu diyor. AY da 3 Temmuzda Fetö bizi ele geçirmek için kumpas kurdu diyor. Dünkü buluşma menfaat çakışması olabilir mi diye düşünmüyorum değil
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Sehirin ve Trabzonspor taraftarinin %60inin oy verdigi bu hükümet koruyor bu aziz'i.
Ha birde 17-25'e tapeler yalan ama 3 temmuz gerçek diyenler var.
Biz önce kendi içimizde bazi seyleri çözecegiz.
el sıktı diye tepki gösteren ak trabzonsporluların sıfatına tüküreyim. lan adam hırsızı aklamış yeniden yargılama masalı ile beraat ettirmiş. takıldığınız bu mu? hadi ordan! hadi ordan!
Sehirin ve Trabzonspor taraftarinin %60inin oy verdigi bu hükümet koruyor bu aziz'i.
Ha birde 17-25'e tapeler yalan ama 3 temmuz gerçek diyenler var.
Biz önce kendi içimizde bazi seyleri çözecegiz.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Tapeleri kendileri kabul etti doğruluğunu bir kere bunu bilin. Ona göre konuşun
Aklamak için çıktıkları son mahkeme de kabul etti.
Yazdigimi yanlis anladiginizi düsünüyorum.
Ben bu davanin ilk gününden beri mücadele etmis biriyim bilen bilir.
Sözüm sike davasindaki Tapeler için degil zaten.
Sike davasinda tapelere gerçek deyip 17-25 aralikta ki tapeler sahte dersen inandiriciligimiz kalmaz.
Bu tür bir dünsünce bir çeliskidir ve böyle bir çeliski bize zarar veriyor.
Ya ikisine kumpas deriz ya da ikisi dogru.
Bunun ortasi yok.
En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 12:29.
Yazdigimi yanlis anladiginizi düsünüyorum.
Ben bu davanin ilk gününden beri mücadele etmis biriyim bilen bilir.
Sözüm sike davasindaki Tapeler için degil zaten.
Sike davasinda tapelere gerçek deyip 17-25 aralikta ki tapeler sahte dersen inandiriciligimiz kalmaz.
Bu tür bir dünsünce bir çeliskidir ve böyle bir çeliski bize zarar veriyor.
Ya ikisine kumpas deriz ya da ikisi dogru.
Bunun ortasi yok.
İkisi de doğru
Yalan olan ikisinin de kumpas olduğu (bizleri bu algıya sürüklemeye çalışıyorlar)
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Dünya liderimiz bugün dinleriyim bir konuşmasında, "Geciken adalet adalet değildir" diyor. Söylemler ve eylemler...Biz bu sözü 3 Temmuz sürecinin başında söylemiştik. Yorum sizin.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Dünya liderimiz bugün dinleriyim bir konuşmasında, "Geciken adalet adalet değildir" diyor. Söylemler ve eylemler...Biz bu sözü 3 Temmuz sürecinin başında söylemiştik. Yorum sizin.
Zaten en önemli sorunda bu abi siyasiler hiç bedel ödemedi bu durumdan hep biz ödedik halbuki bu işi ortaya atanda onlar vakti zamanında aziz yıldırıma sahip çıkanda onlar sonra aziz yıldırımı derdes etmeye çalışanda onlar sonuç ne oldu ortaya attılar bombayı bizim kucagımızda patladı ve siyasetin hiç bir sorumluluk almaması ileride olabilecek her durumun sorumlusudur aslında başkan birazcık uyanık davranırsa bu işi üstümüzden atıp siyasetin üstüne yıkabiliriz çünkü suçlu siyasetin ta kendisidir bu kutuplaşma ve belirsizlik ortamının şimdide ben bilmem etmem duymamı oynayamaz.
Yorum