Son dönemlerde şikeyi inkar etmek için FETÖ'yü bahane eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi. Altaylı, Habertürk Tv'de yayınlanan programda Yıldırım'ın FETÖ'nün savcılarını Fenerbahçe'ye üye yaptığını söyledi. Altaylı; Zeka özürlü adam, ne diyeyim ben sana. Ben diyorum ki; FETÖ üyesi bu savcıları kulübüne koştura koştura kart dağıtarak üye yapan Aziz Yıldırım şimdi neden şikayet ediyor. Sen bu FETÖ üyelerini neden kulübüne üye yaptın? Bunların büyük ihtimalle başvurusu dahi yokken aidatlarını neden ödedin ve niçin koştura koştura hepsine birer Fenerbahçe kartı verdin? Madem FETÖ'ye karşıydın niçin bunca FETÖCÜ savcıyı aldın da kulübüne üye yaptın? diye soruyorum. Hani sen sözde FETÖ ile mücadele ettiğin için, ne FETÖ ile mücadelesi, Aziz Yıldırım'ın böyle bir mücadelesi yok. Öyle olsa Gülenci savcılara bu kartları, Fenerbahçe üyeliklerini hediye edermiydi diyorum ben. Zeka özürlü adam." ifadelerini kullandı.
Son dönemlerde şikeyi inkar etmek için FETÖ'yü bahane eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi. Altaylı, Habertürk Tv'de yayınlanan programda Yıldırım'ın FETÖ'nün savcılarını Fenerbahçe'ye üye yaptığını söyledi. Altaylı; Zeka özürlü adam, ne diyeyim ben sana. Ben diyorum ki; FETÖ üyesi bu savcıları kulübüne koştura koştura kart dağıtarak üye yapan Aziz Yıldırım şimdi neden şikayet ediyor. Sen bu FETÖ üyelerini neden kulübüne üye yaptın? Bunların büyük ihtimalle başvurusu dahi yokken aidatlarını neden ödedin ve niçin koştura koştura hepsine birer Fenerbahçe kartı verdin? Madem FETÖ'ye karşıydın niçin bunca FETÖCÜ savcıyı aldın da kulübüne üye yaptın? diye soruyorum. Hani sen sözde FETÖ ile mücadele ettiğin için, ne FETÖ ile mücadelesi, Aziz Yıldırım'ın böyle bir mücadelesi yok. Öyle olsa Gülenci savcılara bu kartları, Fenerbahçe üyeliklerini hediye edermiydi diyorum ben. Zeka özürlü adam." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Kulübü â€@Trabzonspor Başkanımızın NTV'deki canlı yayını Kulüpler Birliği'nin yarın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle perşembe saat 21.00'e ertelenmiştir.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Trabzonspor Kulübü â€�@Trabzonspor Başkanımızın NTV'deki canlı yayını Kulüpler Birliği'nin yarın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle perşembe saat 21.00'e ertelenmiştir.
Perşembe akşamı mutlaka ekranda olalim
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Şikebahçe taraftarları dün gece tribünlere "Ne şikesi memleket elden gidiyor" pankartı asmışlar. Bu kadar zavallı bir güruh olur mu bence olmaz. Ama o.ç.AY olduğu sürece onlara rahat yok.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Şikebahçe taraftarları dün gece tribünlere "Ne şikesi memleket elden gidiyor" pankartı asmışlar. Bu kadar zavallı bir güruh olur mu bence olmaz. Ama o.ç.AY olduğu sürece onlara rahat yok.
Sözde milliyetci ve atatürkcüler ama birtane türk bayragı yok tribünde.
Şike davası ya da şike süreci bildiğiniz spor ahlakı ile ilgili bir husus olup, ne başlangıcında fb taraftarının ileri sürdüğü gibi bir AKP darbesi ne de şimdi ileri sürüldüğü gibi cemaat'in fb'yi ele geçirme planı. Aziz yıldırım denen şahsın , rakibi ile arasındaki puan farkını sportif mücadele ile kapatamayacığı kanaatiyle , futbolcu anlaşmaları yoluyla maç satınalma girişimleri ve bazı maçlarda da bu girişimlerde başarılı olması sürecidir sadece.
Tape, iddianame, savunma , ceza ve gerekçelerini okuyan biri olarak, 2010-2011sezonunda bolca ahlaksız teklif yapıldığı ve neredeyse ikinci yarıdaki maçların tamamının manüpile edilmeye çalışıldığını açıkça söyleyebilirim. İşin en garip tarafı kimse iddianamede ileri sürülen bu görüşme ve girişimlerle ilgili AY'ın ikrarını görmek istemiyor. Aziz Y.Mahkeme sırasında " bu görüşmeler bana ait değildir", " bu toplantı o gün yapılmamıştır" ya da " toplanan bütün deliller sahtedir" minvalinde bir savunma yapmış olsaydı o zaman bu davayı ergenekon ve balyoz davalarıyla bir arada ele almak mantıklı sayılabilirdi.Konuşmaları kabullenmiş , bir çocuğun bile inanmayacağı şekilde totem, iyi şans dileği izahında bulunmuş ve sonunda şahıslarla kurumların ayrılması görüşündeki tehlikeyi görünce, yaptımsa fb için yaptım, kişiler ve kurumlar ayrılamaz, diyerek alenen suçu kabullenmiştir.
Spor hukukunda şüphe sanık aleyhine, ceza hukukunda ise sanık lehine yorumlanır. Şüphenin bile şike sayılabildiği bir durumda , bu kadar rezillik ortaya dökülmüşken hala fb şike yaptı demek niye bu kadar zor geliyor yalaka basınımıza? Trabzon taraftarı mağdur oldu demek niye bu kadar zor da yavuz hırsızın ev sahibini bastırması alkışlanmaya çalışılıyor?
Neymiş efendim Aziz Fetö'ye ilk bayrak açan ilk mücadele eden bir cengavermiş! Neredeyse her siyasi tartışma programlarında adam bildiklerimiz konuşmalarını AY'a övgü düzerek bitiriyor ve onu her gece kutsuyor. Oysa AY " Ne şikesi devlet elden gidiyor " sözünü mahkeme sırasında açıkça iktidarı kastederek söylemiş ve iktidar ile FETÖ arasında savaş başlayana kadar da hasım olarak iktidarı seçmişti. Statlarda ve yürüyüşlerde taraftarlar sadece hükümeti suçluyor ve aleyhte sloganlar atıyordu. Bu gerçekleri bilmiyorlarsa salaklıklarından biliyorlarsa ve hala böyle konuşuyorlarsa kötü niyetlerinden eminim.
Eskişehir maçından sonra " yine bizi şampiyon yapmayacaklar bu sene " diyerek yığılıp kalan mustafa amcanın katili neden özgürlük mücadelesi veren biri gibi sunuluyor. Hadi taraftarın çoğu doğmalarla hareket ediyor ve inanmak istediğine inanıyor, koca koca adam diye geçinen gazeteci, siyasetçi, asker emeklisi paşalar ,onlar niye okuduklarına , gördüklerine değilde duyduklarına göre hareket edip, bu ahlaksız süreci kahramanlık mücadelesine dönüştürüyor?
Şike süreci 5 yıldan beri "adam ölçer " görevi görüyor, adeta bir ahlaklılık ve tutarlılık testi. Ve bu durum uzadıkça korkarım testi geçecek kimse kalmayacak!
En son Uğur Gündüz tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 20:52.
Yorum