Açık açık fetö üzerinden Trabzonsporumuza oyun oynanıyor. Bütün köpekler bir olmuş her kanalda her yerde Trabzonsporu suçluyor gözünüzü açın artık. Bu sezon kanlı geçecek bizleri kışkırtıp futbolun teröristi olarak gösterecekler. Yeni açılan stadı bize yar etmeyecekler göreceksiniz. Bu mesajı unutmayın şike örgütü Trabzonsporu bitirme çalışmalarına başladı. Yarın öbür gün ya bu takımı iftiralarla ligden düşürecekler ya hakem kararlarıyla ligden düşürecekler ya da taraftarı kışkırtıp sinirlerini bozup ligden düşürecekler.
Programı benim gibi izleyenler olmuş anladığım kadarıyla.Anlamadığım izlendiği halde nasıl bu kadar sakin kalınabiliyor.Ht gibi bir kanalda adamın birisi çıkıyor tüm Trabzona terörist diyor dayanağı da fetöden içeri alınan Trabzonlular Lütfen yarın habertürke şikayette bulunalım şuan bakmıyorlar telefona.Haftaya hakaretlerde bulunan adamı bir de canlı yayınla şereflendircekler.Tepkimizi koymalıyız
Bende buna şaşırdım bu kulü nasıl bu kadar sessiz kalabiliyor o faik denen şerefsiz koskoca trabzonsporla dalga geçti demediğini bırakmadı kimseden çıt yok. Haftaya büyük ihtimalle aynı program yapılacak burdaki bütün tarftarları habertürkün önüne çağırıyorum.
Bantdan izledim simdi balcicek resmen sicmis programin icine nusret yilmazi baglayip ayni anda faik denen provakatorude baglayip konusturmadi nusret yilmazi lav lav lav araya girip durdu faik hicbisey anlasilmamis nusret yilmazin dediklerinden..studyoda 6 şikeci telefonda bi avukat nusretyilmaz onuda konusturmuyorlar ne guzel memleket..faik denen herifin trabzon sehrini asigilayan hakaretlerine cevap vercek bi ekiple katilmak lazim bidahaki programa haftaya studyoya cagirdilar faikle nusreti..nusret yilmaz cok pasif kaliyor faikin anlayacagi dilden konusan bi adam cikarilmali oraya..yada ekip olarak gidilmeli şikeciler gibi erdem egemen atila dilaver nusretyilmaz falan beraer cikilip herkese haddi bildirilmeli..cakallar feto ayagina şikeyi aklamanin pesindeler..yemisim kumpasini şike varmi yokmu ondan haber verin siz iftiraci kopekler..ne fetoculugu kaldi trabzon sehrinin ne teroristligi yavsaklar..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Nusret bey aslında pasif kalmadı program pasif göstermeye çalıştı.sanki nusret beyin karşıt görüşü stüdyoda yokmuş gibi bir de faik denen zibidiyi bağladılar ve hattan almadılar ısrarla.bu habertürk kaşınıyor resmen
Sistematik bir şekilde her sezon başlamadan önce Faik ışık olsun diyer yobazlar olsun çıkıp bu konuyu öyle bir ateşliyorki hep biz zararlı çıktık yada bilerek bu konular sezon öncesi açılıp bir algı oluşturuluyor ve klup futboldan uzaklaştırılıyor yeter bıktım bu davadan böyle devletinde taa ... böyle hukukun da böyle yargı hakimin de ............. yeter ulan yeter Cumhurbaskanı diyer siyasiler bu konuyu adil birşekilde çözsünler öyle kenara çekip izlemekle olmuyor bildiğin toplumsal katliam çıkıcak körmüsünüz ulan türk kürt meselesi gibi büyüyor iyice bu durum.
Haddiniz bilmez o.ç teki çıkıp koskoca Trabzonspora ve camiasına Trabzon halkına FETO destekcisi diyeceksin ve bunu derken milliyetci duyguları yüksek olan bir şehre diyeceksin ve siyaset de izleyecek öylemi yok öyle birşey ortaya attırdınız bir bomba temizleyin şimdi yeter arkadaş maçın önüne geçti hemen 5 senedir aynı şeyi yaşıyoruz piskolojimiz bozuldu arkadaş gidip fb li birini vurup suçuda faik ışıkın üstüne atasım var o dereceye geldim adam piskolojimizle oynuyor öyle konusma tarzımı olur varsa haklılığın yada iddian düzgün üslupla anlatırsın haberturk bildiğin kos koca şehri katletmiştir Trabzon unutmaz bunları deplasman yasagını bence kaldırmasınlar çok korkunc olaylar olucak yoksa amaçda bu zaten.
Yorum