İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray kulübü,savcı Zekeriya Öz'ün, kulüp üyeliğinden atılması ile ilgili işlem başlatmış!!!
Basına yansıdı.
Ülkenin siyasetinin yön verdiği yalan dolan rüzgarı,idari kadroları yalayan spor medyası ve yöneticileri,buna çanak tutan taraftar ve toplum...
Şu lanet ülkenin büyüklüğü kadar bir göktaşı bekliyorum,şu ülkeye çarpsın ve bitsin artık şu iğrençlikler...
Yorum
-
Medyadaki başlık ilginçti bu sabah
Şikede kumpas operasyonu!
Ulan şikeyi de paralele bağladılar ya daha ne diyim.
Erman TOROĞLU 4 Temmuz 2011 akşamı Telegol'de ne demişti, hatırlayın:
Bu süreç Türk fubolu için büyük bir fırsattır. Ya bu pisliği temizlerler ya da başa döneriz.
Evet Erman Hoca bu ülkenin sana teşekkür borcu var.
Çok yakın zamanda, böyle giderse Trabzonspor'u suçlu sayacaklar demişti.
Bu ülkede yaşananları kabullenmek için çok geniş mezhepli hatta deli olmak lazım.
Allah bizlere sabır versin ve aklımıza mukayyet olsun.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Başkana sorularım var :
1) Şike davasını sattınız mı ya da satacak mısınız ?
2) Şike davasını satarsanız sezon sonu transfer bütçesini hükümet karşılayacak mı ?
3) Hükümet para vermezse gelecek sezon Erkan ve Özerle devam edecek misiniz ?
4) Hem kupası çalınmış hem de berbat bir futbol oynayan bir takım için Akyazıya taraftar gidecek mi ?
5) Cumhurbaşkanıyla aranız nasıl ?
6) Tffyi desteklemeye devam edecek misiniz ?
7) Hastanelerinizin durumu nasıl zararlarınızı karşılayabiliyor musunuz ?
8) Fenerbahçeyle ilişkileri düzeltmek için planlarınız var mı ?
Not : Başkanı tanımam etmem şuan gerçekten çok sinirliyim herkesle kavga edebilirim yazı biraz sert olabilir ama artık benim için bunların bir önemi yok.Başkanın süslü cümlelerle bizi oyaladığını düşünüyorum.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 13:40.
Yorum
-
Bu adaletine tükürdüğümün ülkesinde, UEFA'nın şikeden dolayı ceza verdiği bir kulübü tff küme düşürmemekle birlikte bu pisliği ortaya çıkaranlar adalet sorumluları tarafından (Ankara'daki büyük patronun talimatıyla tabi) aklanma yoluna gidiliyor.
Nerede ulan sizin okuduğunuz hukuk kuralları, evrensel hukuk, insan hakları, vicdan, suç, ceza....
Yazıklar olsun size, yani şike yapanlar ve onları kollayanlara
Rahat uyuyamayın inşallah
Bir gün sizlere de hesap soracaklar, bunu unutmayın
Yol yakınken emirleri değil
Vicdanınızı dinleyin, diplomanıza ihanet etmeyin2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana sorularım var :
1) Şike davasını sattınız mı ya da satacak mısınız ?
2) Şike davasını satarsanız sezon sonu transfer bütçesini hükümet karşılayacak mı ?
3) Hükümet para vermezse gelecek sezon Erkan ve Özerle devam edecek misiniz ?
4) Hem kupası çalınmış hem de berbat bir futbol oynayan bir takım için Akyazıya taraftar gidecek mi ?
5) Cumhurbaşkanıyla aranız nasıl ?
6) Tffyi desteklemeye devam edecek misiniz ?
7) Hastanelerinizin durumu nasıl zararlarınızı karşılayabiliyor musunuz ?
8) Fenerbahçeyle ilişkileri düzeltmek için planlarınız var mı ?
Not : Başkanı tanımam etmem şuan gerçekten çok sinirliyim herkesle kavga edebilirim.
Ayrıca RTE'nin yakın arkadaşı ve karısıyla ortak hastaneleri var
Bu ülkede Trabzonspor hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Cenazesi ikindi namazını müteakip İskenderpaşa camiinden kaldırılarak Akyazı anıt mezarlığında toprağa verilecektir.
TS taraftarlarına üzüntüyle duyurulur.
Beyaz kefenlerinizi özellikle getirmeniz rica olunur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Tüm bu yaşananlar, alt üst olmuş değerler ahir zamanda olduğumuzun ve kıyametin habercisi. Şikeciler son çıkışlarıyla Trabzonspor'un davasında ne kadar haklı olduğunu göstermiş oldu.
Doğacak sana vaad ettiği günler Hakk'ın belki yarın, belki yarından da yakın.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazi arkadaslar obur dunyada yapacaklari ile kendilerini tatmin edebilir ama ben burada goremedigim adaleti neyleyim öbür dunya da2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor güçsüz bir camiadır. Son zamanlarda meşhur olan bir söz var
Trabzonsporlular kupasını çalanların önüne yatmıştır.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor güçsüz bir camiadır. Son zamanlarda meşhur olan bir söz var
Trabzonsporlular kupasını çalanların önüne yatmıştır.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUSTA hükümetle ilişkilerini bozarsa ne transfer yapabilir yada stada destek alabilir.
Ayrıca RTE'nin yakın arkadaşı ve karısıyla ortak hastaneleri var
Bu ülkede Trabzonspor hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Cenazesi ikindi namazını müteakip İskenderpaşa camiinden kaldırılarak Akyazı anıt mezarlığında toprağa verilecektir.
TS taraftarlarına üzüntüyle duyurulur.
Beyaz kefenlerinizi özellikle getirmeniz rica olunur.
Usta süslü cümlelerle taraftarı oyalıyor.Saha içine bakalım diye düşündüğümüz zaman paramız yok bonservis vermeyeceğiz vizyonlu transfer yapacağız gibi hikayeler anlatıyor 50.yıl şampiyonluk hikayelerini falan anlatıyor trabzonspor bu kafayla giderse uçurumdan aşağı düşmesi yakındır.
Yorum
-
Biz davayı ne zaman kaybettik bir hatırlayalım:
UEFA DK fenevbahçenin şikesini onadığı günün ertesi günü tff herhangi bir yaptırımda bulunmadı.
Ertesi hafta,
Trabzon şehrine ŞİKE ANITI dikilsin fikrimiz korkudan ve baskıdan yapılamadı.
Yapılsaydı biz 2010-2011 şampiyonluk mücadelemizde yüreğimize su serpecek bir başarıyı kazanmış olurduk.
Dünya liderimiz sağolsun.
Beyaz kefenliler sizler de sağolun.
Orhan Fevzi başkan siz de sağolun.
İHO sen de eksik olma.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları bilmiyordum durum gerçekten vahimmiş hocam.Usta ikide bir mahkeme kararlarına saygı duyacağız falan diyor türkiyede gelişmeler böyleyken işin uefa ve cas ayağı nasıl ilerleyecek oldukça merak konusu ancak bu işin sonunda gülen tarafın biz olmayacağız buna kesin olarak inanıyorum.
Usta süslü cümlelerle taraftarı oyalıyor.Saha içine bakalım diye düşündüğümüz zaman paramız yok bonservis vermeyeceğiz vizyonlu transfer yapacağız gibi hikayeler anlatıyor 50.yıl şampiyonluk hikayelerini falan anlatıyor trabzonspor bu kafayla giderse uçurumdan aşağı düşmesi yakındır.
Hoca'ya, eski ve yeni Başkanlara, formayı hak etmeyen 17 güruha
Ama şunu asla unutmayın
Şu an bile bu güzel güneşli bahar gününde
Buralarda niye varız
Çünkü biz haklıyız ve ahirete kalmadan kazanacağız (ahirette mevlam zaten hesabı fena kesecek, ona şüphemiz yok)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum