Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gel 3 ay geeeeelllll.....
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Azizeyi de kelepçeleyip Reza'nın yanına koysalar ya
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaman herşeyin ilacıdır...
        bitti olay bu saatten sonra imkansız spora siyaset girmiştir.

Yorum

• Ya seve seve
          Ya s..e s..e
          O kupa verilecek bize
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• konuyla alakası yok ama bir şey belirteyim
            akşam stadyumu izleyenler bilir gece 1 de
            ersin fb nin son 5 yılını söylüyor
            aynen şöyle
            2014 2. 2013 şampiyon 2012 2. 2011 ts ile aynı puanı almış
            yani demek istediğim 2011 e sıra gelince şampiyon oldu demiyor.sanırım tepkiden korktu...
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kupamızı ve maddi kayıplarımızı geri alabilsek borcun bir kısmını öderdik
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şu rıza zarrabın Amerika'daki yargılanması bize dokunmaz inşallah. Adam kara para aklamaktan yargılanacak .bizede sponsorluğu vardı

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu rıza zarrabın Amerika'daki yargılanması bize dokunmaz inşallah. Adam kara para aklamaktan yargılanacak .bizede sponsorluğu vardı
                  Dernek statüsünde olanlar her zaman bağış alabilir.(yerin dibine batsın parası ayrı konu)
                  Hemen hemen her Genel Kurullarında bangır bangır "burası şfb kulübü burda giren paranın değil çıkan paranın hesabı sorulur." dediklerine göre bize özel bir yaptırım uygulanmaz zannedersem.
                  Toplasan 6 trilyondan bahsediyoruz. Devlet eliyle sadece bize özel 325 trilyon vergi borcumuz silinmedi bizim.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Ne demiş dün Fikret Orman:

" Şike döneminde geri verildiği söylenen Türkiye Kupası hala beşiktaşın müzesinde. Helal bir kupa olduğunu düşünüyoruz. Biz pırıl pırıl bir kulübüz. Bundan sonra da başımıza bir şey geleceğini düşünmüyorum."

" Beşiktaş şike davasına kenar süsü olarak dahil edilmiştir. Asıl rol fenerbahçenindir. Onların birçok dosyası varken beşiktaşın 3 dosyası vardı. Bizden sadece 3 kişi yargılandı."

Beşiktaşa şikeci dediğimiz ve Şenol Güneşin böyle bir takımın başına geçtiği için savunduğu değerlere ihanet ettiğini söylediğimizde karşı çıkanlar, orda şike yapanlar şuanda yönetici değil ki diyenler yukardaki cümleleri iyi okusunlar. zihniyet aynı şikeci zihniyet. sahiplenme, inkar ve komplo iddiası. diğer şikecilerden ayrılan hiçbir tarafları yok. şikeyi şahıslar yapar zihniyeti bu şekilde bir kulübü ele geçirebilir.
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne demiş dün Fikret Orman:

" Şike döneminde geri verildiği söylenen Türkiye Kupası hala beşiktaşın müzesinde. Helal bir kupa olduğunu düşünüyoruz. Biz pırıl pırıl bir kulübüz. Bundan sonra da başımıza bir şey geleceğini düşünmüyorum."

" Beşiktaş şike davasına kenar süsü olarak dahil edilmiştir. Asıl rol fenerbahçenindir. Onların birçok dosyası varken beşiktaşın 3 dosyası vardı. Bizden sadece 3 kişi yargılandı."

Beşiktaşa şikeci dediğimiz ve Şenol Güneşin böyle bir takımın başına geçtiği için savunduğu değerlere ihanet ettiğini söylediğimizde karşı çıkanlar, orda şike yapanlar şuanda yönetici değil ki diyenler yukardaki cümleleri iyi okusunlar. zihniyet aynı şikeci zihniyet. sahiplenme, inkar ve komplo iddiası. diğer şikecilerden ayrılan hiçbir tarafları yok. şikeyi şahıslar yapar zihniyeti bu şekilde bir kulübü ele geçirebilir.
                      Onlar guneslerine toz kondurmazlar gozlerini kamastirmis isiklari zira..ali sen 96 sezonundan sonra gunesle anlasmistim takimin basina getiriyordum el sikismisken ozaman sportif direktor ridvandi onun altinda calisamam diye son anda vazgecti diye daha gecen hafta yine aciklama yapti..yani 8tasi gec 96da sikenin alasini yapan sampiyonlugu masa basinda aldim diyen adama bile zamaninda sirnasmis bi adam bu klubun efsanesi olamaz..efsane arayan dozer cemile ve demeclerine baksin.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ben mi atladım yoksa farklı bir durum mu var bu uefa kişiler hakkında ki cezaları açıkladı mı ? açıklamadıysa bunun bir sınırı yok mu ? isterse mahşere kadar açıklamamazlık yapabilir mi ? nedir bu konuda son durum net bilgisi olan var mı ? yoksa kişilere ceza vermeyecek mi ? eğer öyleyse bunun bir yasal zemini yok mu ?

var mı bilgilendirecek ? normal prosedür yani yoksa;

aziz'in bağlantıları çok geniş bundan emin oldum artık Türkiye'de tayyip'le götürdü işi ama bunun birde avrupa ayağı var ki platini ile aralarının çok iyi olduğunu kendiside söyledi hatta infantino ile de araları iyi. rüşvet-ahbap çavuş ilişkisi v.s bu zinciri kırmak çok güç olacak bunun tek bir yolu var taraftarın tek bir çatlak vermemesi ve en önemliside kamuoyu baskısı Türkiye için demiyorum avrupa ayağı için medyayı güçlü şekilde kullanırsak ancak şartları eşitleriz sadece hukuk yoluyla olmaz bu iş bir yolunu bulurlar ama dünya medyasının bir kaç önemli simgesini yanımıza alıp gündeme getirirsek ancak şartlar eşitlenir yoksa bütün güç onların elinde.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben mi atladım yoksa farklı bir durum mu var bu uefa kişiler hakkında ki cezaları açıkladı mı ? açıklamadıysa bunun bir sınırı yok mu ? isterse mahşere kadar açıklamamazlık yapabilir mi ? nedir bu konuda son durum net bilgisi olan var mı ? yoksa kişilere ceza vermeyecek mi ? eğer öyleyse bunun bir yasal zemini yok mu ?

var mı bilgilendirecek ? normal prosedür yani yoksa;

aziz'in bağlantıları çok geniş bundan emin oldum artık Türkiye'de tayyip'le götürdü işi ama bunun birde avrupa ayağı var ki platini ile aralarının çok iyi olduğunu kendiside söyledi hatta infantino ile de araları iyi. rüşvet-ahbap çavuş ilişkisi v.s bu zinciri kırmak çok güç olacak bunun tek bir yolu var taraftarın tek bir çatlak vermemesi ve en önemliside kamuoyu baskısı Türkiye için demiyorum avrupa ayağı için medyayı güçlü şekilde kullanırsak ancak şartları eşitleriz sadece hukuk yoluyla olmaz bu iş bir yolunu bulurlar ama dünya medyasının bir kaç önemli simgesini yanımıza alıp gündeme getirirsek ancak şartlar eşitlenir yoksa bütün güç onların elinde.
                          aziz kesinlikle güçlü falan değil. Sadece akıllı. Camiasının arkasına geçmiş, kendini kurtarma peşinde. UEFA tarafında da azizin gücü falan yok, devlet büyüklerimizin UEFA'ya baskısı, şike sever şirketlerin sponsorlukları vs. iş böylece kapatılmaya çalışılıyor. aziz istifa etmiş olsa UEFA kişilerle ilgili kararını 50 kere açıklamış ve azizi futboldan ömür boyu men etmişti....
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• şimdi de gökhan gönül olayı.

şike davası sonucunda ilgiler kişiler ceza alıp spordan men edilinceye kadar bu işler düzelmez. ülkenin komple her alanda restorasyona ihtiyacı var. ekonomi, eğitim, politika, ahlak anlayışı... akıllara ne geliyorsa. tahribat çok büyük.

işin acı tarafı artık şaşırmıyoruz. şimdi oturup izleyelim, bu olayda gökhan gönülün aslında nasıl fedakarca davranıp sakat sakat o maça çıktığı, saha dışında nasıl iyi birisi olduğu, asla böyle işlerin içine girmeyeceğini ve nasıl kahraman ilan edileceğini ibretle takip edelim.
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şimdi de gökhan gönül olayı.

şike davası sonucunda ilgiler kişiler ceza alıp spordan men edilinceye kadar bu işler düzelmez. ülkenin komple her alanda restorasyona ihtiyacı var. ekonomi, eğitim, politika, ahlak anlayışı... akıllara ne geliyorsa. tahribat çok büyük.

işin acı tarafı artık şaşırmıyoruz. şimdi oturup izleyelim, bu olayda gökhan gönülün aslında nasıl fedakarca davranıp sakat sakat o maça çıktığı, saha dışında nasıl iyi birisi olduğu, asla böyle işlerin içine girmeyeceğini ve nasıl kahraman ilan edileceğini ibretle takip edelim.
                              Gülsem mi ağlasam mı inan ki bilemiyorum,
                              ülkem söz sahiplerinin,ülkem insanının çok büyük bölümünün bu kadar yavşak,bu kadar onursuz,bu kadar şerefsiz olduğunu önceden bilmek ne kadar üzücü mü,ibretlik mi,komik mi karar veremiyorum
                              Aynen dediğin gibi olacaktır renktaş aynen.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Mücadeleye devam

UNUTMUYORUZ
                                YILMIYORUZ
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...