Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konudan bağımsız olarak hükümetin iyi çocuğu Reza Zarrab Abd'de tutuklanmış.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konudan bağımsız olarak hükümetin iyi çocuğu Reza Zarrab Abd'de tutuklanmış.
      Konudan bağımsız sayılmaz. Şikeci aziz de aynı mahkemelerde aklanmıştı. Yani tayip mahkemelerinden. Gel görki dışarda işler aynı yürümüyor. Elin oğlu gene adaleti uyguluyor. Tıpkı bizim federasyonun akladığı şikecileri avrupanın şike hükmü vermesi gibi.

Tüm dünya, Türkiye hükümetinin kendisine menfaati olan herkesin hırsız bile olsa aklayan bir hükümet olduğunu görüyor.
      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

• Terörü,ülkenin içinde bulunduğu kaosu bile kendi takımının menfaati için kullanıp maç iptal ettiren çok Müslüman bir liderimiz var,ne kadar şükretsek azdır !
        Allahım bildiği gibi yapsın seni ne diyim,başka elimden bişi gelmez.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Ülkemizde kahraman , yardımsever , mağdur ilan edilen hainler ancak dışarda cezasını buluyor. Futbolundan siyasetine kadar her alanda rezil bir haldeyiz.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• Davete icabet etmemelirinin bir düzmece olduğunu lig bitince anlar Türkiye.

İp uçları : Türk vatandaşlığı, sarı lacivert kalem.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala fenerin küme dusenecegine inananlar var 3 temmuzda çok zincirleme hata yaptik.
                evet ben o inananlardanım...

Yorum

• fener düşecek ömrümüz yeterse bunu hep beraber göreceğiz.
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fener düşecek ömrümüz yeterse bunu hep beraber göreceğiz.
                    imkansızdanda öte olay bitti hocam artık buna kimse inanmıyor.çok hata yaptık camia olarak birlik olamadık dogru dürüst hakkımızı kimse savunamadı.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      imkansızdanda öte olay bitti hocam artık buna kimse inanmıyor.çok hata yaptık camia olarak birlik olamadık dogru dürüst hakkımızı kimse savunamadı.
                      zaman herşeyin ilacıdır...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZONSPOR'un UEFA eleyhine yaptığı CAS başvurusuna karşılık UEFA savunmasını verdi.Davanın 3 ay içinde görülmesi bekleniyor.
                        Umarım bir usul hatası vs yapılıp da hak kaybına uğramayız. Öyle hale geldik ki herşeyden şüphe ediyoruz.

Ayrıca biz UEFA'yı neden CAS'a şikayet ettik? Kişilerle ilgili kararını açıklamadığı için mi, şikecileri küme düşürmediği için mi? Eğer öyleyse bizim önce UEFA'yı FIFA'ya şikayet etmemiz gerekmez mi? Ondan sonra CAS'a gitmemiz gerekmez mi? Biz direk UEFA'yı CAS'a şikayet edersek, UEFA o tarihte benim yerel liglere müdahale etme hakkım yoktu, o sebeple yapamadım deyip işten sıyrılmaya çalışır mı? Hala anlam veremediği de kişilerle ilgili kararın hala açıklanmaması...Aklımda sorular...
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım bir usul hatası vs yapılıp da hak kaybına uğramayız. Öyle hale geldik ki herşeyden şüphe ediyoruz.

Ayrıca biz UEFA'yı neden CAS'a şikayet ettik? Kişilerle ilgili kararını açıklamadığı için mi, şikecileri küme düşürmediği için mi? Eğer öyleyse bizim önce UEFA'yı FIFA'ya şikayet etmemiz gerekmez mi? Ondan sonra CAS'a gitmemiz gerekmez mi? Biz direk UEFA'yı CAS'a şikayet edersek, UEFA o tarihte benim yerel liglere müdahale etme hakkım yoktu, o sebeple yapamadım deyip işten sıyrılmaya çalışır mı? Hala anlam veremediği de kişilerle ilgili kararın hala açıklanmaması...Aklımda sorular...
                          uefayi casa sikayet etmedik
                          uefayi uefa disiplin kuruluna sikayet ettik, tahkim kurulu ve cas a sikayetimiz kabul görmedigi icin itirazda bulunuyoruz

bisey olmaz
                          uefa bosuna bize bu yolda geri dön demedi
                          casda davayi kazanirsak bu dava emsal olacak, ilerde lobby sayesinde minimum ceza verilen her karar sorgulanabilecek
                          kazanmasak fifaya gidecegiz
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 09:43.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kazanacağımıza inancım tam daha önce CAS şikeyi tescilledi. hatta UEFA ya bukadar şikeye rağmen fb ye az ceza vermişsiniz dahi dedi. şimdi kendi kararlarını görmezden gelemezler

Yorum

• yonetım dık durur baskılar yuzunden son anda cark etmezse enınde sonunda ceza alcak şıkecıler bunun kacarı yok..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Grip olduğumdan 1 haftaya yakın foruma giremedim. İlaçlarla idare ediyorum. Dikkat edin, havalar aniden keskin düşüp çıkıyor ve bu yılki grip mikrobu insanda takat bırakmıyor.

İNANIN ÇOCUKLAR
                                ÇOCUKLAR İNANIN
                                GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER
                                ÜÇ BÜYÜKLERİ HER ZAMAN DEVİRECEĞİZ
                                ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİZ....

2010-2011 Sezonu Şampiyonu Allah indinde de TRABZONSPOR'dur.
                                Yüce Mevlam o kupayı olmasa da 7. şampiyonluğumuzun tescilini bize mutlaka verecektir.

Zaten o kupa eskidi ve pislendi.
                                Trabzon bakırcılar çarşısında alasını yaptırırız.
                                Sabredin, dürüstler bir gün mutlaka kazanır.
                                O sezon TS dürüsttü ve şampiyon oldu.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X