Konudan bağımsız olarak hükümetin iyi çocuğu Reza Zarrab Abd'de tutuklanmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonudan bağımsız olarak hükümetin iyi çocuğu Reza Zarrab Abd'de tutuklanmış.
Tüm dünya, Türkiye hükümetinin kendisine menfaati olan herkesin hırsız bile olsa aklayan bir hükümet olduğunu görüyor.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Terörü,ülkenin içinde bulunduğu kaosu bile kendi takımının menfaati için kullanıp maç iptal ettiren çok Müslüman bir liderimiz var,ne kadar şükretsek azdır !
Allahım bildiği gibi yapsın seni ne diyim,başka elimden bişi gelmez.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala fenerin küme dusenecegine inananlar var 3 temmuzda çok zincirleme hata yaptik.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener düşecek ömrümüz yeterse bunu hep beraber göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimkansızdanda öte olay bitti hocam artık buna kimse inanmıyor.çok hata yaptık camia olarak birlik olamadık dogru dürüst hakkımızı kimse savunamadı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR'un UEFA eleyhine yaptığı CAS başvurusuna karşılık UEFA savunmasını verdi.Davanın 3 ay içinde görülmesi bekleniyor.
Ayrıca biz UEFA'yı neden CAS'a şikayet ettik? Kişilerle ilgili kararını açıklamadığı için mi, şikecileri küme düşürmediği için mi? Eğer öyleyse bizim önce UEFA'yı FIFA'ya şikayet etmemiz gerekmez mi? Ondan sonra CAS'a gitmemiz gerekmez mi? Biz direk UEFA'yı CAS'a şikayet edersek, UEFA o tarihte benim yerel liglere müdahale etme hakkım yoktu, o sebeple yapamadım deyip işten sıyrılmaya çalışır mı? Hala anlam veremediği de kişilerle ilgili kararın hala açıklanmaması...Aklımda sorular...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bir usul hatası vs yapılıp da hak kaybına uğramayız. Öyle hale geldik ki herşeyden şüphe ediyoruz.
Ayrıca biz UEFA'yı neden CAS'a şikayet ettik? Kişilerle ilgili kararını açıklamadığı için mi, şikecileri küme düşürmediği için mi? Eğer öyleyse bizim önce UEFA'yı FIFA'ya şikayet etmemiz gerekmez mi? Ondan sonra CAS'a gitmemiz gerekmez mi? Biz direk UEFA'yı CAS'a şikayet edersek, UEFA o tarihte benim yerel liglere müdahale etme hakkım yoktu, o sebeple yapamadım deyip işten sıyrılmaya çalışır mı? Hala anlam veremediği de kişilerle ilgili kararın hala açıklanmaması...Aklımda sorular...
uefayi uefa disiplin kuruluna sikayet ettik, tahkim kurulu ve cas a sikayetimiz kabul görmedigi icin itirazda bulunuyoruz
bisey olmaz
uefa bosuna bize bu yolda geri dön demedi
casda davayi kazanirsak bu dava emsal olacak, ilerde lobby sayesinde minimum ceza verilen her karar sorgulanabilecek
kazanmasak fifaya gidecegizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 09:43."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
kazanacağımıza inancım tam daha önce CAS şikeyi tescilledi. hatta UEFA ya bukadar şikeye rağmen fb ye az ceza vermişsiniz dahi dedi. şimdi kendi kararlarını görmezden gelemezler2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
yonetım dık durur baskılar yuzunden son anda cark etmezse enınde sonunda ceza alcak şıkecıler bunun kacarı yok..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Grip olduğumdan 1 haftaya yakın foruma giremedim. İlaçlarla idare ediyorum. Dikkat edin, havalar aniden keskin düşüp çıkıyor ve bu yılki grip mikrobu insanda takat bırakmıyor.
İNANIN ÇOCUKLAR
ÇOCUKLAR İNANIN
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER
ÜÇ BÜYÜKLERİ HER ZAMAN DEVİRECEĞİZ
ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİZ....
2010-2011 Sezonu Şampiyonu Allah indinde de TRABZONSPOR'dur.
Yüce Mevlam o kupayı olmasa da 7. şampiyonluğumuzun tescilini bize mutlaka verecektir.
Zaten o kupa eskidi ve pislendi.
Trabzon bakırcılar çarşısında alasını yaptırırız.
Sabredin, dürüstler bir gün mutlaka kazanır.
O sezon TS dürüsttü ve şampiyon oldu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum