Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ultra ersine inanan binlerce kişi var halen onun paylasimlasrini paylaşan onla hareket eden

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ultra ersine inanan binlerce kişi var halen onun paylasimlasrini paylaşan onla hareket eden
      dünkü maçta bragaya destek mesajları attı ve dünden beri yüzlerce kişiden en ağır küfürleri yiyor ama halinden memnun.

Yorum

• ben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.
        allah belanı versin gayse ve türk mahkemeleri.

En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 13:49.

Yorum

• GS denen takımdan nefret ediyorum.

Hırsızlar, şikeciler, teşvikçiler, emek hırsızları...
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkeden dürüstlere adalet çikmaz.
            Yine de mücadeleye devam....
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.

Eeee bizimkiler "Önemli olan memleket meselesi" diye bir tarafını yırtarsa adamlarda al sana memleket meselesi diyor.

Bu işler böyledir ağlamayana meme yok.
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

ben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.

Maalesef karar doğru kardeşim. Avukatımız dosyaya DELİL olarak belge sunuyor, ancak bu belgelerin neye ilişkin olduğunu bilmiyorum diyor. Avukat büyük ihtimal belgeleri kulübe sormuştur ama İHO yönetimindeki kulüp verdiği paraya açıklama getiremiyor.

Bu arada kulübün hem sportif dernek, hem de SPK denetimli A.Ş. olduğunu hatırlatırım.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Mustafa Yumlu Trt1 canlı yayında: 2010 YILINDA ŞAMPİYON OLDUK, gene olmak istiyoruz dedi.
                  Fatih Tekke

Yorum

• ersin abiyi 3 yıldır tanırım ama malesef söyledikleri olmuyor , dediğiniz gibi

Yorum

• Kimse bu ultra ersin çankaya çok büyük zarar vermiştir.hakkında neden mahkeme dosyası açılmaz.basit birşey gibi duruyor ama değil bu şahıs yüzünden bizlerde küfür yiyoruz.

Yorum

dünkü maçta bragaya destek mesajları attı ve dünden beri yüzlerce kişiden en ağır küfürleri yiyor ama halinden memnun.
                        Bizde yiyoruz kardeşim bizene fenerden yada besiktas tan yaptığı ayıptır.provokatorluk yapiyor sürekli yalan konusuyor camiamıza memleketimize soruyorlar onun yuzxunden.

Yorum

• İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mustafa Yumlu Trt1 canlı yayında: 2010 YILINDA ŞAMPİYON OLDUK, gene olmak istiyoruz dedi.
                          adam yılı bile tutturamamış
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            GS denen takımdan nefret ediyorum.

Hırsızlar, şikeciler, teşvikçiler, emek hırsızları...
                            İçimizde sempatisi olan bordo mavi etkiyle maçlarına giden çok belde anlat.tek rengimiz oda bordo mavidir falan şampiyon olmuş filan şampiyon olmuş bizi ilgilendirmez.

Yorum

• FIFA Bağımsız Etik Komitesi, şike yaptıkları gerekçesiyle Güney Afrikalı yöneticilere futboldan men cezası verdi.

Yorum

• Yavaş yavaş gelir mi sıra acaba??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X