Ultra ersine inanan binlerce kişi var halen onun paylasimlasrini paylaşan onla hareket eden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUltra ersine inanan binlerce kişi var halen onun paylasimlasrini paylaşan onla hareket eden
Yorum
-
ben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.
allah belanı versin gayse ve türk mahkemeleri.
En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 13:49.
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.
Bu işler böyledir ağlamayana meme yok.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu ülkenin adalet sistemin gayse kdv mizi yedi davayı kazandı. febeş kupamızı gayse kdv mizi çaldı.
Bu arada kulübün hem sportif dernek, hem de SPK denetimli A.Ş. olduğunu hatırlatırım.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünkü maçta bragaya destek mesajları attı ve dünden beri yüzlerce kişiden en ağır küfürleri yiyor ama halinden memnun.
Yorum
-
İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu Trt1 canlı yayında: 2010 YILINDA ŞAMPİYON OLDUK, gene olmak istiyoruz dedi.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS denen takımdan nefret ediyorum.
Hırsızlar, şikeciler, teşvikçiler, emek hırsızları...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum