Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu dava bitmemeli arkadaslar. 100 yil gecsede bitmemeli. Daha yapilacak coook seyler var. Yaratici olmaliyiz. UEFA gerekeni yapmistir, Trabzonspor u sampiyonlar ligine alarak. BIZ TRABZONSPOR LULAR OLARAK YAPAMADIK, YAPAMIYORUZ. DAHA COOOK SEYLER VAR YAPILACAK...

BIKMADAN, USANMADAN, TORUNLARIMIZA AKTARARAK, YENI MÜCADELELER BASLATMALIYIZ, KUPAYI VERMEYENLERININ ISIMLERINI TEKRAR TEKRAR GÜNDEMDE TUTARAK. ONLARIN EVLATLARININ BABALIRININ YÜZ KARASI OLDUKLARINI ANLATARAK...

DAHA COOKKK SEYLER VAR ARKADASLAR YAPILACAK, COOOKKKK::::

Yorum

• İlk olarak 2011sampiyonuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu dava bitmemeli arkadaslar. 100 yil gecsede bitmemeli. Daha yapilacak coook seyler var. Yaratici olmaliyiz. UEFA gerekeni yapmistir, Trabzonspor u sampiyonlar ligine alarak. BIZ TRABZONSPOR LULAR OLARAK YAPAMADIK, YAPAMIYORUZ. DAHA COOOK SEYLER VAR YAPILACAK...

BIKMADAN, USANMADAN, TORUNLARIMIZA AKTARARAK, YENI MÜCADELELER BASLATMALIYIZ, KUPAYI VERMEYENLERININ ISIMLERINI TEKRAR TEKRAR GÜNDEMDE TUTARAK. ONLARIN EVLATLARININ BABALIRININ YÜZ KARASI OLDUKLARINI ANLATARAK...

DAHA COOKKK SEYLER VAR ARKADASLAR YAPILACAK, COOOKKKK::::
      Biz bitirmedikçe bitmez, bitmeyecek, BİTMEMELİ.

İyi ki varsınız.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kupa köprüde Dozer Cemil'in elinde (Allah gani gani rahmet eylesin)

En sağda da stoper Kadir ÖZCAN (Allah gani gani rahmet eylesin)

İstanbul'u fethetmek senin işin Trabzon'um

Nerede o eski fırtına ah ah.

Paylaşım için teşekkürler...
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Giray Bulak aziz yıldırım'ın "ne şikesi vatan elden gidiyor" söyleminin değişik versiyonunu uygulamış.
            Salih Dursun'nun kırmızı kartı için "Vatan'a Devlet'e hakarettir" diyor.

Bunlardaki ikbal kaygısı, maddiyat hırsı ile yoğrulmuş ahlaksızlık, göz göre göre doğruyu söylememek yavşaklığı bitmedi bitmeyecek.

Giray Bulak'ın değil Trabzonsporlu olmasını bundan sonra isminin Trabzonspor ile aynı cümlede kullananların aklına şaşarım.
            En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 08:54.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Giray Bulak'a bir bilgisayar bir de futbol menajerlik oyunu hediye edeceğim. Orada istediği takımı alsın, yönetsin. Trabzonspor'la ilgili saçma yorumlar yapmayı bırakır belki.....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Valla Giray Bulak takımın başına geçerse şaşırmam. Hami ve bu adamın kulis gücü kimsede yok
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• infantino başkan oldu. ama biz bir ay boyunca iki delinin peşinde bu adama düşmanlık yaptık kazanmaması için uğraştık. şimdi bu adamdan bize ne hayır gelecek. adamın önüne şike dosyası gelince korkudan titreyecekmi sanki. yoksa intikam almaya mı çalışacak bizden.

Yorum

• Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, "Fenerbahçe şike yaparken paralel yapı ile birlikte hareket etti" dedi.

Gökhan Saral Haber61 TV'de yayınlanan Spor Vizyon programına telefonla bağlanarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Saral şunları söyledi;

"Şike mücadelesi konusunda eylemleri sözleri net olan bir insanım. Evde çocuklarımın hiçbir kıyafetinde sarı lacivert yoktur. Şike konusunda daha önce söylediklerimi anlayan olmadı. Trabzonspor yönetimine seçildikten sonra şike konusunda dik duran tek yöneticiyim. Bunu sürekli dillendiren bir insanım ve yapmaya devam edeceğim. Fenerbahçe'de bazı yöneticiler bırakmadıkça, gasp ettikleri kupamızı bize iade etmedikleri sürece mücadelemiz sürecek.

Aziz Yıldırım, paralel yapının uzantıları ile bunlarla organize bir şekilde güçlü bir lobi ile Trabzonspor'a zulm edilmekte. Trabzonspor budada 4-4'lük oynamasına rağmen katledildi. istanbul'da oynanan karşılaşmada çok iyi çalışan herşeyini veren yönetim ve yeni bir hoca var. Bunlar varken Trabzonspor yine katlediliyor.

TFF Başkanı Yönetim Kurulu üyesine "burada bizden habersiz işler oluyor" diyerek buradan habersiz olduğunu belirtirken Trabzonspor camiasının sessiz kalması en büyük ihanet olur. Ben sürekli yönetici olmayacağım ama sürekli takımın taraftatrı olacağım. Ben Trabzonspor'un hakkının yendiği noktalarda sessiz kalan bir yönetici olamayacağım. Bu camiaya karşı yapılan bu hamlereden sıtkımız sıyrıldı.

Yaptığım bütün yazdıklarımı inceleyebilirler. Bundan sonrada yazacaklarımı görecekler. Sayın başkanımızın Galatasaray maçından sonra net bir duruşu var. Duruşu kimseye cesaret vermesin. Şike mücadelesinin bir kenara konması, bunu istemememiz veya bu için siyasallaştırılması söz konusu değildir. Başkanımız biraz kültürlü ve açıklamaları edebi olabilir. Biz buraya hizmet etmek için geldik.,

Ben olsam Sivasspor maçında Mecnun Odyakmaz'ın yanında oturmazdım. Aziz Yıldırım şikeyi kimle yaptı. Eskişehir ile beraber hareket edilmedi mi? Trabzonspor'un maçlarında protokolde oturan Çaykur Rizespor Teknik Direkötrü Hikmet Karaman bunlara alet olmadı mı?

Şike konununun hazırlayan çalışmalarını yapan Faruk Özak'tır. Şike konusunda takımların ceza almasını sağlayan kanunu yapan Bakanımız eski başkanımız Faruk Özak'tır. Bundan sonra kupamız onlarda kaldı ama alacağız. Fenerbahçe'nin şike yaparken derin pararlel yapı ile yareket ettiğine yürekten inanıyorum. Salih Dursun'un göstermiş olduğu kırmızı kartla başlayan temiz futbol mücadelesinin öncüsü Trabzonspor olacaktır.

Bu kanunun değişmesinde oy kullanan milletvekillerini affetmiyorum. Kim değiştirmeye imza atmışsa bu vebal onların omzundadır. Bugün bakın Cumhurbaşkanmız diyor ki çıkan bir gazeteciyle alakalı "kabul etmiyorum, saygı duymuyurum." Ben de Trabzonspor ile ilgili çıkan kararları kabul etmiyorum. Onaylamıyorum diyorum."
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, "Fenerbahçe şike yaparken paralel yapı ile birlikte hareket etti" dedi.

Gökhan Saral Haber61 TV'de yayınlanan Spor Vizyon programına telefonla bağlanarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Saral şunları söyledi;

"Şike mücadelesi konusunda eylemleri sözleri net olan bir insanım. Evde çocuklarımın hiçbir kıyafetinde sarı lacivert yoktur. Şike konusunda daha önce söylediklerimi anlayan olmadı. Trabzonspor yönetimine seçildikten sonra şike konusunda dik duran tek yöneticiyim. Bunu sürekli dillendiren bir insanım ve yapmaya devam edeceğim. Fenerbahçe'de bazı yöneticiler bırakmadıkça, gasp ettikleri kupamızı bize iade etmedikleri sürece mücadelemiz sürecek.

Aziz Yıldırım, paralel yapının uzantıları ile bunlarla organize bir şekilde güçlü bir lobi ile Trabzonspor'a zulm edilmekte. Trabzonspor budada 4-4'lük oynamasına rağmen katledildi. istanbul'da oynanan karşılaşmada çok iyi çalışan herşeyini veren yönetim ve yeni bir hoca var. Bunlar varken Trabzonspor yine katlediliyor.

TFF Başkanı Yönetim Kurulu üyesine "burada bizden habersiz işler oluyor" diyerek buradan habersiz olduğunu belirtirken Trabzonspor camiasının sessiz kalması en büyük ihanet olur. Ben sürekli yönetici olmayacağım ama sürekli takımın taraftatrı olacağım. Ben Trabzonspor'un hakkının yendiği noktalarda sessiz kalan bir yönetici olamayacağım. Bu camiaya karşı yapılan bu hamlereden sıtkımız sıyrıldı.

Yaptığım bütün yazdıklarımı inceleyebilirler. Bundan sonrada yazacaklarımı görecekler. Sayın başkanımızın Galatasaray maçından sonra net bir duruşu var. Duruşu kimseye cesaret vermesin. Şike mücadelesinin bir kenara konması, bunu istemememiz veya bu için siyasallaştırılması söz konusu değildir. Başkanımız biraz kültürlü ve açıklamaları edebi olabilir. Biz buraya hizmet etmek için geldik.,

Ben olsam Sivasspor maçında Mecnun Odyakmaz'ın yanında oturmazdım. Aziz Yıldırım şikeyi kimle yaptı. Eskişehir ile beraber hareket edilmedi mi? Trabzonspor'un maçlarında protokolde oturan Çaykur Rizespor Teknik Direkötrü Hikmet Karaman bunlara alet olmadı mı?

Şike konununun hazırlayan çalışmalarını yapan Faruk Özak'tır. Şike konusunda takımların ceza almasını sağlayan kanunu yapan Bakanımız eski başkanımız Faruk Özak'tır. Bundan sonra kupamız onlarda kaldı ama alacağız. Fenerbahçe'nin şike yaparken derin pararlel yapı ile yareket ettiğine yürekten inanıyorum. Salih Dursun'un göstermiş olduğu kırmızı kartla başlayan temiz futbol mücadelesinin öncüsü Trabzonspor olacaktır.

Bu kanunun değişmesinde oy kullanan milletvekillerini affetmiyorum. Kim değiştirmeye imza atmışsa bu vebal onların omzundadır. Bugün bakın Cumhurbaşkanmız diyor ki çıkan bir gazeteciyle alakalı "kabul etmiyorum, saygı duymuyurum." Ben de Trabzonspor ile ilgili çıkan kararları kabul etmiyorum. Onaylamıyorum diyorum."
                      Adam kivirmanin kitabini donekligin kitabini yeniden yazmis attigi twitlere bak bide bu konusmasina degisen ne olavbilir ben soylim sus emri geldi bi yerden o da yalakaliga basladi..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Gökhan Saral kulüpten uzaklastirilmali. Yoksa Usta'da da bir yamukluk var demek.

Yorum

• Külüp yalakarla dolmus. Yöneticisinden taraftarina kadar, adamin kicini yalaya yalaya hala doyuma ulasamadilar. Bir taraftan kupani alan adamin kicini yala, öbür taraftan kupa bekle. Bir insan bu kadar gerizekali nasil olur anlayamiyorum.

Yorum

• şike meselesinde hep üç büyükleri suçluyoruz ama anadolu takımlarıda hiç masum değil bence. sanki sene başında anlaşmışçasına hepsi birden aynı takıma yatıyor diğerlerine horozlanıyorlar. mesela geçen sene gs o rezil kadrosuna rağmen anadolu takımları sayesinde şampiyon oldu. önceki sene fenere bu senede beşiktaşa karşı muma dönüyor bu çok namuslu ! anadolu takımları.

Yorum

• Gökhan Saral'ın konuşmasındaki tek haklı bulduğum nokta "Şike konusunda daha önce söylediklerimi anlayan olmadı". Doğru valla, ben hala anlamıyorum.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kulüpler Birliği Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen ve tüm kulüp temsilcilerini katıldığı toplantısında Süper Lig AŞ. İcra Kurulu oluşturulması kararı alındı. Buna göre oluşturulan İcra Kurulu'nda Başkanımız Muharrem Usta ile birlikte Bursaspor Kulübü başkanı Ali Ay, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve Fenerbahçe kulübü Yöneticisi Şekip Mosturoğlu yer aldı.

RESMİ SİTEDEN... YAZMAYIN ŞU HIRSIZLARIN İSİMLERİNİ YAZIYORSANIZ DA ŞİFRELEYİN

BAŞKANIMIZLA DA AYNI GÖREVDELER MAŞAALLAH

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X