Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaya olayı özetlemiş.Helal olsun çok sağlam konuşmuş.
    Ne olursan ol, öyle bir babanın evladı olursan bir yerden belli ediyorsun işte.

Rahmetli babası Kaya Çilingiroğlu, bir tıp profesörü olup, fakirler için yaptığı sayısız bedava ameliyatla, bilgisi, kalenderliği ve Trabzonsporluluğuyla tanınan, çok değerli bir insandı.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Kaya bey olayı özetlerken Giray efendi armut toplamakla meşguldü. O konuşma galatasaray sayfalarında paylaşılıp şikeci azizin yemediği laf kalmıyorken, Trabzonspor sayfalarında aman yine mi şike bırakın o işleri denildi. Bizden bi halt olmaz yeminle...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kaya çilingiroğlu şike sürecini en iyi anlatan isim bu aralar. çok doğru konuşuyor.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ya şimdi bana kızacaksınız ama Kaya Çilingiroğlu konuşunca ne oluyor? O Cumhurbaşkanından kimse hesap sorabiliyor mu? Cumhurbaşkanı Aziz'in arkasında mı? Arkasında. Fazla da yapacağımız bir şeyimiz yok. Bu ülkenin Allah belasını verdiği günü bekliyorum ben, bu kadar.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya şimdi bana kızacaksınız ama Kaya Çilingiroğlu konuşunca ne oluyor? O Cumhurbaşkanından kimse hesap sorabiliyor mu? Cumhurbaşkanı Aziz'in arkasında mı? Arkasında. Fazla da yapacağımız bir şeyimiz yok. Bu ülkenin Allah belasını verdiği günü bekliyorum ben, bu kadar.
            Ülke olarak birgün dibe vuracağız, hem de öyle vuracağız ki ayağa kalkabilir miyiz şüpheliyim....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Twitter'da paylaştığım video.

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Ya şimdi bana kızacaksınız ama Kaya Çilingiroğlu konuşunca ne oluyor? O Cumhurbaşkanından kimse hesap sorabiliyor mu? Cumhurbaşkanı Aziz'in arkasında mı? Arkasında. Fazla da yapacağımız bir şeyimiz yok. Bu ülkenin Allah belasını verdiği günü bekliyorum ben, bu kadar.
                Trabzon'da millet bunu bildiği halde yalandan şike mücadelesi falan diyor. Önemli bir kesim de alenen kupa kupa nereye kadar çok takıldık bu mevzuya söylemlerinde. Ben de açıkçası geçen yıl ve bu yıl yüzyılın tuhaflarını ibretle izliyorum statta, sokakta, kahvelerde. Futbol camiasının tek enayi taraftarı Tabzonspor tarafarıdır maalesef.

Yorum

Konuşandan bir de yaptırım gücü beklemek abes olur. Üstelik sizinde saydığınız faktörler karşımızda aleyhimize taraf olmuş ,topuyla tüfeğiyle 4 yıldır üstümüze gelirlerken!

2010-11 öncesi bizden diye bildiğimiz o çok ''cesur'' sanatçılarımız,işadamlarımız,şehrin önde gelenleri,İstanbul'un ağaları ....öyle büyük hayalkırıklığına uğrattı ki normalde ne konuşursa konuşsun beni enterese etmeyecek kişinin bile sözlerine değer biçmek durumunda kaldık.

Hakikati söyleyen kalmadı bu toplum için ne fena bir durumdur!
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Allah senin tez zamanda cezanı versin alınteri hırsızı AY
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• şimdi de şikede kumpas için savcılar harekete geçmiş..ne şerefsiz bir ülke olduk...

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdi de şikede kumpas için savcılar harekete geçmiş..ne şerefsiz bir ülke olduk...
                        Bu ülke b.ka batmış, kolay kolay çıkamaz.

AY denen bir hırsızın lafıyla hareket ediyor tüm kurumlar

Geldiğimiz nokta insanı kahretse de yapacak pek bir şey yok şu aşamada

Bu zihniyeti Trabzon'da yaşayan %60'lık sözde Trabzonspor'lular da onayladıktan sonra söz bitmiştir.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Şike kumpas
                          Teşvik kumpas
                          Çanta kumpas
                          İşçiler kumpas
                          Tarlalar kumpas
                          Kumpas oğlu kumpas
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Kupa sizin hak ve adalet bizim haramzadeler
                            artik ahirette görüsecegiz ne yapalim...sike lekesinden 5 degil 50yil sonrada kurtulamayacaksiniz
                            Trabzonspor'da bu hadise ile dahada efsanelesmistir
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaya olayı özetlemiş.Helal olsun çok sağlam konuşmuş.

https://twitter.com/TSerdarS/status/695920808875560961
                              Nede olsa damarlarında Trabzon hamuru ile yoğrulmuş bir babanın kanını taşıyor, şike konusunda babası Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ' nun (mekanı cennet olsun) sağ olsa sergileyeceği dik duruşu göstermiş.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nede olsa damarlarında Trabzon hamuru ile yoğrulmuş bir babanın kanını taşıyor, şike konusunda babası Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ' nun (mekanı cennet olsun) sağ olsa sergileyeceği dik duruşu göstermiş.
                                Yanında oturan ve Trabzonspor'lu geçinen şahıs nerenin hamuru ile yoğrulmuş?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X