Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Blatterin original aciklamasina bakmaliyiz Türk medya güvenmeyin
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• haluk ulusoy blatter in elini öpmüştü. hey gidi günler.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben şunu gördüm.

Kim ne derse desin Trabzonspor kimliğini siyasi kimliğine tercih eden adam sayısı çok ama çok az.

Adam en fanatiğinden Trabzonsporlu ama ne olursa olsun bu üç şike destekçisi, şerefsizleri kollayan partilerden bir tanesini tuttuyor, destekliyor.

Hiç haybeye burada birbirinize sallamayın.
        renktaş bunun sebebi var yalnız son dönemde tayyip ülkeye kutuplaşmayı, ötekinde nefret etmeyi, öfkeyi,kini getirdi bu yüzden şimdi onu destekleyenler o ne yaparsa yapsın kabul eder yani bugün bu doğrudur dese alkışlarlar iki dakaka sonra bu yalandır dese yine alkışlarlar iş bu noktaya geldi o yüzden şuan insanlar doğru ile yalnışı ayırt edemiyor. şöyle destekleyim bunu tayyip etkisini daha göstermemişken Trabzon'da ampul söndü pankartı açılıp belediye seçimlerini nasıl kaybetmişti? şikebahçeye haksızlık yapıldı dediği için.

bence şuan ülkenin durumu ile alakalı iki yazı;

''Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.
        Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar.'' Platon.

''Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Nietzsche.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• sikeciler düsecektir

Yorum

• Şu forumda en nefret ettiğim şey,birilerinin fikirleri beğenilmediği zaman ,o kişilerin başka takım taraftarı muamelesi görmesi,bu ithamlarda bulunulması.

Allah aşkına şu işe bir son verin arkadaşlar....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• sikinti yok...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu forumda en nefret ettiğim şey,birilerinin fikirleri beğenilmediği zaman ,o kişilerin başka takım taraftarı muamelesi görmesi,bu ithamlarda bulunulması.

helal ilker kral adminsin zaten bu forumda sevdiğim 3 adminden birisin

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Blatter, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen ve Anadolu Ajansı'nın (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu 13. SportAccord Kongresi'nde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Türk futbolundaki 2010-2011 sezonuyla ilgili şike süreci hakkında değerlendirme yapan Blatter, "TFF'nin yönetiminden memnunuz. Zürih'te 6 ya da 7 hafta önce TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldim. Kulüp futboluyla ilgili meseleler, UEFA'nın görev alanına giriyor. Buna rağmen TFF'den şikeyle mücadele için yardım etmemiz doğrultusunda bir talep gelirse sürece dahil olabiliriz" ifadelerini kullandı.

-"Türk futbolu büyük bir marka haline geldi"

Blatter, futbolun Türkiye'de büyük bir marka haline geldiğini ifade ederek, böylesine büyük bir markanın içerisinde meydana gelebilecek şike ve şiddet gibi sorunları kontrol etmenin zorlaşabileceğini belirtti.

Türk futbolunun gelişimine dikkati çeken 79 yaşındaki Blatter, "Türkiye, 70 milyondan fazla nüfusa sahip büyük bir ülke. Futbol da Türkiye'de çok popüler bir oyun ve büyük bir marka haline geldi. Büyük kulüpler, büyük statlar, harika bir futbol ambiyansı var. Bunu da kontrol etmek her zaman kolay değil" diye konuştu.
                  a
                  -"Türkiye'nin büyük turnuvalarda olmasını bekliyoruz"

Blatter, Türk Milli Takımı'nın Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) ve Rusya'nın evsahipliğinde gerçekleştirilecek 2018 FIFA Dünya Kupası finallerinde yer almasını umduğunu dile getirdi.

Milli takımların performansında kulüp takımlarının önemli rol oynadığını aktaran İsviçreli futbol adamı Blatter, "Türkiye'nin, kulüpler arasındaki dayanışma ve iyi oyuncuların yetiştirilmesiyle gelecek turnuvalara katılarak başarılı olabileceğine inanıyorum. EURO 2016'ya katılan ülke sayısı 24'e çıkarıldı. Türkiye'nin bu durumda EURO 2016'ya katılmasını ve sonrasında da 2018 FIFA Dünya Kupası'nda olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
                  Adam demek istiyor ki, UEFA'nın şike sürecine müdahil olduktan sonra elde ettiği sponsorluk anlaşmaları ağzımızın suyunu akıttı. Sizde iyi para varmış. Biz topa girmeden bizi de görün, yoksa fena olur....
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Niye siliyorsun yorumu birader

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye siliyorsun yorumu birader
                      Hangi yorumun dostum?

Yorumun silinmedi...
                      Arafilboylu

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu forumda en nefret ettiğim şey,birilerinin fikirleri beğenilmediği zaman ,o kişilerin başka takım taraftarı muamelesi görmesi,bu ithamlarda bulunulması.

Yok abi bazıları hak ediyor. Arka sayfalar buraya giren şikecilerin ağzıyla konuşan taraftarlarımızla dolu. Bazı beyinler tarafından yazılan yorumların hiç bir farkı yok fenerli kafasından.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangi yorumun dostum?

Yorumun silinmedi...
                          Mahmut hoca hikayesi vardıda demek uygun görülmemiş

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok abi bazıları hak ediyor. Arka sayfalar buraya giren şikecilerin ağzıyla konuşan taraftarlarımızla dolu. Bazı beyinler tarafından yazılan yorumların hiç bir farkı yok fenerli kafasından.
                            Biliyorum İbom o yorumları okudum ama gerek yok....

Daha gözükmüyor buralarda ,birileri vardı vakti zamanında burada.Bana da fenerli diyordu...

Nefret ediyorum valla yalan yok...
                            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 21.04.2015, 15:10.
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mahmut hoca hikayesi vardıda demek uygun görülmemiş
                              Bilgim yok hacı....Eskiden silinmişse bilemem
                              Arafilboylu

Yorum

• valla ben başlatmadım benden bilmeyin
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X